Ultimatum App

Ultimatum App Recensies

Uitstekend beoordeling
4.8
131 recensies Geverifieerd
%title%

%offer%

Recensies (131)
Dilara Aydın
Dilara Aydın
2024.04.12
Heel fijn geholpen door Mariska met de website, erg tevreden! Bedankt voor de hulp! :)
Yili Hu
Yili Hu
2024.04.12
Paul M.
Paul M.
2024.04.07
Email can't be viewed in Outlook. No support and no response on reported issues via email.
Walter Duijvis
Walter Duijvis
2024.04.05
Onverwacht prettig gesprek, zij was keurig op tijd, ik was ietwat verlaat maar bleek gelukkig nergens uit tijdens gesprek. Zij kwam met zeer goede input wat betreft opbouw/inhoud van onze website en luisyerde ook oprecht geïnteresseerd naar mijn voorstellen. Bleek ook gezegend met voldoende/veel empatisch vermogen.
Walter Duijvis
Walter Duijvis
2024.04.05
Onverwacht prettig gesprek, zij was keurig op tijd, ik was ietwat verlaat maar bleek gelukkig nergens uit tijdens gesprek. Zij kwam met zeer goede input wat betreft opbouw/inhoud van onze website en luisyerde ook oprecht geïnteresseerd naar mijn voorstellen. Bleek ook gezegend met voldoende/veel empatisch vermogen.
Rasim Rasim
Rasim Rasim
2024.03.22
Top service, duidelijke uitleg, en vriendelijke personeel
Tin Loon Chan
Tin Loon Chan
2024.03.19
Constant reclame in de brievenbus! 2x gemailed en 1x gebeld. Mail niet beantwoord en door blijven sturen. Met bellen doen ze ook niets. Al die andere review zijn gewoon vrienden of familie. _____________ Edit op 7-11-2018 Ultimatum App Buitenhof 62 2513 AH Den Haag] Betreft: recht van verzet tegen geadresseerde reclame via post *** 7-11-2018 Geachte mevrouw/heer, Op mijn adres heb ik geadresseerde reclame van uw organisatie via post ontvangen. Onder reclame versta ik informatie waarin u uw goederen, diensten of denkbeelden aanprijst. Ik maak hierbij gebruik van mijn recht van verzet met verwijzing naar artikel 41 van de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Ik verzoek u verwerking van mijn persoonsgegevens om geadresseerde reclame via post toe te kunnen sturen per direct te beëindigen. Mijn gegevens zijn: ***12-12-2018 Weer krijg ik reclame. Weer gemailed en standaard zal ik geen reactie krijgen. Ga er werk van maken.
Antwoord van Ultimatum App 2018.09.14
U wordt vriendelijk verzocht per mail (info@ultimatumapp.nl) of telefonisch (085-7500770) ons uw adres door te geven zodat u voortaan geen reclame meer van ons ontvangt. Derhalve deel ik u mede dat de reviews wel door klanten zijn geplaatst. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.
Alexandros Konstantinidis
Alexandros Konstantinidis
2024.03.15
De beste snelle meid denkt met je mee en zeer gastvrij
nelia schuman
nelia schuman
2024.02.02
Super app! Top service
jamie lamers
jamie lamers
2024.01.26
christos douskas
christos douskas
2023.12.24
Uitstekemde rm snelle service!!!Ze zijn goed bereikbaar en geven gode uitleg voor elke probleem.
Antwoord van Ultimatum App 2024.01.24
Beste Christos, we zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en de gegeven uitleg. We staan altijd klaar om u te helpen! Dank voor uw feedback.
Samir Basiouny
Samir Basiouny
2023.12.22
Antwoord van Ultimatum App 2023.12.23
Hartelijk dank voor uw uitstekende beoordeling. We zijn blij dat u tevreden bent met onze service
Mahmoud Wehbe
Mahmoud Wehbe
2023.12.21
Heel goed service
Antwoord van Ultimatum App 2023.12.23
Hartelijk dank voor uw positieve feedback over onze service. We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent en streven ernaar deze kwaliteit voort te zetten
F Azmi
F Azmi
2023.12.20
Top, top, top! Uitstekende service en goed bereikbaar. Transparant over de tarieven en denkt graag mee. Via Ultimatum heb ik een website laten maken voor mijn onderneming en het zag er erg representatief en netjes uit. Mijn ouders zijn zelf al meer dan 5 jaar klant bij Ultimatum en zijn altijd tevreden geweest. Vandaar dat ik voor mijn eigen bedrijf ook gelijk naar Ultimatum ben gestapt. Zowel qua tarieven als service en opmaak is Ultimatum beter dan de rest!
Antwoord van Ultimatum App 2023.12.23
Hartelijk dank voor uw enthousiaste en gedetailleerde beoordeling. Het is een eer om zowel u als uw ouders al vele jaren van dienst te mogen zijn. We zijn blij dat onze service, tarieven en de kwaliteit van onze websites aan uw verwachtingen voldoen. Uw tevredenheid en aanbeveling zijn voor ons van onschatbare waarde.
Lesley Martis
Lesley Martis
2023.12.19
Ik geef 5 sterren: staat altijd klaar om te helpen perfect ,toppers keep up the good work
Antwoord van Ultimatum App 2023.10.19
Dank u voor uw positieve beoordeling. We zijn verheugd dat u tevreden bent met onze dienstverlening
Dandan Song
Dandan Song
2023.12.19
heel goed ervaring met de website, heel veel minder kost dan thuisbezorgd, en ook goed service personeel.
Antwoord van Ultimatum App 2023.12.19
Hartelijk dank voor uw positieve feedback over onze website en service. We zijn verheugd te horen dat onze prijsstelling en klantenservice aan uw verwachtingen voldoen. Uw tevredenheid is onze grootste prioriteit.
Sarawut Khanthak
Sarawut Khanthak
2023.12.19
Heel goede service's. Alles wordt heel goed uitgelegd. Je voelt dat je niet alleen. Topp
Antwoord van Ultimatum App 2023.12.19
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Het doet ons goed te horen dat onze service en uitleg aan uw verwachtingen voldoen. Uw gevoel van ondersteuning is voor ons van groot belang. We streven ernaar om deze hoge standaard van service voort te zetten.
SuperJ
SuperJ
2023.12.16
Top app. Helemaal tevreden😀😀😀
Antwoord van Ultimatum App 2023.12.15
Dank u voor het delen van uw positieve ervaring. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen kunnen voldoen
Can Kırkgöze
Can Kırkgöze
2023.12.15
Antwoord van Ultimatum App 2023.12.15
We zijn vereerd door uw aanhoudende steun en vertrouwen in onze diensten. Hartelijk dank voor uw positieve feedback
Maykil Erdinc Kirkgoze
Maykil Erdinc Kirkgoze
2023.12.15
Antwoord van Ultimatum App 2023.12.15
Uw tevredenheid is onze grootste beloning. Dank u voor uw voortdurende vertrouwen in ons team