Verhuisbedrijf MiMo | Move in Move out | Vakkundig en voordelig

www.verhuisbedrijfmimo.nl

Verhuisbedrijf MiMo | Move in Move out | Vakkundig en voordelig Reviews

Excellent rating
4.9
428 reviews Verified
Verhuisbedrijf MiMo | Move in Move out | Vakkundig en voordelig
%title%

%offer%

Reviews ( 428 ) 4.9

goed op drift
goed op drift
2024.05.18
Verhuizing was op korte termijn te regelen. Zeer behulpzaam. De verhuizers zelf waren wat traag. Door slechte lading bleek een stoelpoot van een Deense teakhouten designstoel gebroken. De schade is maanden later nog steeds niet afgehandeld.
Advertisement
Tirza Oltheten
Tirza Oltheten
2024.05.17
Precies in drie uur verhuisd van A naar B. Vriendelijke, behulpzame en efficiënte verhuizers. Ging erg voorspoedig!
Joos Roepel
Joos Roepel
2024.05.11
Super geholpen! Heel erg snel en hele vriendelijke jongens!! Top service van begin tot eind.
CM van Montfoort
CM van Montfoort
2024.04.29
Soef en Arminus waren zeer efficiënt en ook nog vriendelijk. We zijn zeer tevreden.
Asha Gaalman
Asha Gaalman
2024.04.28
Team van Connect Verhuizers heeft ons vandaag meer dan uitstekend geholpen met onze verhuizing van Rotterdam naar Altforst. Wat een enorm plezier stralen deze mannen uit: Eug, Sergio, Smiley en Sontje. We blijven er nog wel even wonen, maar als we weer moeten dan weten wij wie we moeten hebben! Van harte aanbevolen!!!!
Advertisement
Aref RashidNejad
Aref RashidNejad
2024.04.28
Very helpful and professional team. Thanks a lot.
Danielle Schrijver
Danielle Schrijver
2024.04.26
Gezellige dag gehad, harde werkers, netjes verhuisd.
Arthur Kostermans
Arthur Kostermans
2024.04.23
Snelle en zorgvuldige gasten die lol hebben samen en snel de boel oppakken. Dat alles tegen een goede prijs👍😀
Jason Lee
Jason Lee
2024.04.23
Arminas, Souf en Eug. Toffe gasten en werken mega vakkundig. Geen enkel krasje of deukje te vinden in het huis en meubels! Denken super met je mee. Wel letten op je plannen, de jongens werken niet voor niets! Laat het verhuizen maar over aan Connect Verhuizers! ____________________________ Review helaas moeten aanpassen. Nadat de jongens klaar waren bleek het te zijn dat er nog wat schroeven en bouten ontbraken van me kasten en lades. Hierover meerdere keren gebeld en meerdere keren gehoord dat ik erover terug gebeld zou worden. Helaas alweer een week later en nog niks. Dit neemt natuurlijk niets af van de verhuizers zelf, maar wel van de mensen op kantoor. Hierdoor kan ik al een week geen gebruik maken van me bureau die los van de kasten staat momenteel..
Advertisement
Hilly Versprille
Hilly Versprille
2024.04.16
Wat een ontzettend harde werkers!! Vriendelijk, vrolijk, behulpzaam. Niets is ze teveel. Een aanrader………
Mark Bismeijer
Mark Bismeijer
2024.04.16
Heel fijn de verhuizing geregeld door de heren voor mijn 96 jarige moeder, die aangaf dat alles zo netjes en voorzichtig gebeurde.
Cem Kizak
Cem Kizak
2024.04.15
It was a great experience with Connect Verhuizers. Thansk a lot
Tessa Felix
Tessa Felix
2024.04.15
De groep van Souf kwam ons vandaag helpen. Hele vriendelijke mannen, ging snel en soepel. Top!
Advertisement
Christa Jongejan
Christa Jongejan
2024.04.03
Afgelopen vrijdag geholpen met de verhuizing in Vlaardingen door 3 super enthousiaste, vrolijke kerels. De verhuizing ging soepel, er was duidelijke communicatie, het zijn harde werkers en ze gaan keurig netjes met alle spullen om! Echt een aanrader!
Vishal Nagwani
Vishal Nagwani
2024.04.01
Great service, very patient and economical
Gonzalo Pena
Gonzalo Pena
2024.03.30
Excelent service!! Super fast and great men!!
Roel van Eijk
Roel van Eijk
2024.03.30
Top gozers!!!
Advertisement
Jessica Meijs
Jessica Meijs
2024.03.28
Prima en snelle verhuizing gehad. De mannen weten van aanpakken. Alle meubels netjes gesealed. Heel blij mee!
Shadow
Shadow
2024.03.28
Good job boys excellent service
Margriet van der Walle
Margriet van der Walle
2024.03.27
Wat een geweldige en vakkundige verhuizers, Arminas en Mike. Vrolijke jongens met humor. Onze verhuizing was inpakken vanuit opslag, deels uitpakken bij huis en inpakken bij huis, vervolgens naar appartement. Licht gecompliceerd maar de jongens lieten zich er niet door van de wijs brengen. Wij kunnen deze verhuizer aanbevelen. Topper!