Aeroclub Ultraligeros L'Estartit

Aeroclub Ultraligeros L'Estartit Reseñas

Evaluación Excelente
4.7
128 reseñas Verificado
%title%

%offer%

Reseñas (116)
Gustavo Veddy Heredia Peña
Gustavo Veddy Heredia Peña
2022.02.20
Buena atención, trato amable, un Placer Volar...
Anuncio publicitario
Victor Ferreira Paredes
Victor Ferreira Paredes
2022.02.02
INOLVIDABLE! EXPERIENCIA ?✨ Hicimos con mi pareja dos vuelos en simultáneo y conocimos la Costa Brava desde una perspectiva muy diferente. Unas vistas increíbles ❤️ Me ha encantado la experiencia y eso que tengo miedo a las alturas, pero me han sabido explicar bien todo y darme tranquilidad antes de volar. La atención insuperable. El año que viene repetimos seguro. ?
Jan Bos
Jan Bos
2022.01.28
Een onooglijk gebouw, ws de hangar en een runway (gras) zonder afbakening, verlichting of wat dan ook. Bovendien was er niemand terwijl een bord vermeldt dat ze het hele jaar open zijn. Zonde van het ritje erheen.
Respuesta de Aeroclub Ultraligeros L'Estartit 2022.01.28
Beste Jan Bos, Hartelijk dank voor uw recentie! U hebt gelijk! Naast de loodsen is de landingsbaan gelegen! Een landingsbaan van 280 meter gelegen middenin een natuurgebied welke net na het opstijgen het adembenemende landschap onthult. Inderdaad, hebt u gelijk dat er geen omheining te bespeuren valt, noch minder, verlichting. Dit heeft te maken ondermeer dat een ULM veld onder een hele andere catogerie valt, zodoende wij geen heuse airport zijn. Gelukkig stellen de Ulm piloten, welke scholing volgen op helikopter en vliegtuig dit soort van vliegvelden op prijs. Onze oprechte spijt dat wij voor u deze verwachting niet kunnen invullen. Wij zijn inderdaad het gehele jaar open, doch kan het eens gebeuren dat er niemand te bespeuren valt. Daarom naast het bord waar op staat dat we het hele jaar open zijn en op verschillende plaatsen op het terras gedeelte, kan u de nodige informatie vinden over wat u kan doen mochten we er niet zijn en u ons toch graag had gesproken, of een rondleiding om de vliegtuigen en helikopters te bezichtigen. Meestal zijn we niet ver weg, of aan het vliegen, en kunnen we u vlug te woord staan. Smaken en verwachtingen verschillen, en daarom hebben wij er dan ook geen enkel probleem mee dat u onze gebouwen onoogelijk vindt. Don´t judge a book by his cover, en vinden wij het oprecht spijtig dat wij u niet konden verwelkomen. Met vriendelike groeten
Montse Llopart
Montse Llopart
2022.01.23
Positivo
Calidad
JOSEP VALLVERDU DALMAU
JOSEP VALLVERDU DALMAU
2022.01.19
Sitio especial con gente muy amable, una buena experiencia! ??
Respuesta de Aeroclub Ultraligeros L'Estartit 2022.01.19
¡Muchas gracias Josep por tu visita y tus palabras!
Anuncio publicitario
Eric Vat
Eric Vat
2022.01.16
Positivo
Communication
Profesionalismo
Calidad
Valor
Gran experiència per repetir!
Respuesta de Aeroclub Ultraligeros L'Estartit 2022.01.19
Gràcies Eric! Aquí estarem per la propera vegada ?️??
guy d
guy d
2022.01.01
Verificado
aeroclub d'estartit a fuir absolument je suis venus a l'aeroclub d'estartit pour passer ma licence ulm on commence par vous parler de la visite medicale j'ai etait au medecin se n'etait pas la bonne visite mes l'instructeur vous inscrie d'office 450e plus 30h de vols a 3800e et se sans vous dire que a 15h de vols vous ne pouvez plus voler il faut la visite medicale parsceque il savais que a 13 heures de vols il fallait le visite mes sa il ne le dit pas parscque comme sa il encaisse 450e inscription les 3800e des vols comme sa il et sur d'avoir encaisser cette argent en sachant que si le visite medical n'etait pas bonne il avait encaisser l'inscription et les vols se qui et de l'escroquerie pur et simple en plus il vous balade des semaine pour retarder les vols pour faire durer les choses en sachant que il fallait qu'il retarde les vols a cause de la visite medicale j'ai du arreter les vols a cause des papiers administratif et j'ai perdu 2250euros non rembourser en plus il vouler me faire passer le theorique a madrid en espagnoles et la pratic dans le nord de la france sa c'etait completement lofoque l'instructeur et une personnes qui essaie de vous manipuler je savais que en 5 mois je voyer que je ne voler pas comme il aurais fallus il y avais toujour du vent de la pluie et je m'en rendez conte puisceque j'habiter torroella de montgri a 6 km du terrain surtout fuir cette aerodrome en plus sur sont site il dit les heures d'affluence mes en 5 mois de presence je nes vue que 2 personnes cette aeroclub et vide des appaeril obsolette et on a etait chercher le tecnam a cotes de logonos je les et amener en voiture j'ai payer l'autoroute et l'essence qui ne ma pas etait rembourser de plus l'instructeur ma demander d'aller chercher 50litres d'essences 67 euros qui ne ma pas etait payer aeroclub a fuir totalement
Marco Antonio Tirado
Marco Antonio Tirado
2021.12.30
Positivo
Communication
Profesionalismo
Calidad
Valor
Fue un regalo para la niña, y la verdad es que le gustó mucho. El trato ha sido perfecto y nos han ayudado en lo que hemos necesitado. Volveremos seguro ??
César Castejón
César Castejón
2021.12.29
Muy amables y la experiencia de vuelo totalmente satisfactoria.
Anuncio publicitario
Sergi Soriano
Sergi Soriano
2021.12.19
Positivo
Communication
Profesionalismo
Calidad
Valor
Una experiencia increíble! La atención un 10, muy buen rollo y el vuelo y las vistas brutales! Repetiré 100%
nerea cervera
nerea cervera
2021.12.12
Positivo
Profesionalismo
Hoy hemos estado alli que le hemos regalado un vuelo en helicoptero a mi hermana y a ella le a encantado la experiencia. Nosotros mientras esperabamos hemos echo origamis para la marato de tv3 que nos ayudaba la chica que trabaja ahi. El trato a sido muy bueno!
Eusebio Martinez Soria
Eusebio Martinez Soria
2021.12.01
Positivo
Communication
Calidad
Valor
Muy buen servicio, y una magnífica atención además de un trato excelente
Francesc Mora
Francesc Mora
2021.11.28
Positivo
Profesionalismo
Anuncio publicitario
Tania
Tania
2021.11.20
Merce
Merce
2021.10.30
Una experiencia molt recomanable.
Oriol Puiggermanal
Oriol Puiggermanal
2021.10.16
Positivo
Profesionalismo
Calidad
Una gran experiencia i unes vistes fantàstiques. Tot el personal és molt atent i amable.
sergi roel
sergi roel
2021.10.14
Positivo
Communication
Profesionalismo
Valor
Anuncio publicitario
Vicenç Mestres i Manyer
Vicenç Mestres i Manyer
2021.10.13
Positivo
Communication
Profesionalismo
Calidad
Valor
Una experiència única. El tracte ha estat més que correcte, professional i sense perdré la proximitat.
Albert Roca
Albert Roca
2021.10.11
Positivo
Profesionalismo
Molt bona experiència!
Angel Gracia
Angel Gracia
2021.10.10