Vloer Utrecht

www.vloerutrecht.nl

Vloer Utrecht Reviews

Good rating
4.2
18 reviews Verified
Vloer Utrecht
%title%

%offer%

Reviews ( 18 ) 4.2

RdW
RdW
2024.05.16
Zeer Slechte Ervaring - Absoluut Geen Aanrader! Ik wil iedereen ten zeerste afraden om hier te kopen. Mijn ervaring met dit bedrijf is ronduit verschrikkelijk. Vooraf hadden we afgesproken met Eric dat de vloer strak zou worden gelegd. Dit is absoluut niet het geval. Eric had bevestigd dat de leggers verschillende onderhoogtes zouden gebruiken om te egaliseren. Dit is totaal niet gebeurd. Nu krijg ik het excuus dat de vloer “liggend” mag liggen en dat dit OK is. Nou, de vloer ligt zo slecht dat er plaatselijke gaten zijn en je de vloer voelt bewegen, met op sommige plekken een hoogteverschil van wel 1 cm. Eric had vooraf expliciet gezegd dat dit geen probleem zou zijn en dat ze dit konden opvangen. Dit heb ik ook schriftelijk per email bevestigd. Daarnaast heeft Thomas Ebbelink schriftelijk per email bevestigd dat ze voor een derde servicebeurt langs zouden komen. Op de afgesproken dag zijn ze niet langsgekomen. Op herinneringen hebben ze niet gereageerd (dit is meerdere malen gebeurd) en nu hebben ze besloten om toch niet meer langs te komen. Waarschijnlijk omdat ze het niet kunnen repareren. We wilden hoge kwaliteit en omdat onze vloer en ondergrond (oud huis) oneffen was, hebben we omgerekend 140 euro per uur betaald. We wisten dat we een hoge prijs betaalden vanwege de uitdagende ondervloer, maar ons was verteld dat dit geen probleem zou zijn en dat ze dit goed konden ondervangen door eerst te egaliseren. Vandaar dat wij een extra hebben betaald. Ook alle plinten laten los en ik heb ze zelf moeten lijmen, omdat zij de tijd niet namen om dit goed te doen. Kortom, dit bedrijf is een absolute ramp en ik raad iedereen aan om ver weg te blijven!
Advertisement
Gerda Agterberg
2023.12.29 2023.12.29 | Netherlands
Slechte service Hebben gisteren een pvc vloer geleegd bij mij en op het eind toch 2m2 te kort terwijl ik de aantal vierkante meters die gelegd moeten worden heb door gegeven hij zei oke dan nog 10% voor snijafval erbij had hij toch verkeerd berekend ik bellen krijg als antwoord oke aan we bij bestellen en dan sturen we een prijs offerte ik zei moet ik dan door jullie fout ook nog het extra leggen betalen hij zei ja helaas ik vind dat schande zei hebben die fout gemaakt krijg ik een telefoontje kwam voor die 2m2 nog is 360 euro bij betaling bij en niks geen tegemoetkoming van hun kant... ik zei dat ga ik echt niet doen jullie maken die fout met de berekening. Ik heb een mail gestuurt en ze antwoorden er geeneens op ! Mijn advies is niet bestellen daar!
Rob Woudstra
2023.10.04 2023.10.04 | Netherlands
Goede kwaliteit, aantrekkelijke prijs In augustus twee trappen met pvc laten bekleden. De ontvangst in de winkel en het voortraject verliep zeer vriendelijk. Mooie aanbieding ontvangen en communicatie in het vervolg was goed. De trap is perfect bekleed door een vakman, die rustig zijn werk doet en het weer opgeruimd achter laat.
Bjorn
Bjorn
2023.08.23
Prima geholpen in de winkel, vloer ziet er mooi netjes uit
Nathalie Bakx
Nathalie Bakx
2023.08.21
Complimenten voor het vakmanschap en de snelheid waarmee mijn laminaatvloer door jullie is gelegd, echt top!
Advertisement
Tessa Schopman
Tessa Schopman
2023.07.21
Koop hier niet! Hele slechte service en communicatie. Ontving open paketten planken met beschadigde en anderkleurige vloerdelen, en krijg hier geen oplossing voor dan de volle mep te betalen. Voor een vloer van bijna 3000 euro een slechte zaak.
Frank Beverdam
Frank Beverdam
2022.12.14
Prachtige vloeren en uitstekend gelegd, goede communicatie. Kortom hard werkende eerlijke mensen die zorgen voor een uitstekend eind resultaat!
Reply from Vloer Utrecht 2022.12.14
Beste Frank. Dank voor deze mooie review. Wij zullen dit ook aan onze vloerlegger doorgeven. Met vriendelijke groet Team Vloer Utrecht
Dennis Spies
Dennis Spies
2022.11.21
Wat een Top bedrijf!!!!! Eric dank , ook om toch van te voren langs te komen en alles te overleggen en beoordelen. Bart dank voor het leggen . 2 trappen en de overloop mee laten nemen
Reply from Vloer Utrecht 2022.11.21
Beste Dennis. Dank voor deze mooie review.
Svetlana Yanchenko
Svetlana Yanchenko
2022.11.18
Gisteren is het laminaat gelegd en we zijn heel tevreden! Het laminaat ziet er erg mooi uit maar ook de service was top! We zijn vriendelijk geholpen met het uitladen van de spullen en vervolgens is het mooi gelegd door jullie collega’s! We zijn heel blij dat we via jullie de aankoop hebben gedaan. Nogmaals bedankt!
Reply from Vloer Utrecht 2022.11.18
Beste Svetlana. Dank voor deze mooie review en veel woonplezier gewenst. Team Vloer Utrecht.
Advertisement
Ben Knol
Ben Knol
2022.11.02
Gisteren pvc-traprenovatie laten uitvoeren door Vloer-Utrecht. We zijn heel erg blij met het resultaat. Chris heeft topwerk verricht.
Reply from Vloer Utrecht 2022.11.04
Beste Ben. Dank voor deze mooie review. Wij zullen dit ook aan Chris doorgeven. Team Vloer Utrecht.
M.J. Korevaar
M.J. Korevaar
2022.10.30
Goed aanbod
Reply from Vloer Utrecht 2022.10.30
Dank voor uw positive review. Team Vloer Utrecht
Johan Waldhober
Johan Waldhober
2022.08.16
Daphne Hensbergen
Daphne Hensbergen
2022.02.18
Deze week mijn trap laten renoveren en zeer blij met het resultaat. Aanrader!
Reply from Vloer Utrecht 2022.02.19
Beste Daphne. Dank voor review wij zullen dit ook doorgeven aan onze monteur.
Advertisement
Franc van Trigt
Franc van Trigt
2021.05.02
Een vloer besteld en zijn prima geïnformeerd.Leuke mensen.
Truus Benschop
Truus Benschop
2021.04.30
Prettige ontvangst goede service.
Pauline ten Brinke
Pauline ten Brinke
2020.05.23
Goed advies, mooie prijzen.
leo Mulder
leo Mulder
2019.12.17
Prachtige winkel en vriendelijk personeel
Advertisement
sebry24
sebry24
2018.06.18
Goede ligging