Jakub Vaníček - montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

www.vanicek-elektro.cz

Jakub Vaníček - montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Reviews

Excellent rating
4.9
37 reviews Verified
Jakub Vaníček - montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení
%title%

%offer%

Reviews ( 37 ) 4.9

Míchal Toman
Míchal Toman
2024.02.23
Pavel M.
Pavel M.
2024.02.15
Skvělý přístup, profi práce, solidní jednání a první řemeslníci co po sobě uklidí 👍Vřele doporučujeme a zůstávame věrní.
Reply from Jakub Vaníček - montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení 2024.02.15
Dobrý den, děkuji za recenzi :)
Stanislav
Stanislav
2023.10.28
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Jediná solidní profesionální firma v Usti nad Labem, rychlost řešení problémů s elektroproudem, velice profesionální přístup, vřele doporučuji všem jen tento podnik! S poděkováním a úctou k panu Vaníčkovi, Větrovský a Kaplanová
Reply from Jakub Vaníček - montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení 2023.10.28
Dobrý den, děkuji za recenzi :)
Jan Černý
Jan Černý
2023.08.14
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Vaníček elektro - víc než jen elektroinstalace. Už při prvním kontaktu s panem Vaníčkem jsem poznal, že má o svou práci a zákazníky opravdový zájem. Místo aby mi jen něco prodal, věnoval mi čas, naslouchal mým potřebám a na základě toho mi doporučil řešení na míru. Nejen, že jsem díky němu ušetřil peníze, ale hlavně jsem měl pocit, že jsem v dobrých rukou. A když nás potkala katastrofa se zřízením elektřiny doma, byl to zrovna pan Vaníček, kdo nám pomohl zažehnat krizi. Jeho osobní přístup, odbornost a ochota i mimo pracovní dobu jsou prostě k nezaplacení. Pokud hledáte elektro odborníka, který vás nezklame, Vaníček elektro je jasná volba! 👌🏼
Reply from Jakub Vaníček - montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení 2023.08.15
Dobrý den, děkuji za krásnou recenzi! Rád jsem pomohl :)
Jan Adamečko
Jan Adamečko
2023.07.31
Positive
Value
Reply from Jakub Vaníček - montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení 2023.08.15
Děkuji :)
Marcela Nem Gottliebová
Marcela Nem Gottliebová
2023.05.03
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Pana Vaníčka jsem pozvala na základě recenzí, které jsem na něj četla. Psalo se o něm, že je milý, své práci rozumí a lidé ho doporučují. Po dnešní zkušenosti musím souhlasit. Děkujeme za skvělý přístup a moc milé jednání. Pokud se v budoucnu opět něco přihodí, víme, kam se obrátit.❤️ Marcela G.
Reply from Jakub Vaníček - montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení 2023.05.03
Dobrý den, děkuji za recenzi. Krásný den :)
Michaela Němečková
Michaela Němečková
2023.04.22
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Nevím co bych namítla. Pan Vaníček za mě udělal skvělou práci a moc nam pomohl, je rychlý, spolehlivý, čistotný, dochvilný a moc milý. Já doporucuji 😊.
Reply from Jakub Vaníček - montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení 2023.05.03
Děkuji za recenzi :)
Karel Tomášek
Karel Tomášek
2023.02.18
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Moc děkuji panu Vaníčkovi a jeho kolegovi za velmi rychlé a profesionální jednání a obrovskou ochotu vyřešit problém s elektřinou.
Reply from Jakub Vaníček - montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení 2023.02.18
Dobrý den, děkuji za recenzi :)
Lukáš Ohnoutka
Lukáš Ohnoutka
2023.01.27
Super přístup a šikovný
Reply from Jakub Vaníček - montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení 2023.01.27
Dobrý den, děkuji za recenzi :)
Matěj Kozák
Matěj Kozák
2023.01.21
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Do dvou hodin od poruchy v rozvodné skříni byla závada opravena a to i v sobotu po poledni. Rychlost, vstřícnost, všechno TOP! Mohu jen doporučit.
Reply from Jakub Vaníček - montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení 2023.01.21
Dobrý den, dekuji za recenzi :)
Monika Motlova
Monika Motlova
2022.12.30
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Musím udělit nejlepší hodnocení pana Vaníčka, protože mi nezištně poradit se závadou po telefonu a v podstatě zdarma na dálku opravil . Děkuji moc za ochotu a přístup Monika Motlová ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Reply from Jakub Vaníček - montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení 2022.12.30
Dobrý den, děkuji za recenzi. Rád jsem pomohl i po telefonu :) Krásný vstup do Nového roku
Eliška Janečkouc
Eliška Janečkouc
2022.12.16
Reply from Jakub Vaníček - montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení 2022.12.16
Děkuji za hodnocení ☺️
Kateryna Drabkova
Kateryna Drabkova
2022.11.29
Positive
Professionalism
Vse probehlo na jednicku: od komunikace do odvedene prace. Moc dekuji za ochotu a vstricnost:)
Reply from Jakub Vaníček - montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení 2022.11.30
Dobrý den, děkuji za recenzi :)
Jan Kruger
Jan Kruger
2022.11.01
Reply from Jakub Vaníček - montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení 2022.11.01
Dobrý den, děkuji za recenzi :)
Pavel Vanecek
Pavel Vanecek
2022.10.11
Positive
Professionalism
Punctuality
Responsiveness
Rychlá domluva, perfektní přístup. Doporučuji.
Reply from Jakub Vaníček - montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení 2022.10.11
Dobrý den, moc děkuji za recenzi :)
Zuzana Zemancová
Zuzana Zemancová
2022.10.02
Pan Vaníček a jeho kolega mi pomohli s mým problémem - vyhořelá zásuvka a zkratovalo mi světlo. Rychlé jednání, milý přístup. Vřele doporučuji!
Reply from Jakub Vaníček - montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení 2022.10.02
Děkuji za recenzi :)
Lukas Slama
Lukas Slama
2022.10.02
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
S pane Vaníčkem byla velmi dobrá komunikace. Jeho přístup k problému pak byl velmi profesionální a je vidět, že má svojí práci rád. Jako příjemný bonus můžete platit kartou. Vřele jeho služby doporučuji.
Reply from Jakub Vaníček - montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení 2022.10.02
Děkuji za recenzi :)
Petr Klíč
Petr Klíč
2022.10.01
Positive
Professionalism
Responsiveness
Doporučuji.
Reply from Jakub Vaníček - montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení 2022.10.01
Děkuji za recenzi :)
Zuzana Vobrátilová
Zuzana Vobrátilová
2022.09.18
Positive
Punctuality
Responsiveness
Value
Skvělá komunikace, rychlá domluva termínu. Vřele doporučuji!
Reply from Jakub Vaníček - montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení 2022.09.18
Dobrý den, děkuji za recenzi :)
Lucie Jarošová
Lucie Jarošová
2022.09.01
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Rychlá pomoc a velká ochota. Revizní zprávu mi p. Vaníček přivezl až do práce. Ještě jednou moc děkuji :)
Reply from Jakub Vaníček - montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení 2022.09.01
Dobry den, moc dekuji za recenzi :)