Vial Ergotherapie

Vial Ergotherapie Reviews

Excellent rating
4.9
23 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (23)
Marjan Callenbach
Marjan Callenbach
2024.03.20
Aardige mensen en kunnen goed luisteren, zodat ze je ook goed kunnen helpen. Ga zo door.
Reply from Vial Ergotherapie 2024.03.20
Hartelijk dank!
Advertisement
Jolanda Lookman
Jolanda Lookman
2024.02.16
Thomas denkt goed met je mee, en laat je net zolang hulpmiddelen uitproberen totdat je er een hebt gevonden die bij je past. Dankjewel!
Bebi Gerding
Bebi Gerding
2024.02.07
Ben heel erg tevreden met me handylegs set, om mijn steunkousen aan en uit te trekken. Bedankt Thomas. Groetjes Bebi
Sandra Joerawan
Sandra Joerawan
2024.02.05
Manuel Koenders
Manuel Koenders
2024.02.05
Fijne ergo die je fijn helpt en ondersteund
Advertisement
Ab Roussou
Ab Roussou
2024.02.03
Gewoon snel en duidelijk en alle beloften op papier wat beloofd was top hoor.
Joyce Vogel
Joyce Vogel
2024.01.11
Kimhulscher
Kimhulscher
2024.01.01
Goed doorvragen, goed advies en goede hulp!
ienpien
ienpien
2023.12.30
Kundig, meedenkend. Doet net die extra stap en heeft duidelijk de mens centraal! Een verademing!
Advertisement
Leo Heuzen
Leo Heuzen
2023.12.30
Cezary Grądzki
Cezary Grądzki
2023.12.29
Heel duidelijk, professioneel. Hij heeft erg geholpen.
Hashmie Bakhtali
Hashmie Bakhtali
2023.12.29
RICK MARO -Erik v. Dijk-
RICK MARO -Erik v. Dijk-
2023.12.28
Super geholpen door Thomas, goede communicatie en heeft verstand van zaken. Kortom : blij met deze ergotherapeut.
Advertisement
Helmi Maton
Helmi Maton
2023.12.27
JOSÉ
JOSÉ
2023.12.21
Zeer doortastend.Komt afspraken na.Komt thuis wat zeer fijn is.Heeft suggesties. En is erg vriendelijk.
Nora El Abbouti E/v Abouti
Nora El Abbouti E/v Abouti
2023.11.21
Het gesprek voelde meteen heel persoonlijk, dus ik voelde me al snel op mijn gemak. Hij neemt je serieus en er wordt echt naar je geluisterd. Er werden goede vragen gesteld en met je overlegd, en denkt met jou mee. Ik heb goede begeleiding en adviezen gehad. Kortom tot nu toe enorm tevreden. En je hoeft de deur niet uit, want hij komt gewoon bij jou thuis🤗 Kortom; ik raad hem zeer aan✌️
Fia Swibben
Fia Swibben
2023.11.12
Advertisement
NieuwLand Records
NieuwLand Records
2023.10.16
Zeer bekwame klantvriendelijke behandeling. Goed geholpen.
anke
anke
2023.08.30
ik ben heel netjes geholpen. hij heeft de tijd genomen . heeft me goed advies gegeven . Hij neemt je serieus. Denkt met je mee en met je mee voor de toekomst . is rustig en heel fijn om mee te spreken . heel dankbaar voor zijn hulp en de hulpmiddelen die hij heeft aangevraagd voor mij. ik raad hem zeker aan.
harry van den Berg
harry van den Berg
2023.03.27
Erg goede ervaringen met Thomas, een luisterend oor denkt met je mee en vooruit. Hij is hulpvaardig en lost dingen voor je op. Gewoon top!!!