Van Straten Duurzaam & Techniek

www.vanstratenduurzaamentechniek.nl

Van Straten Duurzaam & Techniek Reviews

Excellent rating
5.0
59 reviews Verified
Van Straten Duurzaam & Techniek
%title%

%offer%

Reviews ( 59 ) 5.0

Rob Hessing
Rob Hessing
2024.04.25
De heren werken: heel nauwkeurig, ordelijk, weten perfect werk te leveren, zijn goed bereikbaar, alom zeer goede kwaliteit met hoogwaardige materialen. Voor de duidelijkheid zeer aan te bevelen.
Wim Van Oosten
Wim Van Oosten
2024.04.14
De mannen van van Straten weten wat ze doen. Vakmensen dus waarbij de klant nog persoonlijk contact heeft op een prettige en ongedwongen wijze. Wij zijn oprecht heel tevreden iets wat helaas tegenwoordig te weinig voorkomt. Prima werk en service , dus deze firma is een absolute aanrader!
H Weijgertze
H Weijgertze
2024.03.04
Een Solar Edge accu pack aangeschaft via Van straten van offerte tot levering/montage top geregeld. Zeer zorgvuldig geleverd en afgewerkt.
Gert Prosman
Gert Prosman
2024.02.09
Zonnepanelen geplaatst: super werk geleverd! Betrouwbaar, vakkundig, aardig en goede prijs/kwaliteit. Bedankt!
Thijs van Rijswijk
Thijs van Rijswijk
2023.12.12
Bij de broers offerte aangevraagd en ze kwamen gelijk kijken voor een installatie plan.En niet onbelangrijk ze kwamen met een concurrerende prijs. Na ondertekening was het zover. De broers werken snel en accuraat en laten geen rommel na.En communiceren goed tijdens de uitvoering. Kortom top bedrijf echt een aanrader.
Henri Colijn
Henri Colijn
2023.12.10
Super tevreden. Zeer netjes werk geleverd en de communicatie en de afstemming verliep erg goed en soepel.
Gerrit van Dalen
Gerrit van Dalen
2023.12.03
Van Straten Zonnepanelen heeft een mooie installatie aangelegd volgens afspraak. Duidelijke communicatie en goede uitleg. Wij zijn zeer tevreden.
kees mans
kees mans
2023.10.07
Gebroeders van straten zonnepanelen hebben bij ons super mooi en vakkundig werk afgeleverd en alles ook zeer netjes weer achter gelaten die mannen kun je alles toe vertrouwen .voor mijn een dikke 10 verdient mannen.
Cornelis Boshuis
Cornelis Boshuis
2023.09.23
De geleverde installatie voldoet volledig aan de verwachtingen en is van een bijzonder hoge kwaliteit. Betrouwbare, fijne mensen aan wie u gerust uw huissleutel kunt afgeven, zodat u niet (continu) thuis hoeft te zijn tijdens de installatie van uw nieuwe zonnestroominstallatie.
Grad Van Wijgerden
Grad Van Wijgerden
2023.09.02
Dank je wel broeders van Straten Voor het plaatsen van Zonnepaneelplaten. Professioneel, kundig en snel Gefundeerd op samenspel Jullie zijn zeker aan te bevelen Dat zullen ook wij met andere delen. Kort samengevat en daar houden wij het op. Het is en was “TOP”
Harmen Honcoop
Harmen Honcoop
2023.07.10
In de volksmond ook wel de Fritsen genoemd! Keurige vakmannen, weten waar de zon opkomt en waar hij onder gaat dus maximaal rendement voor onze panelen:) Top service!
Magdalena Van De Werken
Magdalena Van De Werken
2023.07.10
Goede service! Duidelijke uitleg/advies. Kortom een aanrader:)
Xu Len Pan
Xu Len Pan
2023.06.21
Heel erg tevreden met onze nieuwe zonnepanelen. Ze werken snel, netjes en beantwoorden al je vragen. Via de app mySolarEdge kun je precies zien hoeveel energie de panelen opleveren. De omvormer is ook netjes op zolder geplaatst en geluidloos.
P.j. Van Mersbergen
P.j. Van Mersbergen
2023.06.20
Van Straten zonnepanelen is een bedrijf dat wij zeker aan zullen raden om zaken mee te doen. Er wordt netjes en nauwkeurig gewerkt. Afspraken worden nagekomen, en er wordt duidelijke uitleg gegeven. Kortom; voor zonnepanelen moet je bij van straten zijn..
Monique van den Bergh
Monique van den Bergh
2023.06.02
Ook van ons een 5 sterren waardering voor dit bedrijf. Zo was het makkelijk geweest om een bestaande kabel te gebruiken, maar omdat ze de situatie niet optimaal vonden, legden ze een nieuwe die over het dak heen moest naar de meterkast. Een stuk moeilijker, maar voor ons 5 sterren waard
Gerwin de Waal
Gerwin de Waal
2023.05.15
Goede service van de vakmannen van Van Straten Zonnepanelen. Ze werken alles keurig weg, laten het netjes achter en geven goede uitleg over de werking van het systeem. Kortom; goede prijs/kwaliteitverhouding.
henk v
henk v
2023.04.11
Vakwerk geleverd. Goede service.echt aan te raden.
J
J
2023.03.30
Gewoon kwaliteit, vakmanschap, duidelijke taal. Als je zonnepanelen overweegt ben je hier aan het goede adres.
Julian De waal
Julian De waal
2023.03.27
Zeer vakkundig personeel! Weten waar ze het over hebben en leveren kwaliteit. Top bedrijf!!!!
Eimert van Hoeven
Eimert van Hoeven
2023.03.26