Tuinreconstructie van de Griend

www.tuinreconstructie.nl

Tuinreconstructie van de Griend Reviews

Excellent rating
4.5
35 reviews Verified
Tuinreconstructie van de Griend
%title%

%offer%

Reviews ( 35 ) 4.5

Samer Haddad
Samer Haddad
2024.04.19
Zeer vakkundig. Het hele process van de offerte tot aan de werkzaamheden en het afronden ervan ging zeer proffesioneel. Ik kan niks meer zeggen dan TOP! Een aanrader voor ieder die wat wil doen aan zijn tuin. Er wordt goed meegedacht over de mogelijkheden en wensen. Echt super fijn. Ben blij met mijn tuintje! De werkers zijn ook stuk voor stuk toppers. Heel erg bedankt Tuinreconstructie van der Griend!
Advertisement
Dorien Penninga
Dorien Penninga
2024.03.19
Onze schutting laten verwijderen afvoeren en opnieuw laten opbouwen. Tevreden over het contact. Via de mail, er is veel mogelijk, en er wordt meegedacht wat fijn is. En tijdens de werkzaamheden idem. Kortom, we zijn tevreden.
Mieke Green
Mieke Green
2024.02.29
Fijn en snel geholpen met een mooi resultaat!
Xena Kyryk
Xena Kyryk
2024.02.06
Our garden was renovated in November 2023 by Tuinreconstructie van de Grind - new terrace tiles, borders of the plant beds and plants. We are very pleased with the results and would recommend this company to everyone! Not only for the results, but also during the process they are extremely professional, thoughtful and communicated well throughout. Thank you to Rob and his team, we look forward to the warmer days so we can be outside in our garden even more!
Reply from Tuinreconstructie van de Griend 2024.02.06
Thank you so much for your kind words and for taking the time to share your experience! We're thrilled to hear you're pleased with your garden's transformation. It was a pleasure working on the renovation of your garden, and we're delighted that you appreciated our professionalism and communication throughout the process. The entire team at Tuinreconstructie van de Griend send their gratitude and best wishes. We can't wait for you to enjoy those warmer days in your beautiful garden to the fullest! 🌿☀️
Stanislav Dashevskyi
Stanislav Dashevskyi
2023.08.07
I am really happy with how my new wooden terrace looks like! I would use the services of this company again: the communication was good and the end result is great.
Reply from Tuinreconstructie van de Griend 2024.02.06
Thank you so much for your positive feedback! We're delighted to hear that you're enjoying your new wooden terrace and that you were satisfied with our service and communication. It was a pleasure working with you, and we'd be more than happy to assist with any future projects you have in mind. Enjoy your beautiful terrace!
Advertisement
Gerda Tamboer
Gerda Tamboer
2023.07.05
Positive
Professionalism
Erg tevreden, een professioneel bedrijf, goede afspraken. Blij met onze tuin!
Reply from Tuinreconstructie van de Griend 2024.02.06
Hartelijk dank voor uw mooie woorden! We zijn ontzettend blij te horen dat u tevreden bent met uw tuin en onze service. Goede afspraken en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, en het is fijn om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Geniet van uw prachtige tuin!
Marco Haverhorst
Marco Haverhorst
2023.06.07
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Wij hebben onlangs een hardhouten schutting met betonnen onderplaten en palen laten plaatsen. Wij zijn hierover zeer tevreden en bevelen dit bedrijf van harte aan. De jongens werken hard en zijn professioneel en betrouwbaar. Alles wordt goed gecommuniceerd.
Reply from Tuinreconstructie van de Griend 2024.02.06
Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring met ons. We zijn blij te horen dat de nieuwe hardhouten schutting met betonnen onderplaten en palen naar wens is en dat onze werkwijze, van communicatie tot uitvoering, goed is bevallen. Jullie aanbeveling is voor ons erg waardevol. Geniet van de vernieuwde uitstraling van jullie tuin!
Anastasia Ovchinnikova
Anastasia Ovchinnikova
2023.06.04
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
We requested grass seeding and decking. the job done was great and above our expectations. special thanks to Renee and we expect to use your services again in the future. thanks again for everything!
Reply from Tuinreconstructie van de Griend 2024.02.06
Thank you so much for your kind words and for taking the time to share your experience with us. We were thrilled to hear the grass seeding and wooden decking exceeded your expectations! Rene, in particular, was delighted to receive your special thanks. We look forward to the opportunity to serve you again in the future. Thank you once again for choosing us for your project!
Judith Vis
Judith Vis
2023.02.25
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Van de Griend heeft de afgelopen weken onze tuin afgegraven, geegaliseerd en opnieuw aangelegd. Hierbij hebben zij rekening gehouden met onze wensen, advies gegeven en waar nodig zijn er in goed overleg aanpassingen gedaan. De communicatie verliep soepel en vlot. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat van onze voor- en achtertuin.
Advertisement
Hakan Eren
Hakan Eren
2022.08.09
Critical
Professionalism
Punctuality
Aan vriendelijkheid ligt het niet. Levertijd is 6 maanden, metingen zat er ver naast dan werkelijk. Voor een offerte een maand gewacht, jammer! 20 werkdagen rekenen zei voor 60m2+ Voor €11,750,- Iemand anders gevonden voor €7500 die gelijk kan starten.
Reply from Tuinreconstructie van de Griend 2022.08.10
Beste meneer Eren, Bedankt voor het schrijven van een review, dat waarderen wij. Wij vinden het vervelend dat u op een offerte heeft moeten wachten en bieden onze excuses hiervoor aan. Wij streven er altijd na om een offerte zo snel mogelijk na een bezichtiging te sturen, helaas kunnen drukte en een vakantie periode hier soms invloed op hebben. Mochten wij u van dienst kunnen zijn in de toekomst dan verwelkomen wij u graag. Namens het hele team wensen wij u alvast veel plezier met de nieuwe tuin. Met vriendelijke groet, Bjorn van de Griend Tuinreconstructie van de Griend
Peter de Lange
Peter de Lange
2022.07.12
Tuinreconstructie van de Griend heeft deze week onze tuin opgeleverd. Het betrof het volledig leeghalen en opnieuw aanleggen van onze tuin. Dit bedrijf verdient vijf sterren omdat ze hard werken, goed communiceren en een zeer goed resultaat neer zetten. Alles is met grote aandacht en precisie uitgevoerd.
Peter Kroon
Peter Kroon
2022.03.28
Zeer tevreden over de aanleg van een schutting. Goede offerte en afspraken Vriendelijke medewerkers. Is een aanrader. Zeker 5 sterren waard.
jeanluc moerel
jeanluc moerel
2022.03.19
Goede samenwerking, goed werk volgens afspraak binnen de tijd gerealiseerd, vriendelijke mensen.
Advertisement
Wanda Bolte
Wanda Bolte
2021.04.06
Heel tevreden over de bestrating die ze hebben aangelegd en de schutting die ze hebben geplaatst in mijn tuin. Nette gespecificeerde offerte, duidelijke afspraken en vriendelijke mensen. Goed en netjes gewerkt.
marja van der mijde
marja van der mijde
2020.11.29
Heel blij en tevreden met de door Tuinreconstructie van de Griend aangelegde terrassen en parkeerplaats. De mannen zijn vakbekwaam, vriendelijk, werken hard en netjes. Communicatie met Bjorn via mail en Daniel op de werkvloer is prima verlopen, indien nodig werd er overlegd. Het meedenken door Daniel heeft zeker meerwaarde. Al met al een hele positieve ervaring met een mooi resultaat. Zeker een aanrader.
Agnieszka Pregiel
Agnieszka Pregiel
2020.07.30
Wij zijn erg tevreden over de werkzaamheden wat ze hebben gedaan aan onze tuin. Zeker een aanrader.
Dick Röder
Dick Röder
2020.07.27
Tuinreconstructie Van de Griend is een zeer betrouwbaar en netjes werkend bedrijf. Wanneer er iets in de planning mis gaat dan wordt dat netjes gemeld, ze blijven contact houden en dat is fijn. Daarnaast is het werk ook uitermate netjes opgeleverd en volledig conform afspraak. Echte aanrader!
Advertisement
Melissa Ripmeester
Melissa Ripmeester
2020.07.14
Daniel heeft bij ons een terras aangelegd. Daniel werkt netjes , hard en overlegde waar nodig . Ondanks het rotweer bleef hij positief :) Uiteindelijk is het resultaat prachtig geworden, Hij heeft echt vakwerk geleverd!!! Ik kan niks anders dan onwijs blij zijn met onze nieuwe terras , bedankt Daniel !
Céline Van Der Sijp
Céline Van Der Sijp
2020.06.04
Tegels laten leggen voor onze tuin. Contact verliep soepel en snel via mail en telefoon. Denken mee met problemen en komen snel met oplossingen. De tuinmannen zijn aardig, werken hard door en zijn professioneel. Erg blij met het eindresultaat. Zeer scherpe prijs kwaliteit verhouding!
Annika Syrjamaki
Annika Syrjamaki
2020.06.02
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
wij zijn erg tevreden over het werk - ons stadstuin is van een betonplaat in een groen paradijs veranderd. Beton is verwijderd en een deel zand, er is gras en tegels voor in de plaats gekomen. De ontzettend aardige mannen hebben heel hard gewerkt, waren flexibel en gingen heel goed om met ons ideeën. Professioneel en snel geregeld. ik raad ze zeker aan!