Het Virtuele Speelhuis Reviews

Het Virtuele Speelhuis Reviews

4.9

Excellent - based on 110 reviews

www.vrspeelhuis.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (109)
Tim Bauwens
Tim Bauwens
2022-03-05
Super friendly location for kids party (age 9).
Reply from Het Virtuele Speelhuis 2022-03-06
Thank you
Advertisement
Anne de Jager
Anne de Jager
2022-02-23
Wat een fantastisch uitje!!! Een fijne service, je voelt je welkom en krijgt meteen goede uitleg en begeleiding. Met ons gezin genoten van de verschillende spellen die worden aangeboden, voor elke leeftijd en ervaring is wel iets te doen. Elkaar als gezin uitgedaagd in het boogschiet spel en ook moeten samenwerken hierbij. Fijn gevoel om als gezin de draken te verslaan. Natuurlijk moestwn de boys ook nog even racen en in de achtbaan, die was voor 1 van hen net even te realistisch 🤪 Een echte aanrader, wij komen zeker nog een keer terug!!! Dank jullie wel voor deze super leuke middag en we hopen dat veel mensen jullie gaan vinden!!!
Reply from Het Virtuele Speelhuis 2022-02-23
Wat fijn dat jullie de tijd hebben genomen om een review te schrijven.Dank hiervoor en tot de volgende keer.
Nick Hellingwerf
Nick Hellingwerf
2022-02-12
Samen met mijn zwager een uurtje lopen gamen. we werden vriendelijk begroet door Jason, erg bekwaam in de uitleg en kennis van de systemen, heel vriendelijk en je voelt je erg welkom! na het gamen even nog lekker gezeten en gebabbeld met hem. dit is zeker aan te raden voor jong en oud, ik kwam er ook achter dat zij kinder feestjes organiseren dus dat is iets dat ik ook eens wil gaan doen voor mijn kinderen! wat betreft de spellen: een flinke variatie van spellen geprobeert en dat liep allemaal heel soepel. ik heb zelf een Oculus Rift S en zit hier af en toe mee te worstelen met het opstarten en overschakelen maar dit is hier niet het geval. wil je een ander spel doen? nou met 10 tellen heb je wat anders om je heen. vloeiend, soepel en iedereen kan het! wat betreft de hygiene, dit is ook helemaal top bij ze! de brillen hebben een extra schuimpad voor tegen je hoofd dat vooraf gereinigd is en achteraf nog een keer. dit vind ik zelf heel belangrijk want je kan er erg van gaan zweten. speelruimte; super! je hebt hartstikke veel ruimte voor beweging, leuk voor multiplayer spellen de safe zones zijn goed aangegeven (met je bril op) super accuraat en om te voorkomen dat je de weg kwijt raakt sta je op een zachte ondergrond van 1m2. op deze manier weet je heel goed waar je hoort te staan. al met al is dit echt een hele toffe ervaring, drinken, snacken. het kan allemaal. Jason, dankjewel voor de leuke ervaring. dit waren namelijk hele andere spellen dan dat ik zelf met mijn eigen systeem speel. we zullen elkaar vast nog een keer zien! mvg Nick
Reply from Het Virtuele Speelhuis 2022-02-12
Hoi Nick, dank dat je de tijd hebt genomen voor deze review. We vonden het leuk dat jullie er waren.We hopen dat jullie de video die we hebben gemaakt van jullie leuk vonden.
K Hogendorp
K Hogendorp
2022-02-02
Jayson de eigenaar is super vriendelijk en behulpzaam. De begeleiding bij het gamen was top ! We hebben hier overigens ook een geweldig verjaardag gevierd!
Reply from Het Virtuele Speelhuis 2022-02-02
Dank jullie voor de review
KARIN ZANDSTRA
KARIN ZANDSTRA
2021-12-21
Super leuke ervaring! Uitdagende games, fijne service en gezellige omgeving. Wij komen zeker nog een keer terug!
Reply from Het Virtuele Speelhuis 2021-12-21
Hartstikke goed!! Tot een volgende keer.
Advertisement
thejerkypatato
thejerkypatato
2021-12-13
Vorige week de verjaardag van mijn zoontje gevierd! De jongens hebben erg genoten! Super leuke plek en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader voor iedereen!
Reply from Het Virtuele Speelhuis 2021-12-14
We vonden het leuk dat jullie er waren.Dank je wel.
K. Monte
K. Monte
2021-12-11
Reply from Het Virtuele Speelhuis 2021-12-11
??
Nikhil Mehta
Nikhil Mehta
2021-12-05
Great place to spend a couple of hours with friends or family. Seems to have a good variety of games with friendly and patient staff. Being the first time, we tried the speed racer and zombie arena, both were very enjoyable. Definitely worth a visit if VR gaming and experience is something you are looking for. Highly recommended!
Reply from Het Virtuele Speelhuis 2021-12-06
Thank you ?
L Steltenpohl
L Steltenpohl
2021-12-05
Afgelopen week een leuk feestje gevierd. We werden leuk te woord gestaan en de kids (en wij ook) hebben genoten van deze ervaring.
Reply from Het Virtuele Speelhuis 2021-12-05
Dank jullie wel en tot een volgende keer.
Advertisement
Gervin Hoogendijk
Gervin Hoogendijk
2021-11-21
Super leuke ervaring met de oudste dochter (13) en onszelf (32 en 30). Nieuwe beleving qua gamen en dit is zeker aan te raden voor jong & oud! Vooral de plank was hierin absoluut lachen geblazen! Race simulator en de achtbaan zijn ook aan te raden, bizar wat voor ervaring je hierin meemaakt. Wij komen terug voor de game-boxen waar we wat langer alle games gaan uitproberen! Yason bedankt voor de uitleg / rondleiding. En tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Gervin Hoogendijk
Reply from Het Virtuele Speelhuis 2021-11-22
Dank je wel ??
Naomi Schippers
Naomi Schippers
2021-11-20
Reply from Het Virtuele Speelhuis 2021-11-22
??
kim m
kim m
2021-11-17
Wat was dit een super leuk verjaardagsfeestje. Onze kerel en klasgenoten van net 7 jaar, hebben echt een super tijd gehad. Goede uitleg, goede begeleiding, kortom een aanrader, voor een ander feestje dan een speelhal
Reply from Het Virtuele Speelhuis 2021-11-18
Leuk dat jullie er waren en tot een volgende keer ?
Marcella Swaan
Marcella Swaan
2021-11-15
We hebben hier ons bedrijfsuitje gehouden, we hebben echt genoten, we hebben kennis mogen maken met bijna alle opties die ze bieden doordat we rouleerden. Het was erg leuk om te doen en met een groepje mensen die sceptisch waren in het begin zijn we super enthousiast naar buiten gegaan. Geslaagd uitje!
Reply from Het Virtuele Speelhuis 2021-11-15
Leuk om te lezen dat jullie bedrijfsuitje een succes was.We vonden het gezellig dat jullie er waren.
Advertisement
Gerard van Kampen
Gerard van Kampen
2021-11-14
Geweldige ervaring en begeleiding.Ging een hele nieuwe wereld voor ons open. Echt een aanrader voor iedereen!
Reply from Het Virtuele Speelhuis 2021-11-15
Dank voor deze review Gerard ?
Gert Jan Kooijman
Gert Jan Kooijman
2021-11-14
Gisteren het kinderfeestje van onze dochter hier gevierd, lekker gamen met 8 kinderen ze vonden het helemaal geweldig. Tussendoor zelf ook nog een potje zombies killen gedaan.. Man wat een ervaring super gaaf. Ook heel fijn de hulp en begeleiding door de games van jullie medewerkers.. Al met al zeker voor herhaling vatbaar!
Reply from Het Virtuele Speelhuis 2021-11-14
Dank je wel Gert Jan. Tot de volgende keer ☠
Luke Muhlrad
Luke Muhlrad
2021-11-08
Prima locatie en makkelijk te vinden. Heel leuk om de spellen in VR te doen. Gave ervaring en zeker een aanrader.
Reply from Het Virtuele Speelhuis 2021-11-08
Dank je wel Luke ?
John Vuist
John Vuist
2021-10-31
Met twee vrienden zijn we hier afgelopen Zaterdag geweest. We zijn warm ontvangen en er was goede en duidelijke uitleg en begeleiding. Er wordt hier echt de tijd voor je genomen. Er is een verscheidenheid aan keuze aan VR spellen, waaronder een Zombie Arena. Achteraf kregen we ook een filmpje opgestuurd ter herinnering aan deze avond. Kortom zeker een aanrader! Bedankt!
Reply from Het Virtuele Speelhuis 2021-10-31
Hoi John, dank voor de review.We vonden het leuk dat jullie er waren
Advertisement
Danae
Danae
2021-10-30
Reply from Het Virtuele Speelhuis 2021-10-30
Dank voor de review
Martijn Van Falier
Martijn Van Falier
2021-10-29
super leuk om te doen, met 2 tiener en 2 oldies dit voor het eerst gedaan. 2 super leuke mannen , die heel relaxed zijn en alle tijd nemen. Ze luisteren naar wat je wilt en geven goed advies. We hebben een enorme leuke tijd gehad. alles is bespreekbaar met ze. ze hebben heel veel keus in programma's , racen, multi games, e.d. Zeker een aanrader die een leuke tijd wilt hebben. We komen zeker terug. bedankt heren. gr uit het zuiden
Reply from Het Virtuele Speelhuis 2021-10-30
Heel graag gedaan.Dank voor deze review.?
Ben van Marrewijk
Ben van Marrewijk
2021-10-28
Hoewel ik niets met gamen heb toch hier het verjaardagsfeestje voor mijn zoon gevierd. (12) Alle jongens vonden het te gek en het leukste wat ze ooit gedaan hebben op een feestje! Alleen een probleem dat ze er niet mee op wilde houden... Het is niet het goedkoopste feestje maar wel het leukste! Bedankt voor de goede begeleiding door het aardige personeel.
Reply from Het Virtuele Speelhuis 2021-10-30
Dank voor deze review Ben.