Tandartsenpraktijk BoLo Reviews

Tandartsenpraktijk BoLo Reviews

4.5

Excellent - based on 71 reviews

www.tpbolo.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (71)
Mojtaba Eskandari
Mojtaba Eskandari
2024-01-24
Advertisement
กฤศรัณย์ สีสัน
กฤศรัณย์ สีสัน
2024-01-22
Hani Alshech
Hani Alshech
2023-12-19
شكرا لي الدكتور بهاء وحنان ولي الجميع الاشخاص الذين يعملون في العيادة شكرا لكم جميعا
bashar ahmad
bashar ahmad
2023-11-21
Moamen Kanaan
Moamen Kanaan
2023-10-30
Als u een vraag heeft, kiespijn heeft of een fantastische glimlach wilt, moet u deze tandarts bezoeken
Advertisement
Aiman Alammaria
Aiman Alammaria
2023-10-10
Hannah Rousseau
Hannah Rousseau
2023-09-22
Als iemand met ernstige tandartsangst voelde ik me hier enorm op mijn gemak. Het personeel was vriendelijk en begripvol, de tandarts nam de tijd om mijn zorgen te bespreken en zorgde voor een fijne, zorgzame behandeling. Dankzij hen ben ik niet langer bang om naar de tandarts te gaan. Ik kan deze praktijk aan iedereen aanbevelen!
Corey Apps
Corey Apps
2023-08-18
AVOID! Went here to get my teeth cleaned and the dentist chipped my tooth. Afterwards I confronted him and told him that my tooth is now sensitive and chipped and it wasn’t before, he told me it was always like that. The actual cheek! I know how my teeth feel and I’ve never had sensitive teeth or a chip in that tooth! Totally overcharged me as well… €133 for a 20 minute cleaning session! Most practices charge €30 for every 10 minutes. Unless you want to be overcharged for someone to break your teeth AVOID THIS PLACE!!!
Nidal Jalufa
Nidal Jalufa
2023-07-19
Advertisement
Matias Ruggieri
Matias Ruggieri
2023-07-19
Anna Pijpers
Anna Pijpers
2023-07-19
Tandarts M. B. Aldeiri is een ontzettend goede, fijne en kundige tandarts. Nadat mijn beugel eruit ging, heeft hij mij goed geholpen en erg blij gemaakt met het vormen van mijn voor- en hoektanden. Ik ben zeer tevreden over dr. Aldeiri en vind het een zeer goede tandartsenpraktijk!
Jorrit van Leer
Jorrit van Leer
2023-05-05
Ik probeer me in te houden om het geloofwaardig te houden, maar ik ben oprecht super enthousiast over deze tandartspraktijk! Na zeer lange tijd geen tandarts bezocht vanwege angst voor tandarts, hier binnengestapt voor een Invisalign behandeling en ben meer dan tevreden. Naast de onzichtbare beugel - overigens super gelukkig met het resultaat - ook prettig, snel en professioneel geholpen bij controles en andere behandelingen. Zo kun je er ook terecht voor een mondhygiënist en denkt de tandarts met je mee bij een drukke agenda en zelfs je zorgverzekering. + snelle intake + zeer vriendelijk en professioneel personeel + regelmatig check/geruststelling of behandeling geen zeer doet + snelle maar persoonlijke werkwijze + direct antwoord op mail bij vragen + advies over zorgverzekering
Love Scared
Love Scared
2023-04-04
Rot
Advertisement
Moataz Fatah
Moataz Fatah
2023-02-27
Maya B
Maya B
2023-02-09
super aardige en de tandartsen hebben grote ervaring en ze zijn heel erg geduldig .de praktijk is schoon en netjes. ik wens hun veel success
Виталий Зубков
Виталий Зубков
2023-02-05
The Pecas
The Pecas
2023-01-30
Great professionals that care for the comfort of the patients.Excellent staff
Advertisement
William Lounsbury
William Lounsbury
2023-01-17
Tishko
Tishko
2022-12-20
Daimy Kraakman
Daimy Kraakman
2022-12-14
Fijn en professioneel.