Vakantiewoning 't smiske Reviews

Vakantiewoning 't smiske Reviews

5.0

Excellent - based on 110 reviews

www.vakantiewoningtsmiske.be
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (110)
Martina
Martina
2024-01-21
Verified
Perfect place to stay. Large, spacious house, very well equipped, the owner paid attention even to small details which makes the stay there even better. Definitely would come back when traveling to this area, thank you.
Freddy
Freddy
2024-01-14
Verified
Linda is een geweldige host van deze prachtige vakantiewoning. De woning voelde aan als thuiskomen. Het is heel fijn dat er beddengoed en handdoeken voorzien zijn. De keuken is meer dan volledig ingericht en voorzien van alle benodigdheden. Geen enkel punt van kritiek over Li da en de woning.
Pieter
Pieter
2024-01-07
Verified
We hebben samen met de familie een heerlijk weekend gehad in dit knusse huisje☺️ het dierenverblijf was erg leuk voor de kinderen! de hoost was heel aardig en altijd goed bereikbaar. Al met al een echte aanrader!
Nick
Nick
2023-12-29
Verified
Precies zoals geadverteerd! Mooi en schoon huis met veel ruimte. Voor de kids waren de speelhal en de diertjes natuurlijk het hoogte punt! Linda is een fijne host en zowel het ontvangst als vertrek verliep heel soepel. Zeker aan te bevelen!
Marianne
Marianne
2023-11-19
Verified
Ondanks de regen hebben we een geweldig weekend gehad, met name omdat de overdekte speeltuin en alle dieren een grote hit waren bij de kinderen. Het huis was prima op orde en de bedden waren lekker comfortabel. Kortom: waarschijnlijk komen we gauw terug.
Lindsey
Lindsey
2023-11-03
Verified
Top verblijf met kinderen! Voor herhaling vatbaar.
Lise
Lise
2023-10-22
Verified
Een aanrader met kinderen
Sandra
Sandra
2023-10-20
Verified
Het was heel fijn om Linda te ontmoeten en we hebben erg genoten van ons verblijf! Een dikke aanrader.
Erik
Erik
2023-10-18
Verified
Perfect for families with small kids
Kitty
Kitty
2023-10-15
Verified
Fantastisch weekend gehad met 3 koppels en kids! Linda zorgt goed voor haar gasten en is zeer vriendelijk & behulpzaam! Huis was gezellig ingericht en voorzien van alle nodige spullen. De kids vonden het zalig om 's morgens mee de dieren eten te geven en konden ook goed spelen in de binnenspeeltuin. Bedankt en tot volgende keer :-)
Tim
Tim
2023-10-01
Verified
Een ruim verblijf met alle voorzieningen. Een prachtige originele binnenspeelplaats. Fantastisch voor koppels met kinderen! Rustig gelegen en alles privé. Mooie tuin, heerlijk verwarmd & overdekt terras. Kortom een top verblijf. Linda is steeds bereikbaar en heel attent!
Mariska
Mariska
2023-09-17
Verified
Hartelijke ontvangst, voor ons waren de 4 slaapkamers en 2 badkamers het belangrijkst, maar de overkapping met heaters maakte dat we heerlijk buiten hebben gezeten, ook al was het flink afgekoeld. Ook ideaal als verblijf met kinderen door de speelgelegenheid en aanwezige dieren bij de locatie.Voor herhaling vatbaar!
Jörg
Jörg
2023-09-12
Verified
Wie im letzten Jahr ein wirklich perfekt ein gerichtetes Haus, es ist alles vorhanden, was man sich wünscht. Es fehlt wirklich gar nichts! Sehr liebevoll eingerichtet, mit ganz vielen Extras: Großer Indoor-Spielplatz, Dart, Tischtennis, Fahrräder, Tretroller, Kickertisch, Hüpftiere, sogar ein ganzer Zoo mit Hasen, Ziegen, Eseln, Pony... Schöne Terasse mit Rutsche und Schaukel, Trampolin... auch im Haus viele Gesellschaftsspiele, Kinderspielzeug, großer Fernseher, kurzum: besser gehts nicht.Die Zimmer haben bequeme Betten, sind sauber und wirklich gemütlich modern eingerichtet.Wir kommen wieder!
Stefan
Stefan
2023-09-03
Verified
Heerlijke locatie met geweldig gedreven eigenaars. Zeker en vast een aanrader. Een paradijs voor de kinderen
Jenny
Jenny
2023-08-17
Verified
Eine super Unterkunft für schöne Ferien zu verbringen. Wir hatten alles, sogar mehr als wir erwartet haben. Es ist ein Paradis für Kinder, wir werden es zu 100% weiter empfehlen.Linda ist eine sehr liebe und hilfreudige Person.
Eva
Eva
2023-08-13
Verified
Linda is een fantastische host. Hoorde ons aankomen en kwam naar ons toe voor een hartelijk welkom.Gedurende het verblijf is Linda gemakkelijk te benaderen denkt mee en is vriendelijk.Het huis en de tuin zijn geweldig voor kinderen. Volop speelgoed binnen en buiten, en dieren welke je samen met hen een keer per dag kunt voeren. Het terrein kun je afsluiten. Daarnaast is het huis schoon en zie je dat de airnb met veel liefde wordt georganiseerd. Je hoeft nergens heen, maar in de omgeving is genoeg te doen. Deze airbnb is door de faciliteiten, ligging en host een aanrader. Komen zeker nog eens terug. Dankjewel Linda!
Nadine
Nadine
2023-07-28
Verified
Eine absolute Traumunterkunft, vor allem für Familien mit Kindern. Wir waren mit 5 Erwachsenen, 4 Kindern und 2 Babys vor Ort und es war einfach perfekt. Hier bekommt man auch Regentage mit Kindern sehr gut rum und es kommt keine Langeweile auf. Ein absolutes Highlight war die 2x tägliche Tierfütterung mit der Gasgeberin Linda - sie hat einen wahnsinnig liebevollen Umgang mit den Kindern und nimmt sich richtig viel Zeit, das ist echt toll. Wir kommen wieder!
Ketan
Ketan
2023-07-09
Verified
Perfect place to have a weekend away. Extremely friendly and helpful host
Jamilla
Jamilla
2023-07-06
Verified
Min familie og jeg elskede at bo hos Linda og hendes mand. Børnene elskede især legepladsen og alle dyrene, her brugte vi timevis under vores ophold. Specielt en kæmpe anbefaling til børnefamilier.
Ella
Ella
2023-06-11
Verified
Topverblijf gehad!Ontspannend voor jong en oud, iedereen heeft genoten van het weekend.We komen met veel plezier in de toekomst nog eens logeren.