www.viervakantie.nl

VierVakantie Reviews

Excellent rating
4.9
43 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews ( 43 ) 4.9

Seb
Seb
2023.10.11
Een geweldig weekend gehad met de Camper! De verhuurervaring zelf was zeer aangenaam. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, legde ons alles geduldig uit en zorgde ervoor dat we ons op ons gemak voelden voordat we op pad gingen. Dit droeg bij aan het plezier van onze reis.
Jos Kooij van der
Jos Kooij van der
2023.09.10
Heerlijke week met de Just90-camper In een week een rondje Moezel, Luxemburg, Ardennen gedaan met de Just90. De camper is helemaal compleet ingericht met stoelen, servies, beddengoed, handdoeken etc etc. Eigenlijk hoef je alleen de grote koelkast te vullen en te vertrekken. Contact met Christian is super via whatsapp of telefoon. We wilden de 1e dag eerder vertrekken en ook dat kon hij regelen. Je krijgt een max. 4 jaar jonge camper mee, dus bijna een nieuwe, superschoon, en gewoon vuil weer inleveren. Onze 1e ervaring met een camper is heel goed bevallen bij VierVakantie.
Piet Vos
Piet Vos
2023.09.09
Fijne en betrouwbare camper prijs en… Fijne en betrouwbare camper, prijs en kwaliteit staan zeker in verhouding. Camper zeer netjes en schoon meegekregen. Onderweg wilden we even wat weten, kregen dan ook direct via de app keurig antwoord. Ook erg gastvrij bij het ophalen en inleveren. Christian wij melden ons zeker weer volgend jaar. Bedankt voor alles!!
Marie-Claire van Ark
Marie-Claire van Ark
2023.08.30
Hele fijne camper Hele fijne camper! Het contact met Christiaan verliep erg makkelijk en we waren vooral blij met de flexibiliteit! We hebben enorm genoten van de reis met deze camper. Fijn ook dat aan de kleine dingen is gedacht (tupperware bakjes bijvoorbeeld). Echte aanrader, wanneer wij terug in Nederland zijn zullen wij hier wederom een camper huren.
Leon
Leon
2023.08.25
Fijne camperreis met camper van Vier- vakantie Voor onze camperreis met ons Kooiker hondje vonden wij via Google precies de goede camper bij Vier-Vakantie. Het contact met eigenaar Christian verliep prettig en ook onderweg was hij via whatsapp makkelijk te bereiken als wij vragen hadden.
Plony
Plony
2023.07.16
Top bedrijf. Prima bedrijf. Vriendelijke eigenaar. Top service. Hadden pech met de camper maar werd super opgelost door Christiaan. Top👍🏻 Een aanrader😀
Reply from VierVakantie 2023.08.01
Bedankt voor uw mooie woorden! We zijn blij dat we u konden helpen met een leuke vakantie ondanks de pech!
Lucy van den Berg
Lucy van den Berg
2023.07.14
Camper huren? VierVakantie.nl!! Het was voor ons de eerste keer dat we een camper huurde, en wat een geweldige ervaring zeg! Super prettige begeleiding, mooie camper, erg compleet allemaal! VierVakantie.nl is zeker een aanrader! Volgende keer weer bij VierVakantie.nl!
Reply from VierVakantie 2023.08.01
Bedankt voor uw positieve reactie! We zijn blij om te horen dat u een geweldige ervaring hebt gehad. Graag tot de volgende keer!
Bram Tieleman
Bram Tieleman
2023.06.29
Service en Klantvriendelijk maakt VierVakantie helemaal waar! Vanaf het eerste ontvangst bij Christian, het moment van ophalen van de Camper, het contact onderweg tot het weer inleveren van de camper was gewoon top en heel plezierig. Het bestaat dus nog steeds, SERVICE EN KLANTVRIENDELIJKHEID van begin tot eind met hoofdletters. Mochten we weer op pad gaan met een camper dan is de keuze waar we gaan huren voor ons heel makkelijk. Dank je wel Christian. Bram & Jacqueline
Arend
Arend
2023.06.28
Wederom een geweldige vakantie Wederom een geweldige vakantie gehad. De bij Viervakantie.nl gehuurde camper was weer geweldig. We komen zeker terug voor een nieuw avontuur met één van de campers van Christian. 👍👍
Cees Schonenberg
Cees Schonenberg
2023.06.03
Een Topper!! Een Topper!! Wanneer je de vorige reviews leest, Dan hebt je hetzelfde ervaren, wij hadden de indruk dat zelfs nog beter was. Na 3 weken en 3600 km kunnen wij dit allemaal bevestigen.. VierVakanties, Christian je bent een topper!!!!
Erik
Erik
2023.05.12
Bedrijf met liefde voor de camper Zeer vriendelijke eigenaar met liefde voor de campers. De camper is van alle gemakken voorzien en volledig ingericht tot aan de handdoeken toe. Camper verkeerd in goede staat en alles in goed onderhouden. Wij gaan hier zeker vaker een camper huren
Ton
Ton
2023.05.12
Goede service en flexibel! Goede ervaringen met Christian. Ondanks dat het vrijwel nieuwe campers zijn, hadden wij helaas pech met de camper. Echter Christian was goed bereikbaar en kwam tot een snelle oplossing waardoor wij onze vakantie konden voortzetten. Ik zou viervakantie zeker aanbevelen!
Corrie Groeneveld
Corrie Groeneveld
2023.04.19
Corrie en Elbert Groeneveld Wij zijn bij VierVakantie.nl terecht gekomen via onze schoonzoon. Die was daar in de buurt en had het verhuur bedrijf gezien. Ik had een mail gestuurd naar Christian en alles was zo geregeld. Wij zijn 10 dagen op pad geweest met de Dethleffs Trend. Wij hebben een rondje Nederland gedaan. Bij het ophalen van de camper werd alles heel duidelijk uitgelegd door Christian. De camper is zeer compleet en erg mooi. Alles is ook echt aanwezig. Kopjes, bordjes, pannen, afwasmiddel, handdoeken, theedoeken enz. Zelfs opgemaakte bedden. Het enige wat zelf mee hoeft te nemen zijn je eigen toiletspullen en kleding. Wij raden VierVakantie absolute aan! Corrie en Elbert Groeneveld
I Ph
I Ph
2022.10.27
Echt een aanrader Echt een aanrader! De camper die wij gehuurd hebben is heel luxe en perfect onderhouden. (Dethleff Trend) Wat betreft inventaris zit ook echt alles erbij, waardoor je goed voorbereid en relaxed op vakantie kan. De verhuurder is super vriendelijk en behulpzaam en goed bereikbaar.
Eefje vd Zwan
Eefje vd Zwan
2022.10.03
Zeer geslaagde campertrip! 2 Weken door Normandië getrokken met de… 2 weken door Normandië getrokken met de Just 90. Nieuwe, zeer complete camper. Rijdt heerlijk, mooie korte draaicirkel. Lekker wendbaar. Fietsen mee op het handige fietsenrek achterop. Bij kou kon de verwarming heerlijk aan. Veel opbergruimte binnenin en in de schuur zodat je veel voorraad mee kunt nemen. Goede uitleg. Een klein, klantgericht, professioneel en betrouwbaar bedrijf. Een aanrader! Hans en Eefje vd Zwan.
Mike Wijn
Mike Wijn
2022.08.19
Top verhuurder! 2 weken met de Dethleffs Advantage door Noorwegen mogen rijden. Geweldige ervaring en geweldige service van Christian. Camper is in 1 woord: “ GEWELDIG”! Alles erop en eraan. Christian is altijd bereikbaar voor vragen of hulp onderweg. Als wij nog eens een camper gaan huren komen we zeker bij viervakantie terug!
Ron
Ron
2022.08.16
Top service en top camper Op zaterdag 23-7 konden wij de buscamper ophalen. Na een kort overleg onder het genot van een kop koffie heeft Christiaan de camper uitgelegd. Wij hebben een rondrit gemaakt door Duitsland Oostenrijk Italië en Zwitserland de wagen rijdt heel comfortabel en als je ong 100km pu rijdt is hij nog heel zuinig ook. Bij aankomst op een camping sta je binnen 20 min de wagen zet je ongeveer waterpas met de bij geleverde wiggen. Het bed in de camper is prima Verder is de camper zeer compleet uitgerust van alles is aanwezig toilet douche kookstel bbq gasfles voor bbq comfortabele stoelen zelfs afwas middel is aanwezig Ook de bijgevoegde handdoeken zijn prima. Kortom een hele complete camper waar je zo weg mee kan gaan. De service van Viervakantie is ook prima. Als wij weer met de camper gaan dan zeer zeker bij Viervakantie👍👍
julian
julian
2022.08.15
Camper just 90 Camper just 90 gehuurd voor een week! service was uitstekend camper was schoon en erg compleet Zeker een aanrader om hier te huren!
Fam S
Fam S
2022.08.05
Hele fijne camper met fietsen gehuurd… Hele fijne camper met fietsen gehuurd voor 3 weken. Communicatie ging soepel en snel. De camper was spik en span en tip top in orde. Wij hebben genoten en komen graag nog eens terug.
joost
joost
2022.07.04
JUST do it Wij hebben de de camper JUST gehuurd met onze twee kinderen! Super vakantie gehad! Laat je ontzorgen en JUST do it :) Goed, professioneel en betrouwbaar bedrijf.