U ponocného pod Ondřejníkem Reviews

U ponocného pod Ondřejníkem Reviews

4.7

Excellent - based on 52 reviews

www.uponocneho.cz
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (61)
Kathleen
Kathleen
2021-12-31
10 Verified
gelungener Weihnachtsurlaub ☺Sehr guter Kontakt, tolle Umgebung, ruhige Lage, gemütliches Haus ☹Wohnzimmer ist kleiner als auf den Bildern, trotzdem sehr gemütlich
Advertisement
Lukáš
Lukáš
2021-11-28
10 Verified
Exceptional
Vojtěch
Vojtěch
2021-10-31
8.0 Verified
Spokojenost :) ☺Okolí, terasa, čistota, moderně zařízené, pohodlné spaní, jednáni s majitelem. ☹Chata je i pro 8 lidí ale více jak 5 se už “mačká”, především v obývacím pokoji.
Jana
Jana
2021-10-30
10 Verified
☺Líbilo se nám všechno.
Reply from U ponocného pod Ondřejníkem
Děkujeme za hodnocení a budeme se těšit na další váš pobyt.
Anonymous
Anonymous
2021-10-07
10 Verified
Exceptional ☺ A super nice place and very friendly owner! We will come back for sure! :)
Advertisement
Andrea
Andrea
2021-09-30
10 Verified
Exceptional
Michaela
Michaela
2021-09-04
10 Verified
Exceptional
Libuše
Libuše
2021-08-26
8.0 Verified
Very good
Monika
Monika
2021-08-07
10 Verified
☺Vše bylo naprosto super.
Reply from U ponocného pod Ondřejníkem
Děkujeme za hodnocení a budeme se těšit na další pobyt.
Advertisement
Barbara
Barbara
2021-08-01
9.0 Verified
☺Majitel velmi příjemný a vstřícný. Kdykoliv jsme ho oslovili neměl problém nám vyhovět. Poklidná, pohodová dovolená.
Jan
Jan
2021-07-13
8.0 Verified
☺Lokalita vynikající. ☹Bez komentáře.
Sandrina
Sandrina
2021-06-26
10 Verified
☺Krásný velký dum, komfortně zařízený, dostatek soukromí, moderni kuchyně, terasa s výhledem. Moderní koupelny. Majitel byl navíc také velmi milý, bezproblémová komunikace. Určitě se rádi vrátíme. ☹Male minus za kluzké schody směrem do nižší části chaty - do sauny. Je na nich mech a po dešti je to slušná klouzačka ;)) Není to minus, spíš si dát opravdu extra pozor.
Lenka
Lenka
2021-06-14
10 Verified
☺Krásná chata, vkusně zařízená s výhledem do zahrady i na Lysou horu. Nadstandartní vybavení včetně myčky,pračky,krbu, možnost využít za poplatek vířivku, saunu, dále možnost grilování. Ne vše jsme stačili využít. V okolí je spoustu zajímavých turistických tras. ☹Trochu měkčí matrace na posteli, ale je to věc zvyku.
Reply from U ponocného pod Ondřejníkem
Děkujeme za hodnocení. Budeme se těšit na Váš další pobyt.
Advertisement
Adam
Adam
2021-06-07
8.0 Verified
Very good
Adam
Adam
2021-01-14
10 Verified
Naprostá paráda, určitě všem doporučujeme!
Eliška
Eliška
2020-11-28
10 Verified
Exceptional
Dana
Dana
2020-10-19
9.0 Verified
Superb
Advertisement
Zdenek
Zdenek
2020-10-08
10 Verified
Exceptional
Jarmila
Jarmila
2020-09-13
9.0 Verified
Superb
Denisa
Denisa
2020-09-10
10 Verified
Exceptional