Fysiotherapie Vital Motions

Fysiotherapie Vital Motions Reviews

Excellent rating
4.9
81 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (81)
Cindy Langerak
Cindy Langerak
2024.03.02
Alex heeft heel serieus en met aandacht naar de klacht gekeken. Na vijf keer was ik van m’n klachten af.
Advertisement
Carla
Carla
2024.02.28
Reply from Fysiotherapie Vital Motions 2024.03.05
Hi Carla, bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten. Na even zoeken konden we je alleen niet terugvinden in ons patiëntenbestand 🤷‍♂️
Hetty Dalm
Hetty Dalm
2024.02.24
Na drie behandelingen ben ik al veel vooruit gegaan
Joop de Graauw
Joop de Graauw
2024.02.23
Na maanden met pijn in mijn nek te hebben rondgelopen nu 5 x bij Vital Motions geweest. En met succes pijn is weg en ik kan na maanden weer pijnvrij sporten
Diane van Kamperdijk
Diane van Kamperdijk
2024.02.12
Advertisement
Jeroen Lagraauw (Carcare Concepts)
Jeroen Lagraauw (Carcare Concepts)
2024.02.12
Frank Borst
Frank Borst
2024.02.09
Rick van der Heiden
Rick van der Heiden
2024.02.09
Niels helpt mij tijdens mijn herstelperiode na mijn schouderoperatie vanwege een breuk. Hij neemt echt de tijd voor je en dat is prettig. Het fijne is dat hij ook contact opneemt met de chirurgen die me hebben geopereerd. Het is echt een geruststelling om begeleid te worden door iemand met zoveel kennis van schouderrevalidatie. Niels legt mij stap voor stap uit wat ik kan verwachten de komende periode en wat de valkuilen zijn tijdens dit proces. Ik ben nog steeds aan het herstellen, maar dankzij Niels voel ik me in goede handen. Als je een deskundige fysiotherapeut nodig hebt tijdens je herstelperiode na een schouderoperatie, kan ik Niels zeker aanbevelen!
Reply from Fysiotherapie Vital Motions 2024.02.09
Bedankt voor de mooie feedback Rick. Leuk om je te mogen begeleiden tijdens dit stiekem toch wel intensieve proces! We gaan er wat moois van maken.
Maja Baars
Maja Baars
2024.02.09
Prima. Deskundig. Flexibel.
Advertisement
Pieter Franken
Pieter Franken
2023.12.19
Fijne behandelaars, goed onderlegd en prettig om afspraken mee te maken!
truus rokven
truus rokven
2023.12.10
Fijne therapeuten en goed en succesvol geholpen
Christian Van Orsouw
Christian Van Orsouw
2023.11.26
Na een heupoperatie onder behandeling gekomen. Behandeling is gedegen en op maat. Vragen worden deskundig beantwoord. Ik heb het gevoel dat er goed gezorgd wordt voor me.
Reply from Fysiotherapie Vital Motions 2023.11.27
Fijn om te horen!
Mathy Roefs
Mathy Roefs
2023.11.08
Wat een klasse wat een andere praktijk maanden niet is gelukt is Verena wel gelukt na slechts 1 behandeling de vinger op de zere plek gelegd en top behandeld! Ook de telefonische begeleiding is top Chapeu voor Niels en zijn Team!
Reply from Fysiotherapie Vital Motions 2023.11.27
Mooi werk Mathy! Leuk om te horen.
Advertisement
Vince Leeuwestein
Vince Leeuwestein
2023.11.03
Zoë van Veen
Zoë van Veen
2023.10.23
Als je je kruisband afscheurt en er voor kiest om jezelf te laten opereren, dan is het zoeken naar een goede fysio geen overbodige luxe. Het is een zwaar traject van 9-12 maanden, waarin je je fysiotherapeut in het begin 2 keer per week ziet. Persoonlijk vind ik het belangrijk dat ik mij op mijn gemak voelde bij mijn fysio. Na wat rondvraag in mijn vriendenkring kwam ik bij Niels terecht. Vanaf het eerste moment voelde ik mij op mijn gemak, daarnaast wist ik wat ik aan Niels had. Hij was altijd eerlijk, meedenkend en heeft mij door mijn revalidatie heen weten te slepen. Nu, een jaar later ben ik Niels super dankbaar voor het punt waar ik nu ben. Ik had mij geen betere fysiotherapeut kunnen wensen🙂.
Reply from Fysiotherapie Vital Motions 2023.11.02
Zoë het was ontzettend leuk je te mogen begeleiden! Top gedaan! Veel succes in je sport!
Dennis Oranje
Dennis Oranje
2023.10.23
Ik ben ontzettend dankbaar voor de fysiotherapie die ik heb ontvangen na mijn knieoperatie, en in het bijzonder voor de fantastische begeleiding die ik heb gekregen van Niels. Zijn expertise en toewijding hebben mijn herstelproces aanzienlijk verbeterd. Niels heeft me geholpen om op de juiste manier te bewegen, en dat maakte echt het verschil.Hij begreep mijn specifieke situatie en stelde een behandelplan op dat op maat was gemaakt voor mijn behoeften. Dankzij zijn aanmoediging en geduld kon mijn knie kracht en mobiliteit stap voor stap terugkrijgen. Wat mij opviel was hoe Niels naar mijn zorgen luisterde en hoe hij mijn vragen altijd grondig beantwoordde. Hij gaf me niet alleen de nodige fysieke begeleiding, maar hij zorgde er ook voor dat ik volledig begreep wat er gebeurde en waarom. De praktijk zelf is goed uitgerust en heeft een vriendelijke sfeer. De algehele ervaring was positief en motiverend, en ik voelde me altijd in goede handen. Dankzij de inzet van Niels en het team hier, ben ik nu op de goede weg naar een volledig herstel. Ik kan deze fysiotherapie praktijk van harte aanbevelen aan iedereen die herstelt van een knieoperatie, en als je de kans hebt om door Niels te worden begeleid, ben je echt in goede handen!
Reply from Fysiotherapie Vital Motions 2023.11.02
Dennis je hebt het geweldig gedaan! Revalideren is hard werken, maar met een inzet zoals die van jou komt het goed!
Robin Loohuis
Robin Loohuis
2023.10.20
Fijn en vriendelijk. Zeer bekwaam
Advertisement
Marijke Nieuwenweg
Marijke Nieuwenweg
2023.10.18
Snel een afspraak kunnen maken. Geweldig geholpen. Fijne sfeer.
Nkt Ko
Nkt Ko
2023.10.08
Ik ben erg tevreden met Alex als mijn fysiotherapeut. Hij heeft mij heel goed geholpen met mijn lichamelijke klachten! Zeker een aanrader.
Gerard van Betuw
Gerard van Betuw
2023.10.01
Prima behandeld!