Transportstyling (AB Mahol)

www.transportstyling.se

Transportstyling (AB Mahol) Reviews

Excellent rating
4.9
56 reviews Verified
Transportstyling (AB Mahol)
%title%

%offer%

Reviews ( 51 ) 4.9

Anna Hjortmark
Anna Hjortmark
2024.05.17
recommends
Snabb leverans, otroligt trevlig och tillmötesgående kundtjänst och fint att det går att ringa någon vid problem! Fick hjälp på telefon idag med mina rails, nu sitter de som en smäck! Tusen tack!😊
Osama Alhasan
2024.04.19 2024.04.19 | Sweden
Det bästa Lastskydd i Rostfritt stål till Volvo xc60
Reply from Transportstyling (AB Mahol) 2024.05.06
Hej Osama. Tack för din positiva feedback och för att du valde oss! :)
Janne
2024.03.13 2024.03.13 | Sweden
Toppen service! Fick transportskadad produkt, ersattes med ny inom 24 Tim. Snabba svar, bra service. Kommer till o handla fler gånger👍🏻 /janne
Reply from Transportstyling (AB Mahol) 2024.05.06
Hej Janne, vi uppskattar ditt positiva omdöme! Det är fantastiskt att höra att du är nöjd med vår service! :)
TheKintukas
TheKintukas
2023.08.17
Beställde lite klädsel för Isuzu D-max, som jag missförstog att dom hade hema, och då råkade det vara semester tider och sånt, efter fyra veckor väntade ringde jag och fråga efter min beställning. Killen I kundtjänsten lova att kolla upp och återkomma, och mycket riktigt gorde han det. 15min senare får jag ett mail om vad som har hänt, och varför, och att det skulle vara något vecka till att tillverka dom. Då ångrar jag mig och vill ej ha det längre på grund av väntan. 15min. senare finns dett pengar tillbaka på kontot. Detta måste vara det bästa service som finns. Nvh Donatas
Birgit Nilsson Reuter
Birgit Nilsson Reuter
2023.07.06
Beställde husvagnsspeglar och fick dom dagen efter. Suverän och snabb leverans. Kommer definitivt handla här igen.
Miklos Szabo
Miklos Szabo
2022.12.28
recommends
Super trevliga och hjälpsamma! Snabb leverans.
Mikael Lindgren
Mikael Lindgren
2022.10.23
Snabb och bra service
Rolf Pappa Rindstad
Rolf Pappa Rindstad
2022.09.26
recommends
Bra utbud, smidig leverans och smärtfria reklamationer. Toppen kundtjänst med trevligt bemötande och effektiv problemlösning.
Carlos Svedenius
Carlos Svedenius
2022.08.16
recommends
Bra utbud. bra lagar sakerna kommer snabbt å utan bekymmer !
Lena Karman
Lena Karman
2022.07.22
recommends
trevligt bemötande och supersnabba ringde tisdag levererat på torsdag
Jan-Olof Stolt
Jan-Olof Stolt
2022.02.24
Hjälpsam och trevlig personal
Daniel Edlund
Daniel Edlund
2022.01.10
Klockren kundservice, och deras produkter har de koll på till 100%. Rekomenderas att beställa saker här ifrån.
Emma Larsson
Emma Larsson
2021.08.05
recommends
Jätte bra service, tack!!
Emma Larsson
Emma Larsson
2021.08.05
Super service!
Tommy Edin
Tommy Edin
2021.08.04
Alltid trevligt och bra bemötande och kunnig personal
Peter Björk
Peter Björk
2021.07.25
recommends
Massa häftiga tillbehör till olika transportbilar, bra priser o trevlig personal
Anders Larsson
Anders Larsson
2021.07.17
Mycket trevligt bemötande av trevlig och kunnig personal
Ilpo Krans
Ilpo Krans
2021.06.30
Beställde takräcke 16/5, leveranstid 4-6v. Idag 30/6 efter lite jagande, fick jag kontakt och det skulle dröja ytterligare 3v. Drygt 2 mån! Avbröt min beställning. 😩
Marcus Brelin
Marcus Brelin
2021.04.13
Suverän kundsupport! Jag fick problem med det jag beställt och de hjälpte mig direkt! Bästa supporten jag varit med om!
Jessica Lenander Andreasson
Jessica Lenander Andreasson
2021.03.24
recommends
Trots slut i lager lyckades man lösa situationen med en snabb leverans på mitt beställda last galler till Ford fiesta. Passar perfekt. Tack