vitapack | Personalizované vitamíny na míru

vitapack | Personalizované vitamíny na míru Reviews

Good rating
4.4
177 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (177)
zlodeji Podvodnici, pozor na nich. Bez Vasho suhlasu Vam ukradnu peniaze z kreditky.
Advertisement
Martin
Slovakia | 2024.01.30
Predplatné - sofistikovaný podvod Typicky prístup ``špičkovej firmy``, ktorá si image spoločnosti buduje nekalými praktikami. To že ste ``predplatne`` ukryli do obchodných podmienok z Vás robí presne tu spoločnosť kde zákazník je pre Vás odpad a sponzor Vašej činnosti. Vaša mailová komunikácia zodpovedá tomu čo je pre Vás prioritou a to zárobok, pripravene odpovede a šablóny na stážujúcich sa ľudí. Zrejme je to pre Vás bežná rutina. Veľmi dobre vymyslený projekt tak aby ste ľudí nachytali a nebola možnosť vrátenia peňazí. Klobúk dolu. To si pán riaditeľ Sládek - pseudo CEO pekne vediete. Nie je umenie ľudí odbiť formuláciou ale vy ste to, Vy ste tamto. Vidieť ako funguje Vaša spoločnosť, telefón nedvíhate, na mail odpíšete, že je to Váš problém ako zákazníka a tým to skončí. Na ďalšiu komunikáciu nereagujete. Dávam Vám ``ironicky palec hore`` za Váš prístup ku klientovi. Ste presne ta firma s ktorou sa kupujúci nechce stretnúť. Na základe danej skúsenosti neodporúčam nákup a neobstoja ani žiadne Vaše obhájenia, vždy sa da všetko vyriešiť komunikáciou ale to by ste museli vedieť čo to komunikácia je a používať ju. Stačí zodvihnúť telefón alebo odpísať na mail. Na Vás sa hodí presne príslovie: keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú. Na začiatku 50% zľavou a potom Vás ošklbú jak operenca. Tak, že davajte si pozor na nechcené predplatné !!!
Strhnuté peniaze bez vedomia ! Dnes mi bez môjho vedomia odišli peniaze za novú objednávku! Žiadnu objednávku som nevytvorila. Žiadne upozornenie po prvom objednaní nebolo spomenuté ! Je to veľmi podlé a neprimerané z vašej strany ! Takto sa dobre meno firmy nerobí!

Date of experience: 08 December, 2023
Trapny neproklientsky pristup Pozor, automaticky Vam strhnou jako predplatne dalsi mesic platbu z karty. Nikde vsak neni videt, ze si kupujete predplatne. Hrozna drzost. Ani toto predplatne nevidim v Google play jako akvtivni, takze buh vi k cemu sem dala souhlas. V dnesni dobe dost spatna volba ziskavani zakazniku. Tohle vas jiste dozene. 🤣🤣🤣 Trapnyyyyyy
Nik
Nik
Slovakia | 2023.11.13
okrádanie zákaznikov Dávajte si veľký pozor, hnusný spôsob okrádania zákazníkov, vytvorením objednávky sa vám automaticky aktivuje predplatné a bude vam to strhavať peniaze. Nikde pri objednávke nieje na to upozornené, je to skryté v obchodných podmienkach, ktoré sú úplne na spodu stránky, takže nikoho by ani nenapadlo to čítať. Prvý a posledny krat čo sme odtialto niečo objednali

Date of experience: 11 November, 2023
Advertisement
Skvělá zákaznická péče Moc oceňuji skvělý zákaznický servis a poradenství na míru. Osobní přístup a pomoc paní Zíkové mě mile překvapili a těším se tak na svůj nový vylepšený balíček vitamínů :)
Podvodný prodejce Nechutný způsob okrádání zákazníků. Velmi lákavé reklamy, které vás nalákají 50%ní slevou na první objednávku. Za tu cenu jsem se tedy rozhodla vitamíny vyzkoušet, s tím, že se dále rozhodnu, zda je ještě vezmu nebo upravím. Potom vám přijde e-mail s tím, že děkují za další objednávku a automaticky vám strhnou peníze již v plné výši. Při první objednávce nebylo ani slovo o nějakém předplatném!!! Kdyby se jednalo o slušného prodejce, tak tohle nemá za potřebí. Nechutné !!!!!
Sandra Hurkova
Sandra Hurkova
2023.11.03
Happy with my order, had only one batch so far but I can feel already that it has helped me with increased energy levels in my day-to-day.
Simona
Simona
2023.11.02
Zakoupíte si jeden produkt, ale příští měsíc vám z karty odejdou znovu peníze, i když jste si nic neobjednali :) Podotýkám, že žadné předplatné jsem nechtěla. Ale stejně vás budou přesvědčovat, že to předplatné máte aktivované. Myslím, že nejsem jediná a na portálu stížností jsou dost podobné zkušenosti. Takže, kde asi bude chyba? Musím říct, že je to moje poslední objednávka tady.
Advertisement
Jan Soukup
Jan Soukup
2023.11.02
Spokojenost s vitamíny a doplňky stravy od Vitapack je zatím naprostá. Jejich zákaznický servis a přístup je nadstandardní. Produkty mají moc pěkně zabalené a jednoduše se užívají. Slečna na zákaznické lince vždy ráda poradí, pomůže a je na zákazníky moc příjemná.
Lubomír Pavlik
Lubomír Pavlik
2023.11.02
Zdravím všechny! "Vitapack" používám již čtvrtý měsíc a jsem naprosto spokojen! Kvalita vitamínu super, rychlost dodání i komunikace se zákaznickým servisem! Mohu doporučit všem, kteří si chtějí zlepšit životní styl a samotnou rovnováhu organismu! Dnes mi přišla jako poděkování krásná termoska a za to celému týmu "Vitapack" děkuji! S přáním pevného zdraví Lubomír Pavlik
Vojta Kabátek (Vvvooojjjtttaaa2)
Vojta Kabátek (Vvvooojjjtttaaa2)
2023.11.01
Naprosto super podpora
Daniel Blažek
Daniel Blažek
2023.10.29
B-komplex, Lionsmare a Cordyceps od Vitapecku se Mi naprosto osvědčily jak doma, tak hlevně v práci, kde pracuji na velmi klimatizovaném pracovišti. Dříve se Mi občas dělaly afty na jazyku a někdy i vyrážky zimy na rtu (někdy i v létě). Nyní teplotní výkyvy snáším perfektně a postupně Mi zmizela i občasná únava při zvedání těžších výrobků na měření. V autě díky tomu téměř vůbec nepotřebuju mít zaplou klimatizaci při velice krátkých cestách. Děkuji moc za tyto uvedené produkty.:)
Advertisement
What kind of fraud is this? I just woke up and see letter that I placed the order and paid! What did you mean- order confirmed?!? I received an invoice for an order that I did not place! What kind of fraud is this? Money was debited from my card without my confirmation! I am outraged! I placed an order with you a month ago, and I did not confirm monthly debits and purchases! Please cancel this order and return my money. And delete my account from your database after that. Incredible service. I’m shocked. I will write everywhere. Please do something.
daniela kratka
daniela kratka
2023.10.29
Jsem spokojená s vitamíny. Cítím, že mám více energie. Jen bych změnila trochu obsah teď na zimu, ale když mi chodí automaticky, tak nevím jak to mohu včas změnit. Všem vřele doporučuji. Uděláte si jeden test, který vám zabere minutu a pak se o nic nestaráte.
Lucie Šimková
Lucie Šimková
2023.10.28
Helena Dudová
Helena Dudová
2023.10.28
Mám už třetí balení a spokojenost. Budu používat dál.
Advertisement
Kateřina Majerová
Kateřina Majerová
2023.10.27
Ира Трохыменко
Ира Трохыменко
2023.10.27
František Jelínek
František Jelínek
2023.10.24
Od doby co beru vitapack se cítím opravdu lépe. Mám více energie a motivace do celého dne. Za mě velmi doporučuji.