Tapijt en Slaap Toko Recensies

Tapijt en Slaap Toko Recensies

4.5

Uitstekend - gebaseerd op 79 beoordelingen

www.tokohoogeveen.nl
is geverifieerd door Trustindex

Wij garanderen dat alle beoordelingen 100% echt zijn.
Wat is Trustindex?
%title%

%offer%

Recensies (79)
Rienus Hoekstra
Rienus Hoekstra
2024-01-16
Niels van As
Niels van As
2023-11-22
Goed en duidelijk advies. Vriendelijk geholpen en denken mee.
Robin Risakotta
Robin Risakotta
2023-10-30
Super tevreden over dit bedrijf. Mooie aanbieding voor een pvc vloer en een laminaat vloer. Beide vloeren snel gelegd door vakmensen. Er word meegedacht en in overleg is er een hoop mogelijk mbt planning. Ook goede adviezen gekregen mbt onderhoud. Een echte aanrader voor een mooie betaalbare vloer.
Antwoord van Tapijt en Slaap Toko 2023-10-31
Dag Robin, bedankt voor de mooi review! Wij wensen jullie veel plezier met jullie nieuwe vloer.
RICK1973 W
RICK1973 W
2023-10-14
Toppers zijn het!! Goede communicatie, luisteren naar wat de klant wilt, duidelijke afspraken, als er iets mis wordt er gelijk gejandeld in verleg, nette service, 2 dagen netjes gewerkt netjes opgeruimd en afgeleverd!! Bedankt TOPPERS!!👍🏻
Antwoord van Tapijt en Slaap Toko 2023-10-16
Dankjewel Rick voor deze mooie review, wij wensen je veel plezier met je nieuwe vloer.
Annechien en Ducky
2023-10-13
Top vloer geheel naar tevredenheid Vanaf het moment dat wij binnenkwamen is de indruk positief Vriendelijk behulpzaam meedenkend en absoluut niet opdringerig Goed overleg wanneer geplaatst en altijd bereid tot aanvullende informatie Degene die de vloer heeft gelegd is top! Vakkundig rustig gestaag doorwerkend en heel vriendelijk en beleefd Al met al een top ervaring met als resultaat een super vloer!
Antwoord van Tapijt en Slaap Toko 2023-10-14
Beste Annechien en Ducky, Hartelijk dank voor de complimenten! We zijn blij dat u zo tevreden bent met onze service en uw nieuwe vloer. We streven altijd naar goede kwaliteit en service.
2 SF
2 SF
2023-10-11
Wij zijn enorm tevreden over Tapijt en Slaap Toko. Allereerst vanwege het keuze-advies. Daarna over het leggen. Echt prachtig en geen plekje op de muur is geraakt. Wat een vakwerk! 12 jaar geleden onze laminaatvloer laten leggen. Ook daarover niets dan lof! En dan heb ik het nog niet eens over de hulp die wij van Toko kregen na de brand van ons huis. Nogmaals heel veel dank!
Antwoord van Tapijt en Slaap Toko 2023-10-13
Dankjewel voor jullie mooie reactie, dit is waar wij het voor doen. Wij wensen jullie veel plezier jullie aankoop.
Roel Otten
Roel Otten
2023-10-09
Wij hebben deze keer een slechte ervaring met de Toko, we bestellen 50 m2 pvc vloer incl plint. Hierover worden toezeggingen gedaan door de Toko zelf, schriftelijk en persoonlijk over het aantal dagen dat men nodig heeft en de prijs. Men heeft meer dagen de tijd nodig gehad om het werk "goed" af te leveren, we krijgen een factuur die hoger is als de order (10% hoger wat later als een korting in mindering gebracht wordt ?!). Je stelt de Toko hiervan op de hoogte en je krijgt dan te horen dat wij als consument hun het werk moeilijk maken. Kortom wij komen niet weer bij de Toko.
Antwoord van Tapijt en Slaap Toko 2023-10-10
Beste Roel, We hebben inderdaad al diverse keren bij jullie tot tevredenheid mogen leveren. Ook deze keer hebben wij zoals je zelf aangeeft goed werk afgeleverd, dankjewel daarvoor. Alleen door onvoorziene omstandigheden hebben wij deze keer niet binnen de afgesproken termijn kunnen leggen en hadden we inderdaad meer tijd nodig. Wij vinden het jammer dat je geen gebruik maakt van onze uitnodiging om het een en ander persoonlijk te bespreken. Wat betreft het 10% verschil in de factuur, dit zit in de later bijbestelde plinten. We wensen je alsnog veel plezier met je aankoop. M.v.g. Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen
S
S
2023-08-25
Als er iets mis is reageren ze niet meer! Bij het laminaat uitzoeken prima geholpen en geleverd. Tot er wat mis was met het laminaat. Contact gezocht en foto’s gestuurd. Ze reageren hierna nergens meer op!! Weggegooid geld!
Antwoord van Tapijt en Slaap Toko 2023-10-20
Edit; Deze klacht is inmiddels opgelost Dag S, Dit is niet zoals onze service hoort te zijn. Zou u misschien opnieuw contact met ons willen opnemen zodat wij deze klacht alsnog kunnen oplossen. M.v.g. Ramin Meinen Tapijt en Slaap Toko Hoogeveen
Albertus Hermelink
Albertus Hermelink
2023-08-20
Prima geholpen
Bert Bos
Bert Bos
2023-06-23
Prijs/ kwaliteit perfect alles netjes afgewerkt, heel tevreden met onze nieuwe vloerbedekking.
Martien H.
Martien H.
2023-03-16
Aangezien de kwantum ons keihard liet zitten, toch hier maar eens binnengelopen. Wilde dat ik dat meteen had gedaan. Vriendelijk geholpen. Snelle afspraak en het was snel en netjes gelegd.
Harry Moes
Harry Moes
2022-11-19
Goede service na de bestelling van de laminaat. Vloer mooi geëgaliseerd en de nieuwe vloer ligt er nu perfect in.
Mar Kok
Mar Kok
2022-10-14
Manon Zantingh
Manon Zantingh
2022-09-08
Gehele huis laten voorzien van gordijnen en raambekleding door Toko, en een prachtige boxspring hiervandaan. Snelle en vriendelijke service. Ontzettend blij mee, aanrader!
Hendrik Jan Springer
Hendrik Jan Springer
2022-08-30
Eerlijk en goed advies. Goede voorlichting over wat het beste is en wat nodig is.
Antwoord van Tapijt en Slaap Toko 2022-08-30
Dank voor de positieve review! ;)
Erwin Kemink
Erwin Kemink
2022-07-30
De Tapijt en slaap toko heeft voor ons nieuwe woning zowel de vloeren als raambekleding geleverd en naar alle tevredenheid geplaatst. Ondanks dat de oplevering van onze nieuwbouwwoning vertraagd was, blonk de tapijt en slaap toko uit in flexibiliteit qua planning, waardoor een dag na de oplevering de vloeren al konden plaatsen Dit heeft er voor gezorgd dat we binnen 6 dagen konden verhuizen. Nogmaals onze dank voor deze flexibiliteit en geleverde kwaliteit!!
Antwoord van Tapijt en Slaap Toko 2022-08-02
Dankjewel voor deze mooie recensie en voor de goede samenwerking. Wij wensen jullie een mooie tijd in jullie nieuwe woning.
Anneke Lukens
Anneke Lukens
2022-07-22
Vriendelijk en behulpzaam geholpen. Goede adviezen. Goed toegankelijke zaak. Veel voorraad vitrages, overgordijnen, vloerbedekking in alle vormen. Mooie bedden en kussens.
Antwoord van Tapijt en Slaap Toko 2022-07-22
Hoi Anneke, Bedankt voor de mooie review! En fijn weekend gewenst! :) Met vriendelijke groet, Melissa Tapijt en Slaap Toko
Marinus Post
Marinus Post
2022-06-28
Prima service en leuk personeel en vaklui.
Antwoord van Tapijt en Slaap Toko 2021-05-11
Mooi om te lezen, jullie ook bedankt! ;)
Frans Van Dam
Frans Van Dam
2022-05-23
Antwoord van Tapijt en Slaap Toko 2022-05-24
Bedankt voor de positieve review, Frans!
Eelco de Vries
Eelco de Vries
2022-05-21
Antwoord van Tapijt en Slaap Toko 2022-05-24
Bedankt voor de positieve review, Eelco!