Van Gils Slaapcomfort Reviews

Van Gils Slaapcomfort Reviews

4.3

Good - based on 12 reviews

www.vangilsslaapcomfort.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (12)
louwrens1965 Geslaagd
louwrens1965 Geslaagd
2024-02-19
We werden plezierig ontvangen en er werd uitvoerig informatie gegeven over de producten waar wij intresse in hadden. De twijfel van een investering voor een kwaliteits topper werden met de uitleg weggenomen. We hebben ook nog nieuwe kussen gekocht en schamen ons bijna dat we dat nog niet (een paar jaar )eerder hadden gedaan. We hebben echt heerlijk geslapen en zijn zeer tevreden met de nieuwe topper en nieuwe kussens.
Reply from Van Gils Slaapcomfort 2024-02-21
Beste Louwrens, Bedankt voor je mooie review. En ze zeggen niet voor niks: Beter laat dan nooit! Veel slaapplezier en mochten er nog vragen zijn de koffie staat altijd klaar.
Advertisement
Vincent Sanders
Vincent Sanders
2024-01-22
Vakkundig geadviseerd! Volgens afspraak werd de boxspring geleverd en werden we 20 minuten voor aankomst gebeld. Keurig gemonteerd en tekst en uitleg gekregen!
Reply from Van Gils Slaapcomfort 2024-01-24
Bedankt voor je mooie review, Vincent. Veel slaap plezier en mochten er toch nog vragen zijn koffie staat altijd klaar!
Rinate Olde Bolhaar
Rinate Olde Bolhaar
2023-11-05
2 nieuwe matrassen gekocht en kussens.Erg goed geholpen en geadviseerd. Er werd in alle rust alles uitgelegd er werd goed gekeken hoe je op het matras lag de keuze van de matras werd uiteraard aan de klant over gelaten. Niks op dringend wat wij als klant het prettigst vonden. Top dankjewel wij zijn als tevreden klanten de winkel verlaten
Reply from Van Gils Slaapcomfort 2024-02-21
Wat fijn om te lezen, Rinate. Mochten er nog vragen zijn, loop gerust binnen de koffie staat altijd klaar!
Chantal Rouhof
Chantal Rouhof
2023-08-29
Vorige week werd ik vriendelijk ontvangen in de winkel. Er werd uitgebreid de tijd genomen om tot een goed advies te komen. Ik heb verschillende matrassen kunnen proberen, bij de matrassen werd goed uitgelegd waarom dit wel of juist geen goed matras zou zijn! Ook werd er meegedacht over de stof van de boxspring. Denk hierbij aan de kleuren van de slaapkamer/vloer/raamdecoratie. Super vriendelijk en fijn geholpen! Over 6 weken word mijn nieuwe bed bezorgd! Ik kan niet wachten! Een aanrader!
Laurie Kamphuis
Laurie Kamphuis
2023-07-21
Super fijne top matras gekocht! Goede service en erg goede deskundige mensen die er werken. De matras voor onze zoon is ook geweldig.
Reply from Van Gils Slaapcomfort 2023-07-21
Dank je wel voor de mooie review Laurie. En natuurlijk heel fijn dat de gekochte matrassen zo goed bevallen! Bedankt voor het vertrouwen en de koffie staat altijd klaar😁
Advertisement
Naomi Raanhuis
Naomi Raanhuis
2023-03-29
Top! Vriendelijk personeel en erg goed geholpen!
Reply from Van Gils Slaapcomfort 2023-05-10
Wat fijn om te lezen Naomi! Dank je wel voor deze positieve review.
Lisa Jager
Lisa Jager
2023-03-29
Heel fijne ervaring gehad in deze winkel. Slaap heerlijk onder mijn Zermatt dekbed van Dauny! Verzending duurde alleen wat langer omdat het uit Zwitserland moest komen en het speciaal voor mij gemaakt is. Was het wachten waard!
Reply from Van Gils Slaapcomfort 2023-03-29
Wat fijn om te lezen Lisa! Mocht je nog vragen hebben betreft het onderhoud van je Zermatt dekbed, je bent altijd welkom in de winkel.
Yvet Holsbeek
Yvet Holsbeek
2023-03-29
We waren al een tijd opzoek naar het perfecte bed voor ons allebei. Uiteindelijk kwamen we hier terecht. We hebben geweldige informatie gekregen en zijn super vriendelijk geholpen. Erg meedenkend en eerlijk personeel. Wij slapen weer als roosjes!
Reply from Van Gils Slaapcomfort 2023-05-10
Wat fijn om te lezen. Goed geholpen maar nog belangrijker een hele goede nachtrust daar doen wij het uiteindelijk voor!
Nicole Westerhuis
Nicole Westerhuis
2023-03-28
Wat een super fijne winkel is dit! Ik kreeg advies van Ans en zij heeft mij echt heel goed geholpen. Ik slaap nu als een roos op mijn nieuwe hoofdkussen van Dauny! Nog nooit zo’n fijn kussen gehad.
Reply from Van Gils Slaapcomfort 2023-03-29
Dank je wel Nicole, wij wensen je nog veel fijne nachten toe op je hoofdkussen van Dauny. Mocht je nog vragen hebben over het onderhoud van je Dauny hoofdkussen, schroom dan niet om ons te bellen of langs te komen in de winkel ook daar helpen wij je graag mee.
Advertisement
Cristian Offenberg
Cristian Offenberg
2023-03-26
Vandaag nieuwe matrassen gekocht. Goede service en het personeel is heel erg vriendelijk en behulpzaam. Ook qua prijs zijn we heel erg goed geholpen. Na de verbouwing en nieuwe eigenaar een hele grote positieve verandering.
Reply from Van Gils Slaapcomfort 2023-03-27
Dank je wel Christian voor deze mooie review!
Annet Wermers
Annet Wermers
2022-01-04
Slechte zaak. Van service hebben ze nog nooit gehoord. Dwz, zolang je nog niets gekocht hebt wel, maar daarna....
Reply from Van Gils Slaapcomfort 2022-12-09
Beste Annet, Wat vervelend dat u ook zo'n nare ervaring hebt gehad met de slaapafdeling van Van Gils. Wij zijn recentelijk geheel verbouwd en hebben een geheel nieuw verkoopteam! Graag nodigen wij u uit om onder het genot van een kopje koffie deze vervelende kwestie door te nemen en voor u op te lossen.
Zübeyde Adiyaman
Zübeyde Adiyaman
2021-05-07
Voor zo'n dure winkel zou ik verwachten dat de service goed op zijn plek is. Het personeel is vriendelijk tot ze je wat verkocht hebben. Daarna heeft het een totale keerzijde. Laat niks op papier zetten want dan zit je eraan vast ook al is het nog niet besteld. Mocht je je de dag erna toch van je koop afzien dan betaal je sowieso 25% van de aankoopbedrag. Die ben je dan kwijt en er valt hier niks aan te doen volgens van Girls (omdat ze er zogenaamd tijd en energie in hebben gestoken) Je zou denken dat dat eigenlijk bij zo'n winkel normaal is. In ieder geval voor mij nooit meer van Gils Oldenzaal!
Reply from Van Gils Slaapcomfort 2022-12-09
Beste Zübeyde, Wat vervelend dat u zo'n nare ervaring hebt gehad met de slaapafdeling van Van Gils. Wij zijn recentelijk geheel verbouwd en hebben een geheel nieuw verkoopteam! Graag nodigen wij u uit om onder het genot van een kopje koffie deze vervelende kwestie uit te praten.