Energielabel Aldenhuijsen

www.uw-energielabel.nl

Energielabel Aldenhuijsen Reviews

Excellent rating
4.9
39 reviews Verified
Energielabel Aldenhuijsen
%title%

%offer%

Reviews ( 39 ) 4.9

Raymond Stals
Raymond Stals
2024.05.11
Pluspunten: - snelle reactie op email en al binnen 2 dagen op locatie - op dezelfde dag van opname in de avond al energielabel per mail - vriendelijke dame die nauwleurig te werk gaat Goed dat er ook kleine bedrijven/zelfstandigen zijn binnen de branche die klantvriendelijkheid bovenaan hebben staan.
Reply from Energielabel Aldenhuijsen 2024.05.13
Beste Raymond, Bedankt voor uw review, fijn dat alles naar wens was. Mvg, Ineke
Advertisement
Chantal Grift
Chantal Grift
2024.05.11
Super! Ik raad iedereen die een energeielabel nodig heeft aan om Ineke langs te laten komen. Werkt vakkundig en is zeer professioneel. Ik had binnen 1 dag het energielabel binnen. Ze nam snel contact op en denkt graag met je mee. Echt top! Dank je wel Ineke.
Reply from Energielabel Aldenhuijsen 2024.05.13
Beste Chantal, graag gedaan en bedankt voor je review. Groetjes Ineke
dilip deenadayalan
dilip deenadayalan
2024.05.10
Ineke ,has great knowledge and experience in energy label, she was more than happy to help me with all my questions, thanks
Sabrina Schenk
Sabrina Schenk
2024.05.10
Vriendelijke professionele dame. Ze handelde alles netjes en snel af en had ook even tijd voor een praatje. Kortom goede samenwerking en snelle service. Van aanvraag t/m energielabel was binnen 5 werkdagen
Reply from Energielabel Aldenhuijsen 2024.05.10
Graag gedaan. Fijn dat alles naar wens was. Veel geluk in jullie nieuwe woning.
Casa Oleander
Casa Oleander
2024.04.30
Duidelijke communicatie en vakkundig! Heb je een energielabel nodig dan is dat snel geregeld. Gewoon goed!
Reply from Energielabel Aldenhuijsen 2024.05.01
Ontzettend bedankt. Fijn dat alles naar tevredenheid was.
Advertisement
Bart Volkerts
Bart Volkerts
2024.04.29
Het contact was heel fijn. Snelle en duidelijke communicatie, waardoor een afspraak zo gemaakt was. Ineke is een prettige en vakkundige dame die vlot en betrouwbaar werkt. Daarnaast had ik het energielabel dezelfde middag nog binnen voor een betaalbare prijs.
Reply from Energielabel Aldenhuijsen 2024.05.01
Beste Bart, ontzettend bedankt voor de review. Fijn dat alles naar wens was.
Francine 't Hoen
Francine 't Hoen
2024.04.25
Hele vriendelijke, kundige dame. Mooi betaalbaar ook. Snelle communicatie en we hadden het energielabel supersnel binnen. Heel erg fijn!
Reply from Energielabel Aldenhuijsen 2024.05.01
Beste Francine, bedankt voor je review. Fijn dat alles naar wens was. Veel geluk in jullie nieuwe woning.
Ashley
2024.04.22 2024.04.22 | Netherlands
Dammis Vroegindeweij
Dammis Vroegindeweij
2024.04.10
Mw. I. Aldenhuijsen van Energielabel AldenHuijsen is prettig en correct in de omgang. Ze werkt snel, nauwkeurig en is duidelijk over wat je kan/mag verwachten.
Reply from Energielabel Aldenhuijsen 2024.04.10
Bedankt. Fijn dat alles naar tevredenheid was.
Advertisement
Daphne van Leeuwen
Daphne van Leeuwen
2024.04.02
Om rentekorting te kunnen krijgen op mijn hypotheek had ik een energielabel nodig. Via de site een formulier ingevuld en ik werd meteen gebeld. Binnen een paar dagen kon ze al langs komen en het rapport had ik binnen een dag, ontzettend fijn! Echt een deskundige en vriendelijke vrouw. Ik kan haar van harte aanbevelen! En: ik krijg 0,15% korting op de hypotheek hierdoor dus de kosten heb ik er zo uit!
Reza Bozorgi
Reza Bozorgi
2024.03.26
Zeer snel en adequaat geholpen door Ineke bij het aanvragen van een energielabel voor mijn woning. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!
Reply from Energielabel Aldenhuijsen 2024.03.27
Beste Reza, Bedankt voor uw review. Fijn dat alles naar wens was. Mvg, Ineke
Marijn Van Dijk
Marijn Van Dijk
2024.03.17
Vriendelijke, vlotte en degelijke opname van het huis waarna het Energielabel snel gereed was - goed gedaan!
XJ ZNG
XJ ZNG
2024.03.14
Advertisement
Axl Singer
Axl Singer
2024.03.13
Goede service, duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren en wat de redenatie is achter het energielabel!
Lana
Lana
2024.03.10
Öle Janssen
Öle Janssen
2024.03.10
Ronald Aldenhuijsen
Ronald Aldenhuijsen
2024.03.09
Wij hadden snel een energielabel nodig en dit kon binnen een week gerealiseerd worden. Mijn zus werkt erg nauwkeurig en meet alles netjes op. Bedankt!
Advertisement
Deepak Seth
Deepak Seth
2024.03.09
Ik kreeg onmiddellijke service nadat ik het verzoek had ingediend. Het proces was eenvoudig en de informatie was duidelijk. De uitslag was binnen 3 werkdagen binnen. Het was een geweldige klantervaring!
Reply from Energielabel Aldenhuijsen 2024.03.09
Thank you!
Georgeta Ciobanu
Georgeta Ciobanu
2024.03.07
What a nice experience Ineke offers! She is so calm, and polite, helpful and professional! I would give her 10 stars and recommend her services to everyone! 😊
Reply from Energielabel Aldenhuijsen 2024.03.07
Wat ontzettend lief! Bedankt.
Marion Kagenaar
Marion Kagenaar
2024.03.03
Snel een afspraak kunnen maken. Prima prijs en een prettige persoon om in huis te hebben
Reply from Energielabel Aldenhuijsen 2024.03.09
Bedankt.