TV-kasten.nl

TV-kasten.nl Reviews

Excellent rating
5.0
7 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (7)
Britt Stoekenbroek
Britt Stoekenbroek
2024.01.18
Na een lange zoektocht stuitte ik op tv-kasten.nl. Omdat ik het lastig vond om online een TV-meubel te bestellen, besloot ik een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Daar waren prachtige meubelen en modellen te zien! We kozen voor de Runa en ontvingen deze vandaag. We zijn ontzettend blij! Dank voor de hulp en geweldige service – absoluut een aanrader! Via de website bestellen is echt top! Goed geregeld.
Advertisement
caroline van zaanen-preij
caroline van zaanen-preij
2024.01.05
Onze kast werd keurig op tijd afgeleverd. De medewerkers belden vooraf, zoals afgesproken, gaven advies en hebben de overtollige materialen netjes opgeruimd en meegenomen
Reply from TV-kasten.nl 2024.01.06
Bedankt! Fijn dat onze collega's het inpak materiaal hebben meegenomen, dan doen we altijd!
Adelaida Ignacio
Adelaida Ignacio
2024.01.04
Zo fijn geholpen en nu een mooi meubel thuis staat prachtig Heel blij mee ik raad dit bedrijf aan ook hele snel levering
Reply from TV-kasten.nl 2024.01.06
Beste Adelaida, bedankt! Geniet van het TV kijken met de nieuwe kast!
Leon Onnderstal
Leon Onnderstal
2024.01.04
Wat een snelle service.. Vriendelijk personeel. Goed gemonteerd.. Echt niks op aan te merken. De prijskwaliteit is ook echt prima wij kopen onze volgende kast hier zeker weer..
Reply from TV-kasten.nl 2024.01.06
Beste Leon, bedankt voor je review! Mochten wij in de toekomst weer een mooie kast mogen maken horen wij het uiteraard graag. Tot die tijd, geniet van uw nieuwe kast!
Debbie Otte
Debbie Otte
2024.01.04
Wauw!! Wat een super mooie kast hebben wij mogen ontvangen... Super snelle en goeie service.. Wij raden echt iedereen aan om hier een kast te bestellen..
Reply from TV-kasten.nl 2024.01.06
Beste Debbie, bedankt voor je review! Nu Netflix aan en genieten maar!
Advertisement
Santi Canas
Santi Canas
2024.01.04
De ervaring met het bestellen van onze tv-kast was gewoonweg perfect van begin tot eind. Het bestelproces verliep snel en probleemloos. De communicatie was uitstekend, met duidelijke updates over de levering. Onze lof gaat ook uit naar de bezorgservice, die het ophangen van de tv-kast verzorgde. Wat betreft de kwaliteit die overtrof al onze verwachtingen. De kast voegt niet alleen een prachtig esthetisch aspect toe aan onze ruimte, maar biedt ook duurzaamheid en functionaliteit die we zochten. Kortom, van het soepele bestelproces tot de uitstekende bezorgservice en de buitengewone kwaliteit van het product, zijn we meer dan tevreden met onze aankoop bij tvkasten.nl. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige tv-kasten!
Reply from TV-kasten.nl 2024.01.06
Beste Santi, bedankt voor je review! De complimenten zijn doorgegeven naar de collega's van het transport!
Kelly Brouwer
Kelly Brouwer
2024.01.04
Zojuist mijn nieuwe tv-meubel ontvangen en ben er super blij mee ! Bezorgers waren super vriendelijk en de kast is heel keurig opgehangen ! Ik raad deze partij van harte aan !
Reply from TV-kasten.nl 2024.01.06
Bedankt voor je fijne review!