Vroeger en Vandaag woonaccessoires

www.vroegerenvandaag.nl

Vroeger en Vandaag woonaccessoires Recensies

Uitstekend beoordeling
4.9
19 recensies Geverifieerd
Vroeger en Vandaag woonaccessoires
%title%

%offer%

Recensies ( 19 ) 4.9

Edith van der Ploeg
Edith van der Ploeg
2024.05.15
Antwoord van Vroeger en Vandaag woonaccessoires 2024.05.16
Bedankt voor je review Edith en graag tot een volgende keer!
Anne-Rose Vincente
Anne-Rose Vincente
2024.05.15
Snelle bezorging en heel netjes verpakt!
Antwoord van Vroeger en Vandaag woonaccessoires 2024.05.15
Bedankt, Anne-Rose! We zijn blij dat je tevreden bent met onze snelle bezorging en verpakking.
J M
J M
2024.03.19
Super, werd snel en superleuk verzonden,precies wat ik besteld had en met een persoonlijke note en een lekker geurkaasje, ben er heel blij mee , bedankt !!
Antwoord van Vroeger en Vandaag woonaccessoires 2024.03.20
Bedankt voor je vriendelijke woorden en je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je bestelling. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!
Jannie Benjamins
Jannie Benjamins
2024.02.28
Super webshop. Goed en leuk verpakt, TOP Dank je voor het extra kadootje
Antwoord van Vroeger en Vandaag woonaccessoires 2024.02.28
Hoi Jannie, bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent en dat alles naar wens was. We waarderen je steun enorm
Sandra Wagemans
Sandra Wagemans
2024.02.12
Wat een leuke webshop! En hoe de bestelling geleverd wordt is al een kado op zich. Een dubbel kado dus. Ik ben super blij.
Antwoord van Vroeger en Vandaag woonaccessoires 2024.02.14
Beste Sandra, bedankt voor je positieve feedback! We zijn erg blij te horen dat je tevreden bent met onze service en levering. We kijken uit naar je volgende bestelling!
Dorien Schriemer
Dorien Schriemer
2024.02.09
Antwoord van Vroeger en Vandaag woonaccessoires 2024.02.14
Beste Dorien, hartelijk dank voor je beoordeling! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent. Geniet van je nieuwe aanwinsten.
Linda De graaf
Linda De graaf
2024.01.28
Prachtige mooie schaal, ben er heel erg blij mee
Antwoord van Vroeger en Vandaag woonaccessoires 2024.01.29
Hoi Linda, we zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met je schaal. We waarderen je positieve feedback enorm. Dank je wel en veel plezier met je nieuwe aanwinst!
Angelina Landman
Angelina Landman
2024.01.03
Ik heb heel authentieke fotolijstjes besteld net voor kerst. Ze waren boven verwachting nog voor de kerst binnen. Met een persoonlijk kaartje en kaarsje van de winkelier erbij. De fotolijsten zijn van goede kwaliteit en hebben karakter. Ik ben er erg blij mee!
Antwoord van Vroeger en Vandaag woonaccessoires 2024.01.04
Hoi Angelina, Heel erg bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens was. Geniet van je mooie nieuwe aanwinsten!
Jolanda Hilgersom
Jolanda Hilgersom
2023.12.29
Mooie producten, snelle levering. Helemaal blij mee!
Antwoord van Vroeger en Vandaag woonaccessoires 2023.12.30
Hoi Jolanfa, fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten en snelle levering. Hartelijk bedankt voor je positieve feedback!
Lies Smulders
Lies Smulders
2023.11.19
Ik stond verbaasd hoe leuk ik mijn pakket in handen kreeg. Wat leuk verpakt!. Toen ik het pakket opende zat er nog een hele nuttige attentie bij. En de houten ster die ik besteld had is ook wat op de afbeelding staat. Meer dan tevreden ! Ik ga deze mooi versieren en aan mijn voordeur hangen. ! Vroeger en vandaag is een zaak waar ik zeker meer zal gaan bestellen ! Toppie
Antwoord van Vroeger en Vandaag woonaccessoires 2023.11.20
Hoi Lies, heel erg bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Geniet van je mooie ster 😁
Petra Van Buchem
Petra Van Buchem
2023.09.01
Prachtig kussen Kelim no. 9. Heel mooi uitgevoerd! En de verpakking met sierlintenbekleed als kerst pakket, met heerlijk geur zeepje cadeau! Heel persoonlijk en met aandacht, fijn!
Antwoord van Vroeger en Vandaag woonaccessoires 2023.09.02
Hallo Petra, bedankt voor je mooie review en heel veel plezier met je nieuwe aankoop!
Jeanne Jansen
Jeanne Jansen
2022.06.08
Super, gisteren besteld en vandaag al ontvangen in een mooie verpakking, een leuke attentie erbij (geurkaars) en een persoonlijk kaartje. Echte aanrader!!
Antwoord van Vroeger en Vandaag woonaccessoires 2022.06.08
Dank je wel voor je positieve review Jeanne. Altijd fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is. Daar doen we het voor! Veel plezier met je aankoop.
Tonya Toydoll
Tonya Toydoll
2022.01.31
Wat een cadeautje. Het leek wel weer kerst. Super leuk ingepakt en netjes verpakt. Topper de top. Héél blij mee. Echt een aanrader. Tot de volgende keer.
Antwoord van Vroeger en Vandaag woonaccessoires 2022.01.31
Hallo Tonya, bedankt voor je positieve beoordeling. Ik ben blij dat alles naar wens was en graag tot een volgende keer. Groetjes Mariola.
Manita Busser
Manita Busser
2022.01.07
Vandaag twee kransen ontvangen die ik gisteren heb besteld, alletwee prachtig zoals afgebeeld op de website. De verpakking was ook heel mooi. Heb nog nooit zo'n mooi en mooi en zorgvuldig verpakt pakket ontvangen. Een aanrader deze webshop.
Antwoord van Vroeger en Vandaag woonaccessoires 2022.01.07
Hallo Manita, Heel erg bedankt voor je geweldige review en positieve beoordeling. Fijn om te horen dat onze producten en service gewaardeerd worden. Daar doen we het voor! Groetjes Mariola.
Brigitte Hessels
Brigitte Hessels
2021.09.10
Super leuke spulletjes voor een mooie prijs. Absoluut een aanrader voor iedereen .
Ingeborg Kerstens
Ingeborg Kerstens
2021.09.08
Leuke spulletjes, goed en mooi verpakt verzonden met kleine attentie. Een feestje om uit te pakken en te ontvangen.
Ilse Janssen
Ilse Janssen
2021.09.08
Heb vandaag mijn bestelling ontvangen,voldeed helemaal aan mijn verwachtingen!!! Het pakket was echt een cadeautje om te ontvangen,heb nog nooit zo’n mooi verpakt pakket ontvangen 👍🏼👍🏼👍🏼
Tummes van den Oever
Tummes van den Oever
2021.08.31
Sandra Dis
Sandra Dis
2021.08.31