Trip2Bike - wypożyczalnia rowerów elektrycznych i górskich oraz serwis rowerowy Reviews

Trip2Bike - wypożyczalnia rowerów elektrycznych i górskich oraz serwis rowerowy Reviews

4.9

Excellent - based on 230 reviews

www.trip2bike.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (230)
Marcin Ociepa
Marcin Ociepa
2023-11-04
Świetnie przygotowane rowery. Pomocna obsługa.
Advertisement
Kukeiro
Kukeiro
2023-10-24
Super obsługa, elastyczność, zadbane rowery. Zdecydowanie polecam.
SprzedamOpla (LPG)
SprzedamOpla (LPG)
2023-10-16
Marzę, żeby jeszcze do Was wrócić! Sprzęt pierwsza klasa, frajda niesamowita a obsługa rewelka - to była przyjemność do Was trafić. Dzięki Wielkie!
Trysia
Trysia
2023-10-14
Perfekcyjna obsługa i świetne rowery, napewno wrócimy
Kamil Labadz
Kamil Labadz
2023-10-09
Super zespół, który zorganizował nam na rowerach (i nie tylko) aktywną integrację dla 40 osób. Wszystko było mega profesjonalnie i bezpiecznie. Polecam!
Advertisement
Szymon Nowak
Szymon Nowak
2023-10-07
Boss
Boss
2023-10-01
Super rowery i obsługa
Marecki
Marecki
2023-10-01
Było świetnie. Polecam wszystkim. Obsługa bardzo miła 👌
szegezloty
szegezloty
2023-09-24
Polecam. Rowerki malo uzywane dobrze przygotowane. Bardzo mila obsluga. Kolega pozyczal rower ja mialem swoj. Przy oddaniu moglem umyc rowniez swoj prywatny plus Pan z obslugi umyl moj naped i spojrzal na rower fachowym okiem Dzieki i oby tak dalej !!!!
Advertisement
Paulius Kulionis
Paulius Kulionis
2023-09-18
Good choice of bikes, excellent service
Ignas Bražėnas
Ignas Bražėnas
2023-09-17
Dawid
Dawid
2023-09-17
Git rowerki
Józef J
Józef J
2023-09-13
Advertisement
kramar206
kramar206
2023-09-10
Fajnie miło i profesjonalnie, rowery dały radę, mieliśmy awarie które usunęli od ręki, ale to były bardzo intensywne 2 dni po 60 km po okolicznych singlach, a to bardzo dużo wymagania dla sprzętu ,chłopaki znają się na sprzęcie. Ustawiają pod klienta, ma pewno wrócimy. polecamy
Paweł Ślęga
Paweł Ślęga
2023-09-07
Absolutny TOP wśród wypożyczalni rowerów, nie tylko w Szczyrku. Najlepiej przygotowane rowery? Tak. Topowa marka FOCUS? Tak. Najlepsze ceny? Tak. Jeszcze przywiozą w umówione miejsce z uśmiechem na twarzy? TAK 👌 Polecanko!
Izabela Ilska
Izabela Ilska
2023-09-07
Rafał Pachocki
Rafał Pachocki
2023-09-06
Świetna wypożyczalnia! Polecam!
Advertisement
Karol B.
Karol B.
2023-09-05
Świetna ekipa, super rowery. Panowie pomocni, doradzili, poprowadzili na odpowiednie szlaki. Baterie wytrzymały ponad 45 km. Cudowny czas!
Michał Rządziński
Michał Rządziński
2023-09-04
Polecam, super miejsce. Rowery przygotowane bardzo dobrze, podrzucili nas pod wyciąg i nawet na powrocie nas zabrali. Bardzo dobre ceny i sprzęt.
Dawid
Dawid
2023-08-27
Wczoraj mieliśmy przyjemność pojeździć na waszych rowerach, jedyny minus jaki wiązał sie wyjazdem to pogoda bo zlał nas deszcz😅 ale same rowery i podejście do klienta oceniam na zloty medal, dzięki wielkie