Apartmán u Rossniček

Apartmán u Rossniček Reviews

Excellent rating
4.8
44 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (44)
Alena Soumarova
Alena Soumarova
2023.03.24
Skvělý apartmán. Úžasná paní majitelka. Moc jsme si to užili.
Advertisement
Roman Rossi
Roman Rossi
2022.12.11
Terri Čajková
Terri Čajková
2022.11.08
recommends
Doručujeme všema deseti!:) Byli jsme zde před třemi lety a tak se nám tam líbilo, že jsme se rozhodli tam letos vrátit a uspořádat malou svatbu. Lepší místo jsme si vybrat na takový den nemohli. Míša a Roman nejsou jen majitelé apartmánu, chovají se k vám rovnou jako přátelé, které znáte roky nebo rodina, za kterou jezdíváte do krásného Moravského krasu. S manželem hodně cestujeme a musím říct, že jsme si nikde víc nepřipadali jako doma. O vybavení apartmánu ani nemluvě, není tam snad nic, co by vám na víkend i delší pobyt mohlo chybět. Jen tak dál Rossničky, těšíme se na další zážitky s vámi. S láskou Terka a Dalibor
Reply from Apartmán u Rossniček 2022.11.10
Terezko, moc děkujeme za krásné hodnocení!! ❤️ Vaše svatba byla kouzelná! Přejeme hodně štěstí a lásky v manželství 🙂 🌞🍀🍀❤️❤️
Yoav
Yoav
2022.09.30
Verified
Thank you so much for the hospitality
Jitka Rašková
Jitka Rašková
2022.08.06
Super ubytování, krasné prostředí,úžasní mazlící pejsci i kočičky, příjemní a vstřícní majitelé Roman a Míša. Děkujeme za krásnou dovolenou a těšíme se na další.
Advertisement
Hana Moravcova
Hana Moravcova
2022.07.23
recommends
Vřele doporučuji. Milý majitele, skvělá péče. Cítíme se jako doma. Díky moc
Jana Votrubová Spěváková
Jana Votrubová Spěváková
2022.07.09
recommends
Apartmán u Rossniček mohu jen doporučit. Dovolená naprosto úžasná, majitelé jsou senzační lidé na které nikdy nezapomeneme, mohu říct, že s takovými lidmi jsme se ještě nepotkali. Strašně hodní, se vším nám poradili. Naše děti si je moc oblíbily a samozřejmě i úžasné pejsky a kočičky. Kdyby bylo více takových lidí, tak by bylo na světě krásně ❤🌞🍀
Adéla Procházková
Adéla Procházková
2022.06.13
Moc doporučuji!! krásné, klidné ubytování s osobitým kouzlem, které patří mladému páru s úžasným přístupem!!! :) Mockrát děkujeme a budeme se těšit na další dovolenou u Vás :)
Iveta Blechová Veverková
Iveta Blechová Veverková
2022.05.29
recommends
Děkujeme moc za příjemný strávený víkend. Moc je si to užili . Paní majitelky je hrozně milá a ochotná žena, moc jí za všechno děkujeme.
Reply from Apartmán u Rossniček 2022.05.29
Jé děkujeme moooooooc 🙂 ❤️❤️❤️
Advertisement
Tereza Chaloupková
Tereza Chaloupková
2022.05.13
Příjemní majitelé a velký počet turistických cílů v okolí 🙂
Šárka Šaryk Forejtová
Šárka Šaryk Forejtová
2022.04.23
recommends
Úžasně jsme si to s dcerou užily. I naši pejsci byli nadmíru spokojeni.
Markéta Nová
Markéta Nová
2022.03.27
Hezke utulne ubytovani, velmi přátelský, osobni a vstricny pristup majitelu a perfektni snidane z rukou pani majitelky...
Eliška Zabilová
Eliška Zabilová
2022.03.13
recommends
Úžasný pobyt v klidné části obce. Majitelé velice příjemní,na všem se dá s nimi domluvit a jejich snídaně? Luxusní!! Všechno krásně čisté a vybavené. Pro pejska nachystané misky s pamlskem a i pro nás krásný dáreček na stole. Děkujeme za útěk z reality a určitě u Vás nejsme naposledy.
Advertisement
Robert Zabojnik
Robert Zabojnik
2022.01.15
Katka Lieblova
Katka Lieblova
2021.12.22
Skvělé ubytování moc hezky vybavené (hlavně pro pobyt s dětmi) a v supr lokalitě na výlety, moc milí majitelé, perfektní domluva, luxusní snídaně :)
Lucie zakova
Lucie zakova
2021.12.20
Bohužel nám byl pobyt 2 dni před nástupem zrušen, otřesná komunikace a neprofesionální chování.
Reply from Apartmán u Rossniček 2022.02.08
Snad z tohoto plyne ponaučení, že arogancí a drzostí ničeho nedocílíte. :-)
Miroslav Zábojník
Miroslav Zábojník
2021.12.10
Výborné ubytování a příjemný přístup pronajímatel.
Advertisement
Veslava
Veslava
2021.10.04
Verified
Bardzo miły weekend! Gospodyni bardzo miła i bardzo pomocna. Odpowiadała szybko na pytanie. Domek przeuroczy, miejscowość spokojna. Mam nadzieję, ze jeszcze przyjadę :)
Witek
Witek
2021.10.01
Verified
Wszystko w jak najlepszym porządku, bardzo mili właściciele, domek bardzo czysty, bardzo fajne miejsce - polecam 🙂
Veronika
Veronika
2021.07.24
Verified
Všechno ok, děkujeme :-)