U Dentystów Skierniewice

U Dentystów Skierniewice Opinie

Opinie Doskonały
4.5
26 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (26)
ReszneShoty
ReszneShoty
2024.03.22
Odpowiedz z U Dentystów Skierniewice 2024.03.25
Dziękujemy za ocenę.
Jan Ptasiński
Jan Ptasiński
2024.03.21
Odpowiedz z U Dentystów Skierniewice 2024.03.22
Dziękujemy za ocenę.
Arek Sadowski
Arek Sadowski
2024.03.18
Zdecydowanie najlepszy gabinet. Nowoczesny sprzęt, bardzo ładne i przyjazne wnętrze. Lekarz Karol wykazuje się pełnym profesjonalizmem, wyrozumiałością oraz bardzo dobrym podejściem do pacjenta, który "boi się dentystów". Polecam!
Odpowiedz z U Dentystów Skierniewice 2024.03.19
Dziękujemy Panie Arku za pozytywna opinię na temat naszego gabinetu oraz personelu medycznego.
Łukasz Truszkowski
Łukasz Truszkowski
2024.03.05
Witam. Dr Karol Głowacki super stomatolog, ba jego żonę, Dr Annę również poznałem. Pomogli mi gdy wszelkie możliwe sposoby uśmieżenia bólu zawiodły- weekend, każdy się wypiął, a oni zadeklarowali pomoc. Młodzi, ambitni, wiedzą co robią, sprzęt na którym pracują,pierwsza klasa. Zadziwiają równowagą w działaniu, a jednocześnie drżą o pacjenta aby chociaż przez chwilę nie bolało. Czego chcieć więcej. Brakowało w Skierniewicach takiego specjalisty. Dziękuję
Odpowiedz z U Dentystów Skierniewice 2024.03.06
Dziękujemy Panie Łukaszu za wystawienie pozytywnej opinii. Bardzo miło nam czytać, że mogliśmy udzielić pomocy w kryzysowej sytuacji i sprostać Pana oczekiwaniom.
Magdalena Okoniewska
Magdalena Okoniewska
2024.02.09
Mimo ładnej siedziby - ta placówka to porażka. Nie chcieli wykonać skanu 3d chociaż mają taką usługę w ofercie. Gdy lekarz zapytał po co mi skan i powiedziałam że do leczenia ortodontycznego, stwierdził że jestem na nie „ za stara” bo leczy tylko dzieci. Poza tym zaczął robić mi osobiste uwagi dotyczące mojego wyglądu- po co nosi pani pentagram-pytał (naszyjnik). To skandal aby lekarz robił osobiste uwagi pacjentowi , generalnie komukolwiek, obcemu. Gdy powiedziałam o tym, chciał wzywać policję! To się nadaje do zgłoszenia do rzecznika dyscyplinarnego izby lekarskiej. Nie polecam!
Małgorzata Okruch
Małgorzata Okruch
2024.01.21
Odpowiedz z U Dentystów Skierniewice 2024.01.22
Dziękujemy za ocenę
hanka hanka
hanka hanka
2023.12.05
Polecam Piękne wnętrza pyszna kawa…pyszne menu….ok, jeszcze raz. Wszystko się zgadza, tylko menu brak! Lekarze super
Odpowiedz z U Dentystów Skierniewice 2023.12.06
Dziękujemy za tę niezwykłą opinię :) Cieszymy się, że atmosfera naszego gabinetu tak Pani odpowiada!
Katarzyna Pawlak
Katarzyna Pawlak
2023.11.27
Bardzo polecam. Mimo mojej traumy i niechęci do leczenia stomatologicznego po wyjściu z gabinetu popłakałam się że szczęścia. Pani Doktor i jej załodze dziękuję z całego serca bo znów mogę się uśmiechać pełną gębą. Jeśli ktoś się boi to tylko Pani Doktor pomoże Wraz że swoją asystentką p. Ewa sprawiły że podczas wyrywania zęba się śmiałam a nie płakałam. Profesjonalizm na najwyższym poziomie. Panie miały ze mną naprawdę masę roboty a w dwa dni ogarnęły wszystko czego ja nie zrobiłam przez całe życie. Chylę czoła i jeszcze raz dziękuję uśmiechając się szeroko😁
Odpowiedz z U Dentystów Skierniewice 2023.11.27
Dziękujemy za podzielenie się opinią, Pani Katarzyno. To kolejny przykład na to, że nie trzeba bać się dentysty. W nowoczesnej stomatologii nawet inwazyjne zabiegi możemy przeprowadzać bez bólu i w jak najbardziej komfortowych warunkach, o czym miała Pani okazję się przekonać. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie!
Kersa J
Kersa J
2023.11.12
Nie polecam pan w okularach totalny ignorant traktuje ludzi z góry ! Troszkę kultury nie miły panie przez pana ludzie się odwracają
Odpowiedz z U Dentystów Skierniewice 2023.11.27
Wszystkie opinie naszych Pacjentów są dla nas ważne, analizujemy je i staramy się wyciągać z nich wnioski. W przypadku tej opinii jednak nie jest to możliwe, nie jesteśmy bowiem w stanie zidentyfikować Pana/Pani i odnaleźć w naszym rejestrze Pacjentów. To uniemożliwia nam wyjaśnienie tej sprawy, a nawet każe podejrzewać, że mogło dojść do pomyłki. Czy opinia rzeczywiście odnosi się do naszej kliniki?
Kamil Wuza
Kamil Wuza
2023.09.29
Nie polecam nikomu dla nich liczy się kasa a nie zrobienie zęba
Odpowiedz z U Dentystów Skierniewice 2023.10.02
Panie Kamilu, wszystkie opinie naszych Pacjentów są dla nas bardzo ważne. Dotyczy to również opinii negatywnych - wyciągamy z nich wnioski, które pozwalają nam stale podnosić jakość naszych usług. Niestety nie mamy takiej możliwości w przypadku Pana opinii, ponieważ nie odnajdujemy Pana w naszej bazie Pacjentów. Prosimy więc o kontakt, zależy nam na wyjaśnieniu tej sprawy.
Anna Wójt
Anna Wójt
2023.09.04
Polecam gabinet u dentystow pań dr Karol bardzo sympatyczny wszystko wyjaśnił ze szczegółami na pierwszej wizycie jestem bardzo zadowolona z pierwszej wizyty
Odpowiedz z U Dentystów Skierniewice 2023.09.20
Dziękujemy za opinię, Pani Anno.
Patryk Burzyński
Patryk Burzyński
2023.05.11
Pierwszy raz spotkałem się z tak profesjonalnym podejściem do pacjenta. Na każdym etapie leczenia wszystko jest szczegółowo wyjaśniane. Gabinet dysponuje nowoczesnym sprzętem, co od razu rzuca się w oczy. Pan Karol to zawsze uśmiechnięty specjalista w swoim fachu, który sprawia, że nie trzeba bać się dentysty. Szczerze polecam!
Monika Urbanek
Monika Urbanek
2023.04.15
Miejsce bardzo przyjazne, profesjonalna załoga. Polecam :)
myotheq x
myotheq x
2023.03.14
Elżbieta Buczek
Elżbieta Buczek
2023.02.13
Katarzyna Wojenka
Katarzyna Wojenka
2023.02.11
Jeżeli ktoś jeszcze tak panicznie jak ja boi się wizyty u stomatologa,nie wspomnę o leczeniu kanałowym to Udent i Dr Karol to idealny wybór. Profesjonalny sprzęt, najnowsze metody leczenia,indywidualne i profesjonalne podejście do pacjenta,do tego świetna atmosfera i cudowna opieka sprawiły,że z całego serca polecam gabinet,a strach to już tylko wspomnienie.
Odpowiedz z U Dentystów Skierniewice 2023.02.13
Dziękujemy za podzielenie się opinią, Pani Katarzyno. Obawa przed leczeniem dentystycznym to częsty problem Pacjentów. Mamy nadzieję, że jak najwięcej z nich uda nam się przekonać, że takie leczenie wcale nie musi wiązać się z bólem i stresem.
Medyczne Opowiastki
Medyczne Opowiastki
2022.11.18
Bardzo profesjonalne podejście do Pacjenta, kompleksowo i merytorycznie wyjaśnione postępowanie i dalszy plan leczenia. Sama przyjemność oddać się w ręce takiego specjalisty jak Pan Karol. Polecam w Skierniewicach ani w Łodzi u lepszego Lekarza nie byłem.
Ewa Głowacka
Ewa Głowacka
2022.11.11
Polecam!
Pablo Head'cki
Pablo Head'cki
2022.11.11
Profesjonalnie i bezbolesnie.
Sylwia Niedźwiadek
Sylwia Niedźwiadek
2022.07.23
Pani doktor jest najlepsza! Wszystko dokładnie tłumaczy i bardzo się angażuje w sprawy pacjenta, dokłada wszelkich starań aby pacjent wyszedł zadowolony. Dzięki Pani mam piękny uśmiech o jakim zawsze mogłam jedynie pomarzyć, dziękuję!