Op. Dr. Turgut Yüce - Burun Estetiği Doktoru - Rhinoplasty - Revision Rhinoplasty - Rinoplasti -

Op. Dr. Turgut Yüce - Burun Estetiği Doktoru - Rhinoplasty - Revision Rhinoplasty - Rinoplasti - Reviews

Excellent rating
4.8
79 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (69)
Dr. Turgut Yüce Ich habe mich im März 2022 Operieren lassen, ich hatte eine verkrümmung und eine große Nase und habe Dr. Turgut Yüce und seinen tollen Team kennenlernen dürfen und mich bestens beraten und behandeln lassen dürfen. Ein Tolles Team wirklich alle sehr Freundlich und Hilfsbereit. Und mit dem Ergebnis bin ich zu 100% zufrieden. Meinen besten Dank an Dr. Turgut Yüce und an seinen Mitarbeiter/inen
Advertisement
Özlem Yapar
Özlem Yapar
2022.03.24
0 ilgi , 0 güler yüz Doktor bey, yapamayacağı operasyonlara, "ben bu burunu yapmam" ,"böyle bir burnu yapmak beni tatmin etmez" ve "şu an ki olduğu halden daha da kötü bir hal alır" diye hastasına söyleyerek, moral bozup, kovmaktan beter etmektedir. Ameliyat etmek istenmemesini anlayabilirim ama Üslubu çok yanlış buldum. Açıkcası kimseye tavsiye etmiyorum.
Denise Dreher
Denise Dreher
2022.02.20
Vielen Dank für die professionelle und herzliche Abwicklung. Ich bin wirklich sehr zufrieden und kann Herrn Yüce sowie Irem von Herzen nur weiterempfehlen. Danke nochmals!
Kişi seçiyor Memnuniyet ve ilgi sıfır diyebilirim. Gayet hevesli ve kafaya koymuş bir sekilde muayene olmak icin gittim. Kemerli ve ucu hafif düşük burnumun duzelmesini istiyordum. Fotograflarimi cekip olmasi gereken burnu tasarladi ve bariz fark olmasina ragmen cok bisey değismedi diyip beni ameliyat olmamam icin sebepsizce tipik türk erkek burnu gerek yok vb. şeyler söyleyerek ikna etmeye/başından savmaya çalisti. Nasil olsun diye sorup isteklerimi ifade ettikten sonra sürekli her istegimi manasiz buldu. Istedigim de sadece düz bir burundu. Tavırlarından ve yaklaşımından kendisinin hasta veya insan seçtiğini anladım, hoşuna gitmeyen kisileri veya keyfine göre ameliyat etmiyor bir bahane üretiyor. Neden vazgeçiriyorsunuz diye sorduğumda da kendisi bu ameliyatı yapmak beni mutlu etmeyecek gibi saçma bir sebep sunuyor. Çok kolay bir burnun var yapar paramı alır geçerim demesi de cabası. Ayrıca düz ve nefes almada sorunsuz bir burnum var ve verdigi fiyati da vazgecmem icin verdigini düşünüyorum. Özetle; doktorun psikolojik durumuna bağlı yaklaşımı sizi şaşırtmasın.
Advertisement
WORST EXPERIENCE!! DO NOT HAVE SURGERY WITH DR TURGUT YÜCE, HE DESTROYED MY NOSE!! DO NOT HAVE SURGERY WITH DR TURGUT YÜCE!!! HE RUINED MY NOSE, TERRIBLE JOB!!! I arrived in Turkey in early July 2021 and had a rhinoplasty operation the next day. The doctor said it went well. A week after my cast was removed and I finally saw myself in the mirror. It was NOTHING like what I wanted. I HATE my new nose. I remember looking and thinking he has destroyed my nose it is sooo ugly and is NOTHING like I wanted. I was so so upset. I remember telling the doctor I don’t like it at all and all he said was “you have to wait”. I got back to my hotel and cried so much. I looked in the mirror in disgust and cried all day, everyday. After 2 weeks my other bandage came off and the results were so terrible. The front is literally so fat and ugly now. It literally looks so horrible. It is BOTCHED. There is literally NO NOSE BRIDGE anymore, my nose is just flat. There is no shape at all and it does not even look natural at all. Does not even suit my face at all!! Not only that but my nose is so congested. It is such a huge difference which is not what I wanted. My nose has been absolutely destroyed and annihilated. I went into this surgery with the intention of getting a very small, little change but instead the doctor gave me a big hideous change. I just wanted my hump removed. Instead I had the bone destroyed with so much shaven off and a fat bulbous tip!! He is such an AWFUL doctor don't make the mistake I made of coming here!!! I hate my nose. I never had a problem with the front of my nose too. In fact, I told the doctor to keep it the same because I liked the front and told him not to change what it looks like and he said he will keep it the same.. The front is now so fat and ugly when it was slim before. It’s been 6 months and I understand swelling is still a factor but the general shape and look is what my ‘new nose’ will look like and it is HORRIBLE. Words can not even describe how terrible of an experience this was. I wish I did not let Dr Turgut Yuce touch my face. He DESTROYED my nose. I can not even go out or do anything. I had to take a year out of education because my confidence has gone soooo bad. I paid to ruin my face basically.If i could go back in time I would have 1000000% not done the surgery with Dr Turgut Yuce. I don't care about reviews they mean nothing. I saw good things said about him but NO. Don't believe everything you see. Do not risk it with this doctor. DO NOT COME HERE. I expressed my frustration with the whatsapp contact but they have begun to stop replying to me. They would read my messages and not respond. It is absolutely ridiculous. PLEASE DO NOT GO TO THIS SURGEON. Learn from my mistake. I even tried to contact them via email and call and I got nothing. Like any unsatisfied client would with TERRIBLE results, I wanted to hear what they had to say because this has ruined my face and confidence. But they would read and not respond. Months after I eventually get a response and shockingly they tried to BLAME ME by saying it was “my fault” my nose was “deformed”. These are the words they used exactly. They even went on to say I have physiological problems and that I need help just because I would message them saying how the result is nothing as I wanted and by even showing them literal evidence with pictures of before, after, etc. The fact they have the confidence to say that it was my fault for my “deformed” nose as they put it really infuriates me. They do not care about their clients. I expressed how i was feeling only for them to block me. DO NOT COME HERE. I am so angry and sad. The customer service is TERRIBLE also, they do not care about their clients. I sent pictures to show them my fat ugly new nose they gave me and they ignored me. My nose was SOO much better before. My face is now ruined because of this awful doctor. The staff there are obnoxious and rude. They try act all sweet and innocent but they are not. I can not express enough how much they have DESTROYED my face. Please learn from me and do not make the same mistake. DO NOT COME AND DO SURGERY WITH DR TURGUT YÜCE.
Aylin Çelik
Aylin Çelik
2021.10.29
Öncelikle kendisine her şey için çok teşekkür ediyorum gerçekten hayatımda gördüğüm en ilgili doktor burnum eğri ve burun ucu düşük bir burun kendisinin muhteşem dokunuşuyla şu an gerçekten hayalimde ki burna sahibim kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız??
Alper YILDIRAN
Alper YILDIRAN
2021.09.03
Ameliyattan sonraki 3. aydayım herhangi bir problemim yok çok memnunum.
Demet
Demet
2021.09.02
Turgut beye ve tüm ekibine çok teşekkür ederim. Çok ilgililer ve samimiler ? Kesinlikle en iyi doktoru seçmişim 5. ayımdayım ve burnum tam istediğim gibi oldu her ay giderekte küçülüyor ? Gönül rahatlığı ile ameliyat olabilirsiniz ☺
Advertisement
Aysun Hatunoglu
Aysun Hatunoglu
2021.08.30
Öncelikle Turgut hocama tüm çalışanlarına hepsine çok teşekkür ederim ilgileri herzaman takip etmeleri ve o güveni fazlasıyla en başından muayaneye gittiğimden beri verdiler. İçimde hiç bir kuşku olmadan Turgut hocamın ellerine bıraktım şimdi 1.ayımı doldurdum ve burnumun hem görüntüsü hemde nefes alış olarak sonucundan çok mutluyum ne kadar teşekkür etsem az eğer ameliyat olmak istiyorsanız hiç kuşkunuz olmasın 5 yıldızdan fazlası hakediyor hem doktorum hemde orada çalışanlar :)
MARYAM H.
MARYAM H.
2021.08.30
Dr.Turgut and his assistance were so amazing to me I can’t even explain what a fantastic job they did. My nose was one of my biggest insecurities through out my life and I can now say that Dr.Turgut has truly changed my life completely I am now more confident and I love my new look. Every time I look into the mirror I can’t believe it it’s very emotional to me to finally feel beautiful. Everything from start to finish was perfect I had 0 pain after surgery just a little discomfort but it wasn’t too bad it’s been my 2 month and my nose looks like a natural nose just the way I want it. He truly did an amazing job and I have recommended him to all my friends and family. I flow all the way from American to Turkey to do this it was a crazy experience but was so worth and I’m so glad I didn’t do my nose in the states I would have spend so much money and not got what I wanted. Also I can now breath better I’m so glad that I choose Dr.Turgut to do my nose job surgery and I made the right decision. Thank you Dr you’re the best!! May god bless you!!!! ?
Ezgi P
Ezgi P
2021.08.27
Elif Kılıç
Elif Kılıç
2021.08.25
Estetik açıdan ameliyat oldum, ameliyat öncesi ve sonrası süreçte alınan hizmet çok güzel. Sürecim hafif geçti, henüz 7. ayındayım ve bu haliyle bile çok memnunum. İsteklerinizi söylüyorsunuz Turgut Bey bunu değerlendirerek olabilecekleri tek tek anlatıyor. Turgut Bey ve diğer çalışanlardan çok memnun kaldım. Ellerinize sağlık, çook teşekkür ediyorum ?
Advertisement
Hilal Benzer
Hilal Benzer
2021.08.19
Kendisi yeni hayatimin mimari olur. Hayatımda ilk kez ameliyat oldum doktorumu çok araştırdım ve çok memnun kaldım. Korkarak girecegimi sanmıştım ameliyata ama guleryuzlu ve heyacanli ekibiyle beni rahatlattı sürece hazirladilar. Sakalarla gözümü kapattım gülerek yeni burnumla uyandım. Ağrı kesici dahi kullanmadım. Şuan harika görünüyorum tam 1,5 yıl oldu. İyiki Turgut Yüce. Çok teşekkür ederim ❤️
Betül Fil Ay
Betül Fil Ay
2021.08.16
Turgut Bey'e üç kez botox yaptırdım. Çok memnun kaldım. Kendisi oldukça güler yüzlü ve alakalıydı.
Ayşegül Bozkurt
Ayşegül Bozkurt
2021.08.14
Uzun araştırmalar sonucunda buldum. Asistanı Zeynep hanım ve eski hastalari ile iletisime geçtim. O kadar güven verdi ki, ilk muanemden 2 saat sonra ameliyat oldum. Ben dr beyin hastalarina yaklasimindan da yaptığı işten de memnun kaldım. Estetik gözü oldukça zevkli ve doğal biri. Yüzünüze yakışan, cildinizin kabul edeceği neyse onu yapiyor. Ameliyatim başarılı, surecim iyi geçti. Ameliyat sonrasi da asistanı çok ilgiliydi. Hastalarını benimseyen ve ameliyattan sonra da takip etmek isteyen güven veren bir dr. Ayrica ameliyat hemsireleri de çok tatli ve yardimsever biri. Çok güzel bi ekipler, teşekkürler?
özge özaskan
özge özaskan
2021.08.13
Bugün ameliyat olmamim 7.günü ve alçı çıktı.ödemli olmasına rağmen sonucu şimdiden çok beğendim?turgut beye gelince ,kendisi çok mütevazi,sakin ve süreci tüm detaylarıyla açıklayan güven veren biri.Daha önce başka doktorlada görüştüm fakat Turgut beyle görüşme yaptıktan sonra kesinlikle Turgut beyde ameliyat olmalıyım dedim.Turgut beyi tanıdığım için kocaman bir iyi ki diyorum ve kendisine başarılarının artarak devam etmesini diliyorum ??
Advertisement
Eda Aygün
Eda Aygün
2021.08.12
Gerçekten en iyisi :))
Tuna Bilgili
Tuna Bilgili
2021.08.12
Gayet ilgili bir ameliyat süreci geçirdim gerek doktorum gerek asistanı olsun.Ben kendisinden cok memnun kaldım , gönül rahatlığıyla kendisini tavsiye ederim.
T. Suer
T. Suer
2021.08.11
Burun eğriliği, düşük burun ucu ve nefes alma problemlerim vardı. Ameliyat olmaya karar verdikten sonra araştırmaya başladım ve sonuç olarak Turgut Yüce' nin kapısını çaldım. Ameliyat sonrası hiç ağrım sızım olmadı, yüzümde morluklar oluşmadı sadece biraz ödem oluştu (bu çok normal) ve çok kısa sürede de geçti. Herkese rahatlıkla tavsiye ediyorum. Kendisine ve ekibine de çok teşekkür ediyorum. ?