Verhuisbedrijf 365

Verhuisbedrijf 365 Reviews

Excellent rating
4.9
401 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (401)
Aleksandra Majkowska
Aleksandra Majkowska
2024.04.09
Eerlier this week I had a chance to use the services of this company for the second time. They helped, arranged the move for me two times already. Again, very pleased with the way how they did it. They plan, they organize to have the things done smoothly and quickly. Reasonable and affordable costs. The movers are very nice people, the down to earth ones. Actually and litearally the way they put my furniture and boxes in the truck was like very good puzzle or some kind of art, no kidding. I was and I am impressed. This way I didn't have any extra for the second round of travelling. You can always ask, you can always discuss with them all. Really recommend them to Anyone who needs to move in any way.
Advertisement
Vahdet Demir
Vahdet Demir
2024.03.19
Super ervaring met deze gasten. Doen wat ze moeten doen. Heel correct afgehandeld.
Yasin Bektes
Yasin Bektes
2024.03.19
Top bedrijf met uitstekende service! Vooral fijn dat er ook gebruik kan worden gemaakt van een verhuislift en de verhuizing flexibel in te plannen is.
Moekti Rambhajan
Moekti Rambhajan
2024.03.18
Fijne verhuizing bedankt!
Cey 89
Cey 89
2024.03.14
Goede service en vriendelijk personeel!
Advertisement
Brian Kolodziej
Brian Kolodziej
2024.03.05
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Verhuizing soepel verlopen, aardige gasten. Fijn dat ze langs konden komen voor een bezichtiging. De jongens waren een uur eerder klaar. Zeer tevreden. Groet, B
jhonnyflaco tattooartist
jhonnyflaco tattooartist
2024.02.20
Merve Kacar
Merve Kacar
2024.02.13
Super service! Betaalbaar en betrouwbaar. Met behulp van de ervaren verhuisteam zijn mijn breekbare spullen (glazen en borden) netjes ingepakt. Goede inpak tips! En denken met alles mee.Alle spullen zijn zonder schade super vlot gesjouwd. Verder stond ik erbij om aan te wijzen waar de spullen moesten. bedankt verhuisbedrijf 365! Zeker een aanrader
Esra Kaçar
Esra Kaçar
2024.02.13
Geweldige ervaring met dit verhuisbedrijf! De medewerkers waren professioneel, vriendelijk en efficiënt. Ze hebben mijn verhuizing soepel laten verlopen en al mijn bezittingen met zorg behandeld. Ik zou ze zeker aanbevelen aan iedereen die een stressvrije verhuizing wil. 5 sterren!
Advertisement
Romee Pearl
Romee Pearl
2024.02.02
Critical
Professionalism
(Bewerkt) 2j geleden Nooit bij dit bedrijf je spullen in de opslag zetten! Verhuizen zijn ze vast wel goed in. Mijn wasmachine was opeens zoek, maar ook de rest van mijn waardevolle spullen zijn nergens meer te vinden. (Lamp, koelkast, zelfs mijn stofzuiger en andere waardevolle spullen….) Ongelofelijk triest! Achteraf hebben ze mij een tweedehandse wasmachine gegeven na heel wat heisa geschopt te hebben. Zo ga je niet met andermans spullen om!!!!!
Reply from Verhuisbedrijf 365 2021.10.30
Geachte mevrouw Pearl, Hartelijk dank voor uw review. Echter vermoed ik dat dit een misverstand is i.v.m. uw opslag. Wij hebben als verhuisbedrijf uw inboedel naar een opslag verplaatst. De opslag waar uw inboedel is opgeslagen is niet de opslag waar wij mee samen werken of aangesloten is bij ons. Dit heeft u doormiddel van een particuliere opslag geregeld. Wat daar exact gebeurt is zou u aan de opslag/vrienden/kennissen moeten vragen. Wel heb ik navraag gedaan omtrent uw opslag aangezien wij uw recensie hebben mogen ontvangen. Ook heb ik contact kunnen opnemen met de particuliere opslag. Hierdoor hebben wij ook WhatsApp gesprekken mogen ontvangen van u en de andere partij. Als u deze zou willen ontvangen kunt u ons mailen. Ondanks dit voorgevallen is begrijp ik ook van de andere partij dat u zelf invloed heeft gehad op de situatie. U heeft een opslag box gehuurd voor een ruime 8 maanden. Daarvan heeft u de laatste 6 maanden NIET betaald. Wel hebben ze u meerdere malen verzocht om uw spullen op te halen of de huur van de opslag box te betalen. U heeft tevens de laatste 3 zaterdagen van uw opslag aangegeven dat u wederom met een particulier uw spullen zou ophalen en verplaatsen. U bent 3x op een zaterdag NIET komen opdagen waardoor er verwarring ontstaan is in uw opslag box. De kringloop is tevens langs gekomen om de particuliere opslag box te ontruimen in veronderstelling dat u uw items eruit gehaald heeft. Dit was niet het geval, maar wel de afspraak die u gemaakt heeft met de personen van het opslagbedrijf. Ook heeft u aangegeven dat er meerdere waardevolle items weg zijn? Naast de wasmachine was het een sta lamp maak ik op uit jullie gesprekken. Daarnaast heeft de persoon die hiervoor verantwoordelijk is nog eens €400 overgemaakt op uw rekening. Hiermee was het voor u goed opgelost heeft u aangegeven in de WhatsApp gesprekken. Nogmaals bedankt voor uw recensie, echter kunnen wij hier vrij weinig mee doen. Wel kunnen overige mensen die uw bericht lezen opmaken dat het ten aller tijde verstandig is om tijdig te betalen en afspraken na te komen evenals een goede opslag vinden die wellicht aangesloten zijn bij een verhuisbedrijf en niet doormiddel van vrienden/familie/kennissen. Mocht u de gesprekken willen ontvangen, dan kunt u contact met ons opnemen. Verder verneem ik ook uit uw recensie dat de verhuizing van Verhuisbedrijf365 u goed bevallen is aangezien dit onderwerp niet terugkomt in uw verhaal. Wij wensen u nog veel woonplezier in uw nieuwe woning. Met vriendelijke groet, Verhuisbedrijf365
Jos Vermeer
Jos Vermeer
2024.02.01
Wij zijn zeer tevreden over onze verhuizing van Utrecht naar Genderen met verhuisbedrijf 365. Zeer behulpzame mensen, waarbij de voorman aan het eind van de verhuizing vroeg of zij nog iets voor ons konden doen. Ook heel fijn is de (de)montageservice. Kortom een aanrader.
N H
N H
2024.01.06
Zeer tevreden bedankt mannen!
Leorelis Vásquez
Leorelis Vásquez
2024.01.04
The moving was very well planned. They arrived on time and finished everything in one day without damage to the furniture.
Advertisement
Cynthia Habieb
Cynthia Habieb
2023.12.04
Uitstekende service! Ik ben volledig ontzorgd en zorgvuldig met mijn spullen overweg gegaan. Zeker een aanrader als je zelf niet het zware werk wil doen!
marjolijn van Dijk-v.d. Heuvel
marjolijn van Dijk-v.d. Heuvel
2023.12.03
prima service. op tijd, harde werkers en deskundig
Cameron Kyle
Cameron Kyle
2023.12.02
Professional, accurate price and efficient
Kenan Polat
Kenan Polat
2023.11.29
Echt een top verhuisbedrijf! Vriendelijke en proffessionele vaklui. De verhuizing is perfect en netjes volgens afspraak verlopen. Dit bedrijf kan ik iedereen aanraden!
Advertisement
Tim Bervoets
Tim Bervoets
2023.11.26
Zeer tevreden met de goede verhuishulp! Ze begonnen netjes op tijd, hebben alle meubels goed ingepakt met inpakfolie, en een uur eerder klaar dan begroot. Leuke, vriendelijke, vlotte verhuizers. Zeker een aanrader.
Jimmy Bell
Jimmy Bell
2023.11.26
Fast, friendly and efficient communication. Will use next time I move!
Philstol
Philstol
2023.11.13
Goede service, prettig contact en snel werk. Aanrader!