Twój Odbiór - Świadectwa Charakterystyki Energetycznej Reviews

Twój Odbiór - Świadectwa Charakterystyki Energetycznej Reviews

5.0

Excellent - based on 206 reviews

www.twojodbior.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (205)
Robert Kowalik
Robert Kowalik
2024-02-19
Bardzo solidna i fachowa firma. Zlecenie przyjęte do realizacji błyskawicznie. Efekt - Świadectwo otrzymałem po 2 dniach. Serdecznie polecam firmę
Advertisement
Andrzej Z
Andrzej Z
2024-02-19
Wszystko poszło sprawnie. Nie było żadnych problemów z wypełnieniem formularza. Świadectwo dostarczono w ciągu 2 dni. Super firma polecam.
Józef Wolarek
Józef Wolarek
2024-02-18
Wszystko w porządku. Polecam
Agnieszka Wolarek
Agnieszka Wolarek
2024-02-16
Jestem bardzo zadowolona, szybko i sprawnie.
Sebastian Motoszko
Sebastian Motoszko
2024-02-15
sprawnie przygotowane świadectwo
Advertisement
Ronald Litwa
Ronald Litwa
2024-02-15
Bartek
Bartek
2024-02-14
Wszystko szybko i sprawnie. Mając podstawowe informacje nie ma żadnych problemów z wypełnieniem formularza. Świadectwo wystawione w ciągu 2 dni.
Lesław Kazimierski
Lesław Kazimierski
2024-02-12
Wszystko szybko i profesjonalnie. Serdecznie polecam.
Krzysztof Sztejman
Krzysztof Sztejman
2024-02-11
Solidna firma. Wersja przesłana mailem opatrzona jest kwalifikowanym podpisem cyfrowym, a papierowa podpisana i ostemplowana. Do przedstawionego świadectwa nie było żadnych zastrzeżeń przy sprzedaży mieszkania. Polecam tą firmę.
Advertisement
Aras
Aras
2024-02-10
Świadectwo przygotowane bardzo szybko. Polecam.
Zbigniew Puślednik
Zbigniew Puślednik
2024-02-09
POLECAM!!!!! Szybko sprawnie terminowo :-)
Piotr Woźniak
Piotr Woźniak
2024-02-09
Chciałbym gorąco polecić. Korzystałem z ich usług niedawno i byłem bardzo zadowolony. Polecam serdecznie!
Daniel Połatyński
Daniel Połatyński
2024-02-05
szczerze polecam! Mega szybko i skutecznie. Warto! 5/5
Advertisement
Małgorzata Warakomska
Małgorzata Warakomska
2024-02-02
Bardzo szybko i profesjonalnie wykonana usługa, dobry kontakt z firmą, dodatkowo - konkurencyjna cena. Bardzo polecam!
Barbara Maćkowska
Barbara Maćkowska
2024-02-02
Profesjonalnie i szybko. Polecam.
Janusz Jastrząb
Janusz Jastrząb
2024-02-01
Polecam firmę do uzyskania Świadectwa energetycznego. Za niewielkie pieniądze w 24 godziny otrzymałem dokument podpisany cyfrowo.
Wojciech P
Wojciech P
2024-02-01
******* Polecam ****** Świadectwo charakterystyki energetycznej przesłane bardzo szybko.
Advertisement
Anna Wiśniewska
Anna Wiśniewska
2024-01-31
Usługa wykonana szybko i sprawnie, bardzo dobry kontakt i komunikacja. Bardzo dobry stosunek ceny do jakości. Zdecydowanie polecam.
Adrian
Adrian
2024-01-30
Śmiało można polecić. Wszystko jest jak należy
MARCIN Orlowski
MARCIN Orlowski
2024-01-24
Polecam wykonanie usługi przygotowania świadectwa energetycznego. Przygotowanie danych zajmuje niewiele czasu i jest bardzo proste, mając podstawowe dane o budynku. Czas realizacji również bardzo szybki.