Triple-Fit Personal Training Reviews

Triple-Fit Personal Training Reviews

5.0

Excellent - based on 112 reviews

www.triple-fit.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (111)
Bjorn
Bjorn
2024-01-09
Bij ons eerste gesprek had Tommy binnen no-time een accurate analyse gesteld. Hij wist precies aan te geven waar de zwakke plekken zitten en hoe deze aan te pakken. Een aantal trainingen verder zijn we goed onderweg om deze punten te tackelen en een basis te creëren voor meer. Zeer tevreden 👍.
Dineke Doornenbal
Dineke Doornenbal
2024-01-06
Ik doe wekelijks met veel plezier mee aan de small group training en dat terwijl ik helemaal niet van sporten hou! Het is kleinschalig en familiair. Bij mooi weer sporten we vaak buiten. Een aanrader!
Monique van Ewijk
Monique van Ewijk
2024-01-05
Triple-Fit is een bedrijf waar persoonlijkheid en ondersteuning voorop staat. Fijne trainers die deskundig zijn. Humor is belangrijk voor mij en ondanks dat er serieus wordt getraind is er ruimte voor gezelligheid en een grapje. Ik voel mij serieus genomen en als ik niet meer in mijzelf geloof dan zorgt Tommy ervoor dat ik dat weer wel ga doen.
Hans Kuiters
Hans Kuiters
2023-11-27
Positive
Communication
Professionalism
Quality
Vanwege langdurige klachten aan schouder en bovenarm ben ik bij TripleFit terecht gekomen voor Personal Training. Wat mij meteen aansprak, bij TripleFit staat geen ruimte vol apparatuur. Wel dumbbells, kettlebells, TRX, halters, ballen, etc.. Daardoor veel variatie mogelijk in oefeningen, bijna wekelijks iets nieuws voor een specifieke spiergroep. Tommy wist goed uit te leggen waar de klachten vandaan komen en hoe dit aan te pakken. We gingen voorzichtig te werk, de veilige kant van mijn grens opzoeken. Na een aantal keer oefenen al meer bewegingsruimte. Nu na een half jaar zoek goed als klachtenvrij. De sfeer is ontspannen, de trainers zijn sympathiek en gericht op persoonlijke aandacht.
Gaby Slinkman
Gaby Slinkman
2023-10-28
Ik ben heel blij dat ik in juni de stap heb genomen om hier personal training te doen! Goede begeleiding, leuke workouts en echt resultaat. Kortom een aanrader!
Reply from Triple-Fit Personal Training 2023-10-30
Bedankt Gaby voor je feedback en inzet tijdens te trainingen!
Sanne Cornelissen
Sanne Cornelissen
2023-10-27
Ik sport nu al ruime tijd bij Triple Fit, eerst dmv personal training en nu neem ik deel aan de small group trainingen. Het grote voordeel vind ik dat de trainers je leren kennen en goed zicht hebben op hoe je de oefeningen uitvoert en je hier gericht feedback op kunnen geven. En daarnaast is het ook altijd erg gezellig met een wisselende groep mensen ! 👌😉
Reply from Triple-Fit Personal Training 2023-10-30
Hoi Sanne, bedankt voor deze mooie woorden. We genieten van je inzet tijdens de trainingen, ga zo door!
Ina Geuze
Ina Geuze
2023-10-26
Ga al een paar jaar met enthousiasme naar deze sportschool! Goede individuele begeleiding!
Reply from Triple-Fit Personal Training 2023-10-26
Bedankt Ina, we genieten van jouw inzet tijdens de 1 op 1 sessies!
Joan de Vor
Joan de Vor
2023-10-26
Over de afgelopen jaren, al meerdere keren gebruik gemaakt van hun diensten. Voor uiteenlopende zaken, zoals wedstrijd voorbereiding (hardlopen), afvallen, droog trainen, en momenteel voor aanhoudende buikklachten. En elke keer wéér met een positieve uitkomst! Mijn go-to PT's voor als ik iets echt goed gedaan wil hebben. De volle 5-sterren rating absoluut waard!
Reply from Triple-Fit Personal Training 2023-10-26
Joan, bedankt voor het vertrouwen en je inzet tijdens onze samenwerkingen!
Anton Delchev
Anton Delchev
2023-10-25
Great coaches, professional and friendly :)
Reply from Triple-Fit Personal Training 2023-10-25
Thank you Anton for the positive feedback! Looking forward seeing you at our next Small Group Session! ~ Tommy
Kamila Zielińska
Kamila Zielińska
2023-10-25
I went to Triple Fit because I was really desperate, having suffered severe lower back pain around my SI joint for two years. I had already tried everything – physical therapy, a chiropractor, massages, and cortisone shots. I had little hope that this would work, and I had grown used to having constant back pain that would sometimes put me in bed for days. After a good talk, Tommy promised to help, which seemed like a distant dream at the time. But, he actually kept his promise. There's no magic involved; it was a lot of hard work with its ups and downs, but it did the trick. To be clear, the pain sometimes comes back when I stop exercising or sit too long due to my desk job. However, Tommy also taught me not only what exercises to do but also to believe in my body's strength. Tommy is a trainer who knows his stuff, is super honest, and, honestly, I came to trust him even though I'm usually a skeptical person. I strongly recommend trainings with Triple Fit and Tommy to anyone who has lost confidence in their ability to regain physical fitness.
Reply from Triple-Fit Personal Training 2023-10-25
Kamila, I feel honored by your positive feedback. I am extremely happy that I've been able to assist you with your injuries, and that you continue to have confidence in training with me. I'm looking forward to our next Personal Training session! ~Tommy.
Frank Uittenbogaard
Frank Uittenbogaard
2023-10-25
Nette gym met persoonlijke aandacht en prettige ontspannen sfeer.
Reply from Triple-Fit Personal Training 2023-10-25
Bedankt Frank, we zien je graag bij de volgende sessie!
Dhilani Van Der Velde
Dhilani Van Der Velde
2023-10-25
Duidelijk uitleg over wat het programma inhoud. Goed werkende app waarmee de personal trainer je voortgang kan volgen en tip en tricks kan geven. Meedenkende trainers, flexibel en ruim van kennis en ervaring. Weten wat zij doen omdat zij zelf ook allemaal in het zelfde schuitje hebben gezeten vroeger. Ik ga hier met plezier naar toe.
Reply from Triple-Fit Personal Training 2023-10-25
Hoi Dhilani! Bedankt voor de uitgebreide en lovende woorden. Ik kijk uit naar de volgende trainingssessies! ~ Tommy.
Diana van Doorn
Diana van Doorn
2023-10-25
Heel er blij met mijn beslissing om hier te gaan trainen. Fijne locatie, professionele trainers en kijk altijd uit naar de training. Kortom, ik raad iedereen Triple-Fit aan!
Reply from Triple-Fit Personal Training 2023-10-25
Hoi Diana, super om te horen dat het naar wens! We zien je graag bij de volgende trainingssessie!
Maryam Elb
Maryam Elb
2023-06-10
Ik heb de Personal Training sessies als heel prettig ervaren. Robin heeft op basis van mijn wensen, schema’s op maat gemaakt en mij goed hierin begeleid. Nu kan ik met vertrouwen zelfstandig aan de slag!
Ariane van Wamel
Ariane van Wamel
2023-06-08
amani mubarak
amani mubarak
2023-06-08
Goede doelgerichte trainingen met oog voor detail! Aanpassingen bij blessures ook zeer prettig om toch door te trainen. Zeker een aanrader.
Ernst de Vries
Ernst de Vries
2023-06-07
Henk Van Dijk
Henk Van Dijk
2023-06-07
Twee jaar geleden begonnen nu 20 kilo lichter en 160 kilo sterker. Dankzij top coaching door professionele trainers en een passend voedings plan met wekelijkse evaluaties. Al met al een super leuk team met professionele trainers leuke small group training, uitdagende personal training en een goed voedingsplan. 💪🏻👍🏻
Reply from Triple-Fit Personal Training 2023-06-07
Bedankt voor je review Henk, je bent heel goed bezig! Ga vooral zo door!
Cristy Van Vliet
Cristy Van Vliet
2023-06-07
Super fijne trainingen 😄 goede begeleiding en er wordt goed gekeken naar wat bij jou past.
Reply from Triple-Fit Personal Training 2023-06-07
Bedankt voor je positieve review Cristy!
Petra Jansen
Petra Jansen
2022-12-21
Ik volg nu een paar maanden training bij Triple Fit. Ben er erg blij mee. Tommy en Robin, de trainers, zijn zeer deskundig en maken altijd maatwerk voor je. Spieropbouw terwijl je toch ook afvalt blijkt mogelijk te zijn!