VanHuyse - Partner in Wonen

www.vanhuyse.nl

VanHuyse - Partner in Wonen Recensies

Uitstekend beoordeling
5.0
92 recensies Geverifieerd
VanHuyse - Partner in Wonen
%title%

%offer%

Recensies ( 92 ) 5.0

Chris van der Veer
Chris van der Veer
2024.05.21
Wij hebben gewerkt met Astrid Soeters als aankoopmakelaar. Astrid is zeer professioneel en betrokken.
Isogenn Crux
Isogenn Crux
2024.05.17
Antwoord van VanHuyse - Partner in Wonen 2024.05.20
Thanks!
Mishaal Khan
Mishaal Khan
2024.05.16
Mishaal Khan
Mishaal Khan
2024.05.16
Antwoord van VanHuyse - Partner in Wonen 2024.05.20
Dank Mishaal
Rogier de Brauw
Rogier de Brauw
2024.05.08
Dank Nicolette!
Jingyu Jiang
Jingyu Jiang
2024.04.26
Antwoord van VanHuyse - Partner in Wonen 2024.05.20
Thanks!
Elisabeth Bertels
Elisabeth Bertels
2024.04.25
Wij kunnen ons geen fijnere aankoopmakelaar voorstellen dan Patricia! Doordat wij plots onze huidige huurwoning moesten verlaten gingen we opzoek naar een koopwoning. Het liefst wilden wij meteen door verhuizen van onze huurwoning naar een koopwoning, maar dan moesten wij binnen 2 maanden een woning vinden. En dankzij Patricia, is dat ons gelukt! Zij is een deskundige makelaar die ons moeiteloos door het labyrint van de hectische woningmarkt heeft geleid. We hebben de samenwerking met haar als enorm prettig ervaren; ze is altijd bereikbaar, reageert snel en adequaat op onze vragen, is betrokken bij elk detail in het proces en heeft ons op alle fronten met raad en daad bijgestaan. Haar persoonlijke benadering en professionele integriteit maakten elke stap in het proces helder en stressvrij. Patricia gaat de extra mile om je als koper te helpen bij het vinden van een woning die echt bij jou past. Wij raden haar van harte aan bij iedereen die opzoek is naar een betrouwbare makelaar!
Antwoord van VanHuyse - Partner in Wonen 2024.04.25
Dank je wel voor deze mooie woorden. Ben er stil van. Ik wens jullie alle goeds in jullie helemaal eigen woning. Groeten, Patricia
Roy
Roy
2024.04.22
Erg fijn geholpen door makelaar Nicolette. Zij was goed bereikbaar en kwam afspraken na. Zij had oog voor detail en nam ons zorgen uit handen. Nicolette, bedankt!
Antwoord van VanHuyse - Partner in Wonen 2024.04.25
Dank je wel Roy! Het was een mooi traject met jullie en hoe snel !!... Geniet van deze heerlijke nieuwe THUIS-stek, het is jullie zó gegund! Warme groet, Nicolette
Eva Schepens
Eva Schepens
2024.04.16
VanHuyse (Frederik van Till, Rob van Zijlbergen en Els Broese van Groenou) hebben ons doeltreffend en fijn geholpen met de verkoop en aankoop van ons huis. Veel lof en dank hiervoor!
Antwoord van VanHuyse - Partner in Wonen 2024.04.25
Dank Eva voor je mooie woorden en voor de fijne samenwerking.
Jos de Gier
Jos de Gier
2024.04.09
Geweldige service, en zelfs woningen aan de Costa Blanca Spanje in de verkoop
Antwoord van VanHuyse - Partner in Wonen 2024.01.10
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling Jos!
Alexander Ceha
Alexander Ceha
2024.03.22
Patricia heeft me fantastisch geholpen bij het vinden van geschikte huurders voor mijn huis. Haar communicatie is snel en effectief, en ze heeft duidelijk jaren aan ervaring die ze graag met jou deelt. Ik ben zeer tevreden met haar dienstverlening en kan haar van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare makelaar.
Antwoord van VanHuyse - Partner in Wonen 2024.03.22
Alex, dank je wel voor de mooie woorden. Het was een plezier om met jullie samen te werken ! Groeten, Patricia
Huib Zeevenhooven
Huib Zeevenhooven
2024.02.26
VanHuyse heeft ons heel goed, doeltreffend en fijn geholpen met onze vraag. Frederik van Till, Rob van Zijlbergen het team en de contacten van vanHuyse/Frederik heeft ons op maat en resultaat gericht verder gebracht, veel lof en dank!
Antwoord van VanHuyse - Partner in Wonen 2024.03.12
Beste Huib. Dank voor je review. Fijn dat we je mochten ondersteunen!
Yuri van der List
Yuri van der List
2024.02.26
Extremely professional and very experienced real estate company in- and around Haarlem. Andre uses a personal approach, combined with many years of sales experience. Even in very complex situations Andre knows all details and has relevant contacts to assist. All paperwork, technical inspections and notary documents were arranged in no-time, online, via a modern digital environment, which saved us many flight back to holland when selling our house. Andre is keen on keeping daily contact with sellers and buyers and works for a very reasonable fee. Probably the most experienced real estate office in Haarlem, highly recommended!
Antwoord van VanHuyse - Partner in Wonen 2023.09.20
Thank you for your feedback Yuri. Regards, André
Ad Kaandorp
Ad Kaandorp
2024.02.14
Nicolette is een betrokken en spontaan persoon, die met je meedenkt en met goede oplossingen komt. Is goed op de hoogte van de markt en heeft ons goed geholpen met de verkoop van onze woning. We bevelen haar van harte aan!
Bart Eijssink
Bart Eijssink
2024.02.13
Nicolette is een topmakelaar! Als verkoper zijn wij geheel ontzorgd en van goed advies voorzien. Nicolette staat altijd voor je klaar!
Antwoord van VanHuyse - Partner in Wonen 2024.02.14
Beste Bart. Dank voor je mooie woorden en de fijne samenwerking. Groeten, Nicolette.
Lukasz Nowak
Lukasz Nowak
2024.02.11
Very good contact with our agent Oldrik. Quick and transparent communication. All arranged on-line. I can recommend doing the deals!
Antwoord van VanHuyse - Partner in Wonen 2024.02.14
Thank you for your review Lukasz. Regards, Oldrik
Christina Fischer
Christina Fischer
2024.02.07
I had the pleasure of finding accommodation in Enschede through Oldrik and I couldn't be happier with the service provided by him and VanHuyse. Great response times, the whole process took less than 24h what is amazing since I really needed a place to live quickly. Definitely recommended!
Antwoord van VanHuyse - Partner in Wonen 2024.02.14
Thank you Christina. Regards, Oldrik
Olivier Dijk
Olivier Dijk
2024.02.06
Dankzij Astrid heb ik snel een fantastische woning kunnen vinden. Astrid heeft daarbij fantastisch ondersteund in het regelen van het papierwerk, en de het uit handen nemen van de zorgen.
Antwoord van VanHuyse - Partner in Wonen 2024.02.14
Dank voor je mooie review Olivier. Veel woongenot toegewenst! Groeten, Astrid
Bart Kramer
Bart Kramer
2024.02.05
Echt geweldig goed geholpen! Zowel bij de aankoop als verkoop van mijn woning. Ik kan van Huyse iedereen hartelijk aanbevelen.
Antwoord van VanHuyse - Partner in Wonen 2024.02.06
Dank voor de mooie review en de fijne samenwerking Bart. Groeten, team VanHuyse
Myka Mae Duran
Myka Mae Duran
2024.02.05