Van Leeuwen Verhuizingen Reviews

Van Leeuwen Verhuizingen Reviews

4.4

Good - based on 33 reviews

www.vanleeuwenmeubellogistiek.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (33)
Robert van der vliet
Robert van der vliet
2023-04-04
Critical
Professionalism
Quality
Wij hebben door omstandigheden nogal wat ervaring met verhuizen. Van Leeuwen is de slechtste van allemaal. Na een zeer gecompliceerde verhuizing met opslag, bleek er een aantal spullen te ontbreken. Toen ik op beleefde manier informeerden hoe daarmee werd omgegaan, kreeg ik een onbeschofte mail terug, dat ik eerst mijn rekeningen maar eens moest betalen voordat ik ging zeuren. Na de vraag over welke rekeningen hij het had, kreeg ik geen antwoord meer, ik had namelijk alles al betaald, uiteraard. Een aantal onbetrouwbare mannen liep ertussen, die vrolijk informeerden hoe alles beveiligd was e.d. Waardeloze service en slechte afhandeling. De ontvreemde spullen, Märklin treinen, videocamera en filmpjes zijn gewoon weg. Schandalig!
Reply from Van Leeuwen Verhuizingen 2023-04-04
Geachte heer Van der Vliet, Sinds een aantal weken heeft Oomen Verhuizers de activiteiten van Van Leeuwen overgenomen. Hoewel uw verhuizing voor deze overname heeft plaatsgevonden, wil ik heel graag met u kijken hoe we deze kwestie naar tevredenheid kunnen oplossen. Zou u ons kunnen bellen op 088 321 99 00 en naar mij willen vragen? Met vriendelijke groet, Guido Baalbergen van Oomen Verhuizers
Alex Kniese
Alex Kniese
2023-01-08
Na 2x eerder verhuisd te zijn met jullie. Viel de 3e keer zwaar tegen!
William John Crombie
William John Crombie
2022-08-20
Gute Spedition bin gerne da hin gefahren immer nette Mitarbeiter
Bernd Schröder
Bernd Schröder
2022-07-10
Leon Verhagen
Leon Verhagen
2022-06-22
Rene Van Kalkeren
Rene Van Kalkeren
2022-06-03
soundpowerd 2
soundpowerd 2
2022-04-03
Eline
Eline
2022-03-16
Gerard Kwakkel
Gerard Kwakkel
2022-03-07
Leveringing artikelen snel en op tijd. Net en beleefd personeel.
PauluS
PauluS
2022-01-25
Critical
Professionalism
Staan ze geparkeerd midden op een woonerf. Niet dat ze aan het laden/lossen zijn of zo, nee gewoon parkeren waar dat niet mag. Waarom zou je rekening met de bewoners houden? Rotbedrijf!
Volker Pape
Volker Pape
2021-06-16
Super nette Mitarbeiter. Schnelle Entladung,sehr gerne wieder..👍👍
Fons Welters
Fons Welters
2021-05-26
Mooi bedrijf
Eric Arnoldus
Eric Arnoldus
2021-04-30
Wes Wernecke
Wes Wernecke
2021-01-09
Ja, het is een geweldig verhuisbedrijf! Voor onze verhuizing gebruikt en we hadden ook nog eens lol met de verhuizers! Geweldig!😁
F.A. Ronteltap
F.A. Ronteltap
2020-12-07
Zeer goed georganiseerd, deskundige en zeer fijne rustige aanpakkers, alles bij zich voor eventuele " probleempjes". Iets paste niet door het trapgat dit was green probleem aal het materiaal bij zich...dan op een andere manier naar boven...gaan wij weer verhuizen dan weer bij van Leeuwen.
Wesley Weenk
Wesley Weenk
2020-10-19
Maarten
Maarten
2020-09-25
Monique Van Lierop
Monique Van Lierop
2020-06-29
Jelmer Van Empel
Jelmer Van Empel
2020-03-06
Peter Pot
Peter Pot
2020-02-14