Tweedehandse Bruidjie

Tweedehandse Bruidjie Reviews

Excellent rating
5.0
20 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (20)
Celesté Liebenberg
Celesté Liebenberg
2021.09.23
recommends
Tweedehandse Bruidjie doen soveel moeite, en ek dink dit is wat hierdie platform so ongelooflik maak. As jy jou rok wil verkoop of opsoek is na n rok, Tweedehandse Bruidjie is definitief "the way to go"! Baie dankie dat julle my gehelp het en vir julle ongelooflike diens! Mag die besigheid nog baie hoogtes bereik en net vorentoe gaan ❤
Advertisement
Natasha Gouws-Stewart
Natasha Gouws-Stewart
2021.09.20
recommends
Best platform to sell your wedding dress. Unlike other platforms, you’re able to upload as many pictures as you’d like at no extra cost. You also deal with all interested buyers directly, which is great. Dress got sold within a few months. Thanks Tweedehandse Bruidjie for helping me help another bride find her dream dress!
Elize Jansen van Rensburg
Elize Jansen van Rensburg
2021.08.24
recommends
Baie goeie, vriendelike diens en maklike proses om rok te adverteer. My rok is binne 3 maande verkoop en ek het baie belangstelling van verskeie kopers gehad.
Marisa Van Der Merwe
Marisa Van Der Merwe
2021.08.19
recommends
Baie dankie aan Tweedehandse Bruidjie wat dit vir my moontlik gemaak het om my rok te verkoop? Sonder julle sou dit nie moontlik gewees het nie!! Ek was een van die gelukkige bruidjies wat julle kompetisie gewen het en van die begin af is alles so profesioneel gedoen met soveel liefde en sonder enige moeite❤ Julle is awesome en lewer puik diens! Wens vir julle jare se sukses met die online besigheid! Dankie dat julle gehelp het om nog n bruidjie se droom waar te maak?
Michelle Faber
Michelle Faber
2021.08.18
recommends
Baie tevrede. Rok binne twee maande verkoop en die diens en mense verhoudinge is uitstekend!!!
Advertisement
Jacolien Steyn
Jacolien Steyn
2021.08.05
recommends
Great plek om rok op te adverteer ! Hulle help graag en is baie vriendelik! Rok binne 'n week verkoop gekry.Dankie T B ?
Charmaine Fraser
Charmaine Fraser
2021.07.29
recommends
My dress was sold in just under 2 months of listing ?❤️ Tweedehanse Bruidjie was so helpful and friendly! I'd highly recommend using them! ❤️
Bernadette Niemann
Bernadette Niemann
2021.07.29
recommends
Vreeslik dankie Tweedehandse Bruidjie ek het my trourok verkoop in 3 dae en die proses was van die begin af baie maklik en bekostigbaar!
Elmaré Smith
Elmaré Smith
2021.07.27
recommends
Ek is so dankbaar vir Tweedehandse Bruidjie en al hulle digitale platforms. Ek het my trourok verkoop binne n week en die proses was van die begin af baie maklik maar ook baie deeglik en proffessioneel! Die fooi wat hulle vra is verseker waarde vir geld en eintlik bitter goedkoop as mens die moeite sien wat hulle doen met elke plasing! Baie dankie Nikita vir alles! Jy het n baie slegte proses baie beter gemaak en ek is bly daar is nog n bruid daar buite wat haar droom trourok gevind het!
Advertisement
Cherise Cloete
Cherise Cloete
2021.07.24
recommends
Ek het my trourok deur tweedehandse bruidjie verkoop. Dit was 'n baie gerieflike proses wat my blootgestel het aan legit kopers.
Mari-Zell Cary-Smith
Mari-Zell Cary-Smith
2021.07.23
recommends
Ahh, ek smile van oor tot oor! Te danke aan Tweedehandse bruidjie kan my rok (wat een aand vir my sooo SPESIAAL gemaak het) nou ook iemand anders se dag spesiaal maak! Nie net is die diens so uitstekend en gemaklik nie, maar Tweedehandse bruidjie verstaan ook die belangrikheid van n goeie koper, iemand wat die mooi in jou rok sien en weet dit gaan hulle dag ook perfek maak! Dankie dankie dankie, vir julle vriendelike, vinnige en absolute caring diens! Versot op Tweedehandse bruidjie! xxx
Natacha Van Der Westhuizen
Natacha Van Der Westhuizen
2021.07.19
recommends
Goeie more Bruidjies ! Tweedehandse Bruidjie het vir my die beste diens gegee van die eerste interaksie... So vriendelik en behulpsaam. Dit gesê het ek my rok verkoop binne 3 weke. Dit was so so amazing om te sien hoe baie navrae daar al was na net 'n paar dae vandat hul die gepublish het .... Dankie Tweedehanse Bruidjie ! Julle is regtig awesome !
Bianca van Schalkwyk
Bianca van Schalkwyk
2021.07.16
recommends
Tweedehandse bruidjie het die verkoop van my rok vir my so vergemaklik en my heeltyd op my gemak laat voel. Sal vir enige iemand aanbeveel om van hul gebruik te maak.
Advertisement
Carla Nieuwoudt
Carla Nieuwoudt
2021.07.10
recommends
Beste diens in n lang. tyd. Ek hety droomrok gekry! Baie behulpsaam!
Desiree du Plessis
Desiree du Plessis
2021.07.06
recommends
Beste plaform om jou rok te verkoop. Tweedehandse Bruidjie het my rok op die online Boutique adverteer en binne ń week was daar al ń koper. Baie vriendelike diens en bereid om advies en raad te gee.
Amieke Meyer
Amieke Meyer
2021.07.06
recommends
Vriendelike diens & hulp. Goeie platform , trourok binne n week verkoop !
Linze Hattingh
Linze Hattingh
2021.07.04
recommends
Dankie vir goeie diens en gereelde opvolg. Beveel dit defnitief aan vir elke bruid wat haar rok wil verkoop ??
Advertisement
Carmin Clark
Carmin Clark
2021.05.31
recommends
An absolute breeze with finding a wedding dress to suit your budget and amazing people to work with.
Bernardine Hartley
Bernardine Hartley
2021.05.08
recommends
Tweedehandse Bruidjie made selling my dress a breeze. They helped with all the arrangements and advertising.Would highly recommend them if you have a wedding dress to sell.
Jeaneshka Reed
Jeaneshka Reed
2021.05.01
recommends
Die besluit om hierdie platform te gebruik om my rok verkoop te kry, was die beste besluit wat ek kon maak. ? Ek het my rok seker meer as 6 maande op fb gelaai om hom te probeer verkoop, met geen geluk. ? Tweedehandse Bruidjie het my gekontak en hom seker binne twee weke verkoop gekry ?? Diens is baie vriendelik en super behulpsaam met koper en verkoper. ? Kan eintlik nie glo dit was regtig so maklik gewees nie. Dankie xx