't Holten Huus

't Holten Huus Reviews

Excellent rating
4.5
29 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (14)
Klaaz
Klaaz
2023.08.30
9.0 Verified
Wonderful
Advertisement
Anonymous
Anonymous
2023.07.10
10 Verified
Schönes Ferienhaus in entspannter Lage ☺ruhige Lage
Ton
Ton
2023.05.12
9.0 Verified
Superb
Natasja
Natasja
2021.10.22
9.0 Verified
Fantastisch ingerichte huis in een mooie bos ☺Het huisje is mooi, schoon, volledig ingericht, groot, en heel praktisch. Alles is er, wan spelletjes in de kast tot de grote keuken en de wasmachine en een droger. Grote tuin en een mooie bos omgeving. Zelfs met het slechte Nederlandse weer was het een schitterende wandel locatie.
Patricia
Patricia
2021.08.14
8.0 Verified
Een heerlijke plek om even bij te tanken. ☺Zelden meegemaakt dat een vakantiehuisje zo goed was uitgerust. Echt van alle gemakken voorzien. Veel privacy en je loopt zo het bos in.
Advertisement
Mathieu
Mathieu
2021.08.12
9.0 Verified
Superb
Kaatje
Kaatje
2021.07.26
10 Verified
Villa in het bos ☺De ruimte in en om het huis en de rust die er is. Werkelijk alles wat je kunt bedenken is in of bij het huisje aanwezig. Diverse mogelijkheden om rondom het huis te zitten. Echt geweldig. De ligging in de regio maakt het huisje een uitstekende plek om fietstochten te rijden. ☹Horren voor de ramen en deur zou een aanrader zijn. Veel muggen en vliegen.
Sjaak
Sjaak
2021.07.22
9.0 Verified
Superb
Fam
Fam
2021.07.17
9.0 Verified
☺Prima, volledig uitgerust huis midden in de bossen !
Advertisement
Frank
Frank
2021.06.13
9.0 Verified
Hele fijne vakantie. ☺Heerlijke omgeving. Midden in natuur en veel wandelmogelijkheden.
Kim
Kim
2021.06.04
9.0 Verified
Heerlijk verblijf! ☺Heel mooi huisje, goed onderhouden en schoon. Er is van alles voor de gasten verzorgd; je hoeft eigenlijk nergens aan te denken. Locatie is heerlijk, midden in het bos. Vanuit het huis wandel of fiets je zo een rondje door de natuur. In het dorpje Norg kun je lekker op een terrasje wat eten en drinken. We hebben genoten! ☹De bedden waren wat hard voor ons, maar verder prima!
M
M
2021.05.21
9.0 Verified
Heerlijk genieten van de vogelgeluiden en van alle ruimte en comfort dat het huis biedt. ☺Mooi huis, heerlijk gelegen, van alle gemakken voorzien. Alles is heerlijk ruim: de woonkamer, de keuken, de mooie tuin rondom het huis, met diverse zitjes. Ook is er een overdekt zitje, een bbq, een carport etc. Ruim voldoende kookgerei, servies, bestek, keukenspullen, verschillende koffieapparaten, oven, magnetron, melkopschuimer, warerkoker, etc. Echt alles is er. De gashaard hebben we regelmatig aan gehad, heel gezellig (en lekker warm natuurlijk)! ☹Niets viel tegen. In tegendeel; er was zelfs meer dan we hadden verwacht.
Jessie
Jessie
2021.05.16
8.0 Verified
Very good
Advertisement
Jeroen
Jeroen
2021.05.09
8.0 Verified
☺Prachtige locatie, mooi ruim opgezet huis midden in de bossen. Alles wat je nodig hebt is in het huis aanwezig. ☹De weg er naar toe was wel een uitdaging na alle regenval