VR Software Kft

www.vrsoft.pl

VR Software Kft Opinie

Opinie Doskonały
4.7
108 opinii Zweryfikowany
VR Software Kft
%title%

%offer%

Opinie ( 108 ) 4.7

Leszek Michna
2024.04.28 2024.04.28 | Poland
Super Bardzo szybka i skuteczna transakcja. Wszystko na najwyższym poziomie szczerze polecam!!

Data doświadczenia: 26 Kwiecień, 2024
Odpowiedz z VR Software Kft 2024.04.28
Dziękujemy za pozytywne słowa, Leszek! Jesteśmy niezwykle zadowoleni, że nasze starania spotkały się z takim uznaniem. Do zobaczenia przy kolejnej transakcji! Z wyrazami szacunku: Zespół VRSoft
Ryszard
2024.04.26 2024.04.26 | Poland
Opinia o sprzedawcy Po kilkunastu minutach od przelania pieniędzy przez PayU, otrzymałem mail z numerem seryjnym i linkiem do rejestracji na stronie MS. Operacja przebiegła sprawnie (po zalogowaniu się na stronie Microsoft), program sam się "sassał" i zainstalował na Win11. Przy pierwszym uruchomieniu Worda poprosił program o zarejestrowanie, zaznaczyłem "rejestracja on-line", "REJESTRACJA PRZEBIEGŁA POMYŚLNIE". Kupię dziś jeszcze jeden Office Polecam
Odpowiedz z VR Software Kft 2024.04.26
Dziękujemy, Ryszard, za pozytywne doświadczenia z naszym produktem. Cieszymy się, że proces rejestracji przebiegł sprawnie. Miło nam, że planujesz kolejne zakupy. Z wyrazami szacunku: Zespół VRSoft.
Leszek
2024.02.14 2024.02.14 | Poland
Microsoft Office 2016 Professional Plus Szybko, sprawnie, natychmiastowa pomoc przy problemach z instalacją!!! Polecam!!!
Odpowiedz z VR Software Kft 2024.02.14
Dziękujemy Leszek za pozytywny komentarz! Cieszymy się, że mogliśmy pomóc. Daj nam znać, jeśli będziesz potrzebował więcej wsparcia. Z wyrazami szacunku: Zespół VRSoft.
Danuta
2024.02.10 2024.02.10 | Poland
Polecam Wszystko sprawnie i bez zakłóceń. Polecam

Data doświadczenia: 09 Luty, 2024
Odpowiedz z VR Software Kft 2024.02.10
Droga Danuto, dziękujemy Ci za pozytywną opinię. Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych usług. Z wyrazami szacunku: Zespół VRSoft.
Magdalena
2024.01.02 2024.01.02 | Poland
Oszukaństwo Zapłaciłam i nie otrzymałam klucza. Dziadostwo. Na maila do nich nikt nie odpowiedział. Unikajcie tego sklepu.
Odpowiedz z VR Software Kft 2024.01.02
Droga Magdaleno, przykro nam, że doświadczyłaś problemów. Prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta, abyśmy mogli rozwiązać ten problem. Z wyrazami szacunku: Zespół VRSoft.
Dellorian
2023.11.21 2023.11.21 | Poland
Odpowiedz z VR Software Kft 2023.11.21
Drogi Dellorianie, Dziękujemy za poświęcenie czasu na opinię. Cieszymy się, że nasze usługi przypadły Ci do gustu. Do zobaczenia wkrótce! Z wyrazami szacunku: Zespół VRSoft
Grzybiarz
2023.10.31 2023.10.31 | Poland
SCAM OSZUSTWO SCAM I buyed a key from them, the take money and refuse to send key due to incorect payment, the payment was ok money taken from my account. They leaved me without my money with no ordered key and with no answers. Nie polecam kupiłem od nich klucz office, pieniadze pobrane przez payu normalnie, z ich strony info ze nieprawidlowa platnosc natomiast payu pobralo kase prawidlowo i potwierdzilo mi to. Nie mam pieniedzy ani klucza ani tez odpowiedzi z ich strony.
Odpowiedz z VR Software Kft 2023.10.31
Dear Grzybiarz, we're truly sorry for your experience. Please reach out to our customer service immediately, so we can rectify this for you. Z wyrazami szacunku: Zespół VRSoft
Kazik Bujacz
Kazik Bujacz
2023.09.21
Zakup odbył się bez problemów. W kilka minut otrzymałem klucz produktu i fakturę. Dzięki załączonej instrukcji instalacja i aktywacja przebiegła błyskawicznie i bez błędów.
Odpowiedz z VR Software Kft 2023.09.22
Dziękujemy za pozytywny komentarz, Kazik. Cieszymy się, że proces zakupu spełnił Pańskie oczekiwania. Z wyrazami szacunku: Zespół VRSoft
Kazik Bujacz
2023.09.20 2023.09.20 | Poland
Microsoft Office 2021 Professional Plus (Aktywacja online) (EU) Zakup odbył się bez problemów. W kilka minut otrzymałem klucz produktu i fakturę. Dzięki załączonej instrukcji instalacja i aktywacja przebiegła błyskawicznie i bez błędów.
Odpowiedz z VR Software Kft 2023.09.20
Dziękujemy, Kazik, za pozytywne opinie. Cieszymy się, że proces zakupu i instalacji przebiegł sprawnie. Z wyrazami szacunku: Zespół VRSoft.
Jurek Ferenc
Jurek Ferenc
2023.09.12
Sprawnie, bezproblemowa aktywacja internetowa
Odpowiedz z VR Software Kft 2023.09.12
Dziękujemy za recenzję!
Patryk Stalski
Patryk Stalski
2023.09.08
Odpowiedz z VR Software Kft 2023.09.11
Dziękujemy za 5 gwiazdek!
Glib Czertowicz
2023.08.31 2023.08.31 | Poland
Długi czas oczekiwania na nowe klucze Musieliśmy kilka razy pisać z prośba o nowe klucze, ponieważ za pierwszym razem prawie wszystkie nie działały, jak dostaliśmy nowe to znowu 1 nie działał. Niestety dużo czasu straciliśmy na mailing...
Odpowiedz z VR Software Kft 2023.09.22
Przepraszamy za niedogodności, Glib. Prosimy o skontaktowanie się z naszym działem obsługi klienta, aby pomóc rozwiązać ten problem. Z wyrazami szacunku: Zespół VRSoft.
Klucz do win 11 nie działa nie polecam firmy, wysyłali nie prawidłowy klucz produktu
Odpowiedz z VR Software Kft 2023.09.22
Drogi Johnny, przykro nam, że masz problemy z naszym produktem. Prosimy o kontakt z naszym działem obsługi klienta, aby to wyjaśnić. Z wyrazami szacunku: Zespół VRSoft.
Marek Olszowy
Marek Olszowy
2023.08.08
Wszystko w porządku - szybka realizacja zamówienia i reakcja na moje zapytanie. Sklep godny polecenia.
Odpowiedz z VR Software Kft 2023.09.22
Dziękujemy za pozytywny komentarz, Marek. Cieszymy się, że spełniliśmy Twoje oczekiwania. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach. Z wyrazami szacunku: Zespół VRSoft.
Piotr Sawecki
Piotr Sawecki
2023.08.02
Odpowiedz z VR Software Kft 2023.09.22
Dziękujemy za pozytywną opinię, Piotr! Cieszymy się, że nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania. Mamy nadzieję na dalszą współpracę. Z wyrazami szacunku: Zespół VRSoft
Maciej Wroński
Maciej Wroński
2023.07.09
Szybko, sprawnie i otrzymałem dokładnie to, co miałem otrzymać.
Odpowiedz z VR Software Kft 2023.09.22
Dzień dobry Macieju, dziękujemy za pozytywny komentarz. Cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług. Z wyrazami szacunku: Zespół VRSoft.
Robert Chełczyński
Robert Chełczyński
2023.07.06
Wszystko działa bezproblemowo.
Odpowiedz z VR Software Kft 2023.09.22
Dziękujemy Robert za pozytywny komentarz! Cieszymy się, że nasza usługa spełniła Twoje oczekiwania. Z wyrazami szacunku: Zespół VRSoft.
Elżbieta
2023.06.24 2023.06.24 | Poland
Polecam Miałam obawy, ale wszystko poszło ok. Polecam
Odpowiedz z VR Software Kft 2023.09.22
Droga Elżbieto, cieszymy się, że spełniliśmy Twoje oczekiwania. Dziękujemy za Twoją rekomendację. Z wyrazami szacunku: Zespół VRSoft.
Ktos Napewno
2023.06.13 2023.06.13 | Poland
Super Super dostawa w ciągu 10 min polecam :) zakup wersji pro windows 11
Odpowiedz z VR Software Kft 2023.09.22
Dziękujemy za pozytywną opinię, Ktos! Cieszymy się, że nasza szybka dostawa spełniła Twoje oczekiwania. Polecamy się na przyszłość! Z wyrazami szacunku: Zespół VRSoft
Infixo
Infixo
2023.05.26
The codes work ok.
Odpowiedz z VR Software Kft 2023.09.22
Dear Infixo, we're glad to hear our codes are working well for you. Thanks for your positive feedback! Z wyrazami szacunku: Zespół VRSoft