Verheul Coaching

www.verheulcoaching.nl

Verheul Coaching Reviews

Excellent rating
5.0
49 reviews Verified
Verheul Coaching
%title%

%offer%

Reviews ( 49 ) 5.0

quinty scheer
quinty scheer
2024.01.07
Sinds ik bij Verheulcoaching Duotraining doe ben ik 10 kilo en 15 centimeter kwijt. Hij leert je om goed om te gaan met voeding en maakt een sportschema voor je. Ik ben erg tevreden!
Jamie Van der Vlis
Jamie Van der Vlis
2024.01.07
Vanaf het begin al gelijk erg tevreden! Jacco helpt je niet alleen tijdens pt maar ook daarbuiten erg goed om jouw doelen te behalen!
Peter van der Sterre
Peter van der Sterre
2024.01.02
Train al langere tijd bij Verheul Coaching. Jacco is een topper! Echt een gepassioneerde vakman. Goede schema's en super begeleiding.
Nigel Maquelin
Nigel Maquelin
2023.12.23
Ik ben super tevreden over Jacco. Wat we nu in nog geen 3 maanden hebben bereikt had ik nooit alleen kunnen doen. Blijf voorlopig klant bij Jacco. 👌
Kaylee Koster
Kaylee Koster
2023.12.12
Jacco heeft mij enorm geholpen om het sporten weer op te pakken en het ook oprecht leuk te gaan vinden. Hij motiveert, is positief en houdt contact met je buiten de training om. Superfijn dus om zo’n coach te hebben. Daarnaast is het altijd gezellig om met Jacco te trainen!
Brit Rietveld-Harnisch
Brit Rietveld-Harnisch
2023.10.03
Top trainer. Ga al een aantal jaar bij Jacco voor PT. Helemaal top. Ook fijn dat hij een eigen studio heeft. Dus je bent echt alleen met hem (en mijn duo voor de duo training) dus geen andere sporters. Waardoor er echt alle aandacht is. Er staan ook veel verschillende machines waardoor je goed full body workouts kan doen. Helemaal top!
Carpe Hortus
Carpe Hortus
2023.08.15
Super fijne pt, goede begeleiding en flexibel. Er is genoeg ervaring in huis met als extra de benodigde tips en tricks
Daan Heuvel
Daan Heuvel
2023.08.10
Top coach!!!. Door hem heb ik geleerd wat afvallen is. Ben begonnen in februari 2023 en ben nu 15kg kwijt. Hij motiveert je ook heel erg en je kan altijd bij hem terecht als je ergens tegen aan loopt.
Stan
Stan
2023.08.01
6 maanden geleden begon ik bij Jacco en geen moment spijt gehad. We kregen snel een klik en sindsdien heb ik serieuze resultaten behaald. Jacco is een ongelooflijk aardige gozer, maar naast dat is hij ontzettend motiverend en zorgt hij ervoor dat je door blijft gaan waar je normaal zou stoppen. 100% een aanrader!
Wouter Belo
Wouter Belo
2023.07.30
Super fijne Personal Training!!!!, Altijd een goed benut UUR met de juiste oefeningen Hard gewerkt voor wat je nu allemaal hebt bereikt !! Ga zo door Maat💪
Martine Klaster
Martine Klaster
2023.07.20
Goede begeleiding, fijne coach.. Luistert naar je.. Altijd bereikbaar voor vragen.. Een echte aanrader.. Jacco is een topper..
Monique Scholman
Monique Scholman
2023.07.12
Sinds paar maanden train ik bij Jacco. 1 op 1 PT, 1x pw, zo blij dat ik deze keuze heb gemaakt. In een korte tijd een veel sterker lichaam mogen krijgen. Een schema waarmee je je doelen kan behalen en naar toe kan werken. Echt top! Je bent nog niet van me af Jacco 😉
Alex Jansen
Alex Jansen
2023.07.11
Goede en gezellige sport lessen 💪🏻
Nick
Nick
2023.06.26
Marco op't Landt
Marco op't Landt
2023.06.11
Momenteel meer dan 2 maanden actief bij Jacco Verheul. Goede begeleiding en voedingsadvies waarmee ik een mooie start gemaakt heb. Een echte aanrader!
lynn kerkenaar
lynn kerkenaar
2023.06.08
Jacco is als coach ontzettend betrokken en altijd beschikbaar. Hij is meegaand, begripvol maar ook streng wanneer nodig. Daarnaast is het niet alleen coaching op het fysieke- maar ook het mentale vlak. Jacco heeft ontzettend veel kennis en deelt dit ook, op mijn ‘aanvraag’, met mij. Zo leer ik steeds meer ook inhoudelijk over fitness.
Kim’s Verhuur
Kim’s Verhuur
2023.06.08
Top coach, mega tevreden
Rik Ecom
Rik Ecom
2023.06.08
Momenteel zit in in week 5 van de online coaching. Het contact via whatsapp verloopt super, snelle uitgebreide antwoorden. Het veelvoudig filmen van mijn workouts zorgt ervoor dat mijn uitvoeringen steeds beter worden omdat Jacco hier goed naar kijkt en met de juiste feedback komt. Zelf train ik al 5/6 jaar en vond ik het leuk om het met voeding wat serieuzer te gaan doen. Dat verschil komt nu al goed zichtbaar. Ik was eerst wat sceptisch over mijn trainingschema maar dit bevalt zeker goed. Je voedingschema kan je zelf samenstellen uit eem excel bestand met 1200 kolommen! Voor elke persoon zit er dus wat tussen om zowel gezond als ook lekker te eten. Goede combinatie om dit langdurig te blijven doen, zonder het idee te hebben dat je vreemde eet verplichtingen hebt.
Anne van Meurs
Anne van Meurs
2023.04.12
Mijn ervaring met Verheul Coaching met Jacco Verheul als personal coach is positief! Samen met Jacco aan de slag gegaan met een voedings- en trainingsschema om zo mijn doelen te behalen. Alle wensen en aanpassingen zijn bespreekbaar, hij denkt erg goed met je mee. Zeker een aanrader als je aan de slag wilt met een personal trainer en zelf hard wilt werken voor je (fitness)doelen!
Victor Huber
Victor Huber
2023.04.08
Sinds enkele maanden train ik bij Jacco. Hij heeft voor mij een trainingsschema en voedingsschema gemaakt. Het trainingsschema zit goed in elkaar en is makkelijk bij te houden. Het voedingsschema is ook makkelijk om te volgen. In het verleden had ik wel eens schema's waar eten op stond waar ik totaal geen zin in had. De schema's van Jacco zijn echt top. Het eten bepaal je zelf en hij geeft aan hoeveel je ervan mag eten. Hierdoor is het een stuk makkelijker vol te houden. Ik behaalde al binnen no time mooi resultaat. Ook al Personal trainer is Jacco zeker aan te raden. Tussen de gezellige gesprekken door die ik met hem heb zorgt hij wel dat ik flink aan de bak moet en pusht hij mij elke training weer een stapje verder! Kortom op alle vlakken is Verheul Coaching aan te raden.