Verdonk tuinaanleg

www.verdonktuinaanleg.nl

Verdonk tuinaanleg Reviews

Excellent rating
4.8
50 reviews Verified
Verdonk tuinaanleg
%title%

%offer%

Reviews ( 50 ) 4.8

Jori Oostveen-Reuland
Jori Oostveen-Reuland
2024.05.17
Zeer vakkundig, betrouwbaar, flexibel, beleefd en ook nog heel gezellig! Alles vooraf al goed geregeld, komen afspraken keurig na, zijn flexibel. We wilden toch nog iets veranderen terwijl ze al bezig waren en ook dat was geen probleem en werd direct geregeld! We zijn onwijs blij met het resultaat. Zeker een aanrader dus!
Carola Nennie
Carola Nennie
2024.03.14
Met plezier denken we terug aan de werkzaamheden van de twee professionele mensen van Verdonk Tuinaanleg. Alle fasen van de werkzaamheden werden goed met ons doorgenomen en uitgevoerd. De resultaten waren beter dan we hoopten en we waren erg blij met het eindresultaat. De prijs was redelijk en we hoefden pas te betalen toen alle werkzaamheden waren gedaan. Een zekere aanrader voor iedereen die overweegt zijn tuin te laten aanpakken.
naatje Naatje
naatje Naatje
2023.12.27
Vorige maand hebben de jongens onze tuin bestraat. We zijn zeer tevreden. Het zijn rustige relaxte mannen die goed werk leveren. Echt een aanrader.
Sita Kichari
Sita Kichari
2023.05.06
Positive
Professionalism
We hebben onze voortuin laten doen door Verdonk. Zijn echte professionals. We bevelen ze zeker aan. We zijn super blij met onze voortuin. Al veel complimentjes gehad van de buren, hoe mooi onze voortuin is geworden. Bedankt heren. Sita Kichari
Kitty Landman
Kitty Landman
2023.04.17
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Vanaf het moment dat Hans hier kwam voor het maken van een offerte hadden wij een goed gevoel bij hem. En de uiteindelijke afwerking heeft dat gevoel bevestigd. Hans is betrouwbaar, komt zijn afspraken na, denkt mee en reageert snel. De schutting is vervangen door eikenhouten palen. Er is een overkapping op maat gemaakt, een pad van flagstones en wat aanpassingen aan de borders. We hebben een aantal maanden moeten wachten tot Hans kon starten, maar het was het wachten meer dan waard. Bedankt!
Sita K
2023.04.12 2023.04.12 | Netherlands
Aanleg voortuin Super tevreden met mijn nieuwe voortuin. We zijn zeer tevreden met Verdonk tuinaanleg. In een dag voortuin aangelegd en lekker genieten van onze mooie tuin. Super bedankt heren van Verdonk tuinaanleg. Ook alles netjes opgeruimd en afgevoerd. Zeker aan te bevelen. Toppers.
Sjaak Z
Sjaak Z
2023.01.01
Positive
Professionalism
Goed geholpen door Verdonk tuinaanleg. Hans kwam langs om de tuin te inventariseren en te bespreken wat wij voor ogen hadden. Daarna netjes een prijsopgave verstuurd. Na overeenstemming werd een datum afgesproken. Ze hebben hun werk keurig gedaan. Makkelijk contact via WhatsApp. Geen moeilijk gedoe. Na de hand nog wat dingen aan gepast en dit was geen enkel probleem. Hans en Daan denken goed mee. Wij zijn heel erg blij met hun werk. En wij zouden Verdonk tuinaanleg in de toekomst weer inschakelen als er wat gedaan moet worden. Hans en Daan jullie zijn toppers. Hou dit enthousiasme vast ๐Ÿ‘๐Ÿผ
Good job! Very good job!
K B
K B
2022.09.26
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Verdonk Tuinaanleg werd ons aangeraden. En we zijn erg tevreden met het eindresultaat. Professioneel advies en werk geleverd.
Peter de Brabander
Peter de Brabander
2022.09.23
Positive
Professionalism
Quality
Willem Laurman
Willem Laurman
2022.09.12
Top bedrijf! Komt afspraken na en levert top kwaliteit. Aanrader. Dit is gedaan terwijl ik helaas op vakantie was. Professioneel werk afgeleverd.
karen bruinsma
karen bruinsma
2022.09.12
Positive
Professionalism
Quality
Value
We zijn goed geholpen. Door Verdonk tuinaanleg. In 1 dag hebben ze ons terras recht gelegd, een boom verplaatst, nieuwe bloembak gemaakt, verlichting vervangen. Alles volgens afspraak. Erg tevreden.
Lahbib Mourid
Lahbib Mourid
2022.09.06
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Bij verdonk had ik direct een goed gevoel en achteraf was dat terecht. Echt een aanrader
Lahbib
2022.09.05 2022.09.05
Lahbib Zeer tevreden met het resultaat. Eerlijke en betrouwbare bedrijf. Zeker een aanrader
Tuin eindelijk klaar Na een ellendige tijd met diverse tuinaanleggers te hebben meegemaakt, zijn we GELUKKIG bij Hans terecht gekomen. Hans en Daan hebben de tuin super strak en mooi afgewerkt. Het zijn harde en betrouwbare heren. Nogmaals hartelijk dank!
W. Kailas
W. Kailas
2022.08.24
Netjes geholpen door Verdonk tuinaanleg. Ze kwamen eerst langs om de tuin te inventariseren. Daarna netjes een prijsopgave verstuurd. Na overeenstemming werd een datum afgesproken. Door omstandigheden begonnen ze helaas een week later dan afgesproken, maar ze hebben hun werk keurig gedaan. Makkelijk contact via WhatsApp. Naderhand waren ze nog teruggekomen om een foutje te herstellen en ook dit was naar wens gegaan. Bij de buren gaan ze ook aan de slag en wij zijn zeer tevreden met het resultaat!
Reply from Verdonk tuinaanleg 2022.08.25
Hartstikke bedankt voor uw review! Wij waarderen het en geniet van uw prachtige tuin!
Ilona Visser
Ilona Visser
2022.08.09
Critical
Professionalism
Quality
Reply from Verdonk tuinaanleg 2022.08.09
Goedendag ilona visser, Helaas geeft u ons 1 ster review en snap niet waarom. Ik heb dit bedrijf anderhalf jaar geleden overgenomen van mijn vader en ben nog nooit bij u wezen werken. Graag zou ik u willen spreken hierover indien mogelijk. Wij streven alleen naar blije klanten namelijk. Ik hoop dat wij dit kunnen oplossen Mvg verdonk
zeer tevreden!! Verdonk heeft onze tuin gerenoveerd. Nieuwe tegels gelegd, nieuwe borderomlijsting (plantenbak) Hand Verdonk en zijn collega zijn aardige jongens en hebben zeer netjes en precies gewerkt! Ze dachten ook goed mee! Ook netjes alles opgeruimd en afgevoerd. We zijn dan ook 100% tevreden met het resultaat en erg blij. We zouden Verdonk tuinaanleg beslist aanraden.
Nancy van den Berg
Nancy van den Berg
2022.07.10
Positive
Professionalism
Quality
Onze achtertuin is geheel onder handen genomen door Hans en zijn medewerker Daan. Er is een overkapping naast de schuur gemaakt, nieuwe tegels, verlichting en border voor de planten geplaatst. Zeer vakkundig! We zijn er erg blij mee en raden Verdonk Tuinaanleg zeker aan!
B S
B S
2022.05.13
Positive
Professionalism
Quality
Hans Verdonk heeft samen met zijn medewerker 2 schuttingen en een tuindeur geplaatst. Dat hebben ze heel netjes en vakkundig gedaan. Wij zijn er heel blij mee.