Urban Basic

Urban Basic Reviews

Excellent rating
5.0
11 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (11)
ACgamer_ Real
ACgamer_ Real
2023.11.29
Top lessen, hebben mij zeer zeker verder geholpen met mijn trainer carrière
Benjamin Teunissen
Benjamin Teunissen
2022.12.21
Heel tof traject, veel nieuwe inzichten gekregen. Je hebt heel veel aan de opleiding als je de stof die je leert ook in je lessen gebruikt. Daarnaast top begeleiding. Dus Kevin en Remco bedankt 😉
Ludo Domna
Ludo Domna
2022.12.08
Hele toffe Cursus, zeker een aanrader voor gedreven mensen in de Urban sport die het beste uit zichzelf willen halen maar ook de kwaliteit willen verbeteren voor de kinderen die ze les geven. Het wordt door gegeven door twee gemotiveerde/professionele atleten. Zij beschikken over veel kennis die ze graag met jou delen! Zeker een aanrader!
Erik
Erik
2022.12.06
Toffe opleiding gevolgd. Ik geef zelf al ruim 11 jaar freerunning, maar het Urban Evolution traject dat ik reeds heb afgerond, heeft me een compleet nieuwe blik gegeven als coach en docent. De docenten bij Urban Basic geven je de individuele begeleiding die je nodig hebt als persoon, wat mij enorm heeft geholpen. Aanrader dus !
Remco Tietema
Remco Tietema
2022.11.27
Een vernieuwde opleiding met een Urban sports les geef visie. Ook al geef ik al ca. 6 jaar freerun les heb ik mij zeker verder kunnen ontwikkelen. Mede door de persoonlijke aandacht en waardevolle feedback die ik heb gekregen. Ik raad het elke trainer aan die bereid is om eerlijk naar zichzelf te kijken en zich zelf wil ontwikkelen.
Sylvain Leupen
Sylvain Leupen
2022.09.25
Vandaag een master sessie gehad met de mannen van Urban Basic over talent coaching. Een bijeenkomst waarin specifiek word gekeken naar de behoefte/vragen van de cursisten en een mooie passende theorie die daar perfect op aan sluit. Ook word er vanuit eigen ervaring gesproken door de mannen, daardoor kunnen ze vaak op elke vraag inspelen. Kortom een echte aanrader!
Bradley Van Haaren
Bradley Van Haaren
2022.05.24
Youandi Bos
Youandi Bos
2022.02.09
Youssef el Yakoubi
Youssef el Yakoubi
2022.02.07
Een zeer goede opleiding. Veel persoonlijke aandacht. De lessen worden op een professionele wijze gegeven. Was heel leerzaam ben zeer te vreden. Ze zijn heel flexibel en behulpzaam. Dikke thumps up!
Dennis. Stip
Dennis. Stip
2022.01.13
Positive
Professionalism
Quality
de opleiding heeft mij veel geleerd op het gebied van freerun en lesgeven. ze hebben mij geholpen om mijn lessen optimaal voor te bereiden waardoor er een leuke, veilige, leerzame en uitdagende les klaar staat voor de kinderen. zeker een aanrader om te volgen.
Brad Beijen
Brad Beijen
2022.01.12
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Value
Super leuke opleiding, zeer educatief. Neemt de tijd om naar je te luisteren en staat altijd open voor verbetering. Als je focus even weg gaat kan je het gewoon zeggen en dan gaan we met z'n alle even wat actiefs doen. Overal echt een top opleiding met een top docent