van Kempen schilders Den Haag Reviews

van Kempen schilders Den Haag reviews

5.0

Excellent - based on 18 reviews

www.vankempenschilders.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (14)
Ria en Don
2022-04-25
Vakwerk voor een betaalbare prijs Raymond heeft bij al het binnenschilderwerk in ons nieuwe woning in Den Haag verzorgd. Het bedrijf heeft vriendelijke medewerkers met verstand van zaken en leveren een uitstekend eindresultaat af. Echt een aanrader voor iedereen.
Advertisement
Monique
2021-08-31
Super tevreden Werkt snel en netjes. Komt afspraken na en denkt met je mee. Ruimte keurig en zonder verfresten achtergelaten. Bedankt!
Schildersbedrijf van Kempen schilders
Schildersbedrijf van Kempen schilders
2021-08-15
Verified
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Voor professioneel schilderwerk Den Haag ga je naar van Kempen Schilders en onderhoud toe.
Timmermansbedrijf Den Haag Timmerman Den Haag
Timmermansbedrijf Den Haag Timmerman Den Haag
2021-08-15
Verified
Positive
Professionalism
Quality
Value
Een goed schildersbedrijf die zijn afspraken nakomt met een betaalbare prijs. Duidelijk in afspraken en levert heel mooi schilderwerk.
Raymond Van Dijck
Raymond Van Dijck
2021-08-15
Verified
Positive
Professionalism
Quality
Value
De schilders van Van Kempen schilders zijn vakkundig en veelzijdig. Eerlijke prijzen en komen hun afspraken na, geeft goed advies en werken zeer netjes. Tevens heeft Van Kempen schilders een stuk kozijn vervangen dat was aangetast door houtrot. Het eindresultaat bevalt enorm en scheelt ons een hoop koste. Zo hadden we meerdere offertes aangevraagd aan diverse schildersbedrijven in Den Haag en kwam Van Kempens schilders met de meest eerlijke en duurzaamste oplossing. We hebben veel koste bespaart door het kozijn te laten repareren in plaats van het totaal te laten vervangen.
Advertisement
Schildersbedrijf Den Haag Michel Muyres
Schildersbedrijf Den Haag Michel Muyres
2021-08-15
Verified
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Een goed en vakbekwame schildersbedrijf met oog voor detail, bedankt voor de goede samenwerking en op naar het volgende project. Ook op het gebied van Latex spuiten zijn we een goed team. We hopen in de toekomst nog veel samen te werken.
Coverband boeken Coverband Escape
Coverband boeken Coverband Escape
2021-08-15
Verified
Positive
Professionalism
Quality
Tilduivenbond ons belang Haagsche Tilduiven Bond
Tilduivenbond ons belang Haagsche Tilduiven Bond
2021-08-15
Verified
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Bedankt voor het mooie schilderwerk en super strak latex spuiten van onze wanden en plafonds. Ook het kleuradvies heeft ons erg verrast en de kleuren passen goed bij elkaar.
Car Care Expert
Car Care Expert
2021-08-14
Verified
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Raymond heeft ons bedrijf weer een frisse en mooi uitstraling geven. We wilde eerst alle wanden en plafonds latex sauzen. Maar op advies van Schildersbedrijf van Kempen hebben we toch gekozen voor Latex te laten spuiten. Met een verrassend eindresultaat. Bedankt voor je uitstekende spuitwerk ik raad iedereen deze vakman aan.
Advertisement
Tim Herman
Tim Herman
2021-08-14
Verified
Positive
Professionalism
Reply from van Kempen schilders Den Haag 2021-08-14
Tim bedankt voor je positieve review. Als je beschadigingen heb of als ik nog iets voor je na moet lopen hoor ik het graag van je. Ik ben blij dat je heb gekozen voor latex spuiten, zoals je zelf heb kunnen zien is het eindresultaat uitmuntend strak en egaal.
Dennis Frensch
Dennis Frensch
2021-02-13
Verified
Herman Janssen
Herman Janssen
2021-01-15
Verified
Na een lekkage in een gang waar zowel het plafond als beide wanden beschadigd waren, kwam Raymond van Kempen het schilderen (opslagverzekering kon gebruikt worden). De schilder werkte hard, was vriendelijk en deed zijn werk heel zorgvuldig. Er is nergens verfresten of afval. De gang ziet er weer netjes uit.
Laurens Bosmans
Laurens Bosmans
2021-01-09
Verified
Raymond heeft ons huis van binnen en buiten uitstekend geschilderd. Goede communicatie en hij komt zijn afspraken na. Zo heeft die oog voor detail en een perfecte afwerking. Bedankt voor je vakwerk Raymond van Kempen. Laurens en Nathalie Bosmans
Advertisement
Victor-Luc Sleijffers
Victor-Luc Sleijffers
2020-12-04
Verified
Deze schilder communiceert goed over het werk dat hij gaat verrichten. Daarnaast verricht Raymond van Kempen zeer goed werk. Eerder zijn onze kozijnen gelakt en nu hem ingeschakeld voor een nieuwe grote binnen klus.