Vloermode

www.vloermode.nl

Vloermode Reviews

Excellent rating
5.0
13 reviews Verified
Vloermode
%title%

%offer%

Reviews ( 13 ) 5.0

Wim Huissen
Wim Huissen
2024.04.15
Wij zijn heel blij met de PVC-vloer vakkundig door Erik en Max gelegd. Zij zijn vriendelijk en zeer meedenkend. Janny en Wim Huissen
Advertisement
ro stru
ro stru
2023.06.22
Vloermode heeft ons positief verrast met hun uitstekende service en vakmanschap. Ze leverden en legden onze nieuwe vloer met nauwkeurigheid en aandacht voor detail. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat en bevelen vloermode ten zeerste aan. Bedankt voor het geweldige werk!
mark visser
mark visser
2023.06.20
Recent bij de mannen van vloermode Een visgraat vloer besteld. Het contact was erg fijn en ze gaven goed advies! Ik ben super blij met deze vloer bedankt mannen!
Marjolijn Laarhuis
Marjolijn Laarhuis
2023.06.19
Alleen maar lof voor Erik en Max van Vloermode! Ze zijn eerst bij mij thuis geweest om te overleggen welk type vloer het beste was..Daarna ben ik naar de showroom geweest waar bijzonder veel keus was..Met drie voorbeelden naar huis gegaan en uiteindelijk besloten voor een hele lichte vloer! Vakkundig gelegd en zelfs over de kleur van de kitrandjes overleg gehad! Als u overweegt een andere vloer te nemen zou ik zeker deze twee vakmensen laten komen!!
Petri Laarhuis
Petri Laarhuis
2023.06.15
Zeer goede service van Eric en Max. Per toeval bij Vloermode terecht gekomen, maar gelijk enthousiast! Eerlijke adviezen en vooral heel flexibel. Helaas zat onze verbouwing op het laatste moment tegen, waardoor de planning helemaal om moest. Geen proleem voor Eric en Max, er werd gelijk meegedacht in mogelijkheden. Ook lastminute nog een vloer dichtsmeren omdat de andere leverancier niet over de brug kwam werd extra opgepakt. Wij zouden ze zeker aanbevelen.
Advertisement
The Warmaster
The Warmaster
2023.06.07
Wij hebben een vloer laten zetten door deze professionele mannen. Veel plezier ervan de kwaliteit en kleur is top. De mannen kwamen hun afspraken na waren op tijd en kwamen altijd met oplossingen. Vond de prijs ook zeer aantrekkelijk aangezien bepaalde concurrenten het dubbele vragen van deze diensten. In het kort een aanrader voor iedereen. MvG familie Bruijnzeel
Denny Frans
Denny Frans
2023.05.28
Een top service van Eric en Max. Vloer was binnen afgesproken tijd gezet en echt goeie kwaliteit. Echt een aanrader.
Tashira Doloson
Tashira Doloson
2023.05.28
arthur riezenkamp
arthur riezenkamp
2022.04.18
Wij hebben een vloer gekocht bij Vloermode. Wat een fijn bedrijf! Vriendelijke personeel en zeer behulpzaam. Echt mensen met vakkennis! Prima kwaliteit voor een goede prijs. Een aanrader!
Advertisement
San Lion
San Lion
2022.03.18
Na heel veel problemen met de aannemer van onze uitbouw was Vloermode echt een verademing. Hij heeft echt een schitterende vloer geleverd en gemonteerd! Eric, jullie zijn echt toppers! Een man , een man. Een woord , een woord! Dank jullie wel!
Andy Angel
Andy Angel
2022.02.01
Wij belden op vrijdagmiddag voor advies en eventueel prijs en afspraak. Eric kon de dag erna (zaterdag dus) al langs komen om de vloer te egaliseren. Een week later konden ze ook de PVC voor ons leggen. Hele toffe man met een fijne zoon die echt met je meedenken. Het was heel fijn om met jullie zaken te doen.
Sharon Ter Avest
Sharon Ter Avest
2022.01.30
Echte vakmensen en goeie service. Ik heb de vloer laten egaliseren inclusief een heel gat in de vloer. Eric belde de volgende dag of het gat mooi opgedroogd was. Toen ik zei dat het nog een beetje hobbelig was is hij terug gekomen om het gat en meteen de hele vloer te schuren. Toppers!! En zeker aan te raden.
Patricia Heemskerk
Patricia Heemskerk
2020.01.23
Geven goed advies. Deze mensen denken met je mee.
Advertisement