TintTotaal Advertising B.V. Reviews

TintTotaal Advertising B.V. Reviews

4.9

Excellent - based on 262 reviews

www.tinttotaal.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (232)
Metin Gulmez
2023-07-18
Gewéldig coöperatief professioneel bedrijf met een zeer fijn en nauwkeurig, prachtig resultaat. Ik wilde een subtiele opdruk op mijn bedrijfs overheaddeur en dat is zeer goed gelukt. Dank zij hun expertise en creatief meedenken. Fijne mensen die je allemaal hartelijk groeten, ook al zijn ze allemaal druk met hun werk bezig. Zeker een aanrader Bedankt Sahin en Osman
Advertisement
Irene Dreuning Wasseur
Irene Dreuning Wasseur
2021-11-29
Positive
Professionalism
Quality
Heel vriendelijk personeel, leggen alles goed uit en je mag foto's nemen. En zeer goede prijs.
Jennifer Klein Sprokkelhorst
Jennifer Klein Sprokkelhorst
2021-11-23
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Snelle en goede service! super vriendelijk personeel en een mooie locatie!
Dalla “Dalla020”
Dalla “Dalla020”
2021-11-02
Ja ja 4de auto hier laten tinten beste kwaliteit en costum service echte aanrader jonges ❤️
Benjamin Top
Benjamin Top
2021-10-28
Positive
Professionalism
Quality
Value
zelfde dag nog mijn item kunnen ophalen
Advertisement
scott c
scott c
2021-10-14
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Very quick and easy to make an appointment. Honest about what needs to be done. Good attention to detail and very happy with the results!
Reply from TintTotaal Advertising B.V. 2021-10-14
Thanks for your review, Scott :)
The Fast And The Furious
The Fast And The Furious
2021-10-04
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Jordan Wattimena
Jordan Wattimena
2021-09-30
Good quality, very happy with the result ??
Abdulkadir Kartal
Abdulkadir Kartal
2021-09-15
Critical
Professionalism
Het bedrijf is onprofessioneel met omgaan van klanten.
Advertisement
Bianca Couch
Bianca Couch
2021-09-14
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
It was an absolute pleasure to work with such a professional, organised team! Thank you to everyone from TintTotaal involved in arranging our project - it was really a wonderful experience from Start to finish!
Carl Dissevelt
Carl Dissevelt
2021-09-02
Positive
Professionalism
Tinttotaal heeft onze bedrijfsbus onderhanden genomen en hiervan een compleet nieuwe bus gemaakt. Vanaf ontwerp tot oplevering is tinttotaal zeer professioneel geweest, waarbij zij alle op- en aanmerkingen serieus namen. Kortom, wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf.
Krystian Wenta
Krystian Wenta
2021-08-05
Critical
Quality
Responsiveness
Value
bullshiters
Christiaan Joachim Marie Aristo Gast
Christiaan Joachim Marie Aristo Gast
2021-07-27
Positive
Professionalism
Quality
Value
Advertisement
Iwan Snoek
Iwan Snoek
2021-06-14
Na een stage van 26 weken, heb ik veel kunnen zien en leren bij TintTotaal. Het bedrijf zorgt ervoor dat je een perfect eindresultaat krijgt en rust pas als u 100% tevreden bent. Ik heb hier dan ook super veel plezier gehad, Ik wil daarom ook iedereen in het bedrijf hiervoor bedanken!!!
Remco Beekers
Remco Beekers
2021-06-03
Super service! De sierlijsten en dakrail va mijn auto zwart laten wrappen. Dat was al zeer goed gedaan. Nu na een paar maanden zaten er wat vlekken op en een paar blaasjes onder de folie. Ik kon langs komen en werd meteen perfect verholpen. Dank hiervoor.
Ali Eşlik
Ali Eşlik
2021-05-22
Correct verhuizen
Correct verhuizen
2021-05-20
Top bedrijf zeker een aanrader !!!
Advertisement
Dennis Patti
Dennis Patti
2021-03-31
Net een mail gehad van Louise van tinttotaal. Dikke pluim voor de ontzettend goede correcte vriendelijke mail.
Leroy Oehlers
Leroy Oehlers
2021-03-13
Dit bedrijf is super snel en vriendelijk Heb me ford laten tinten en nu heb ik een nieuwe auto heb ik ook weer opnieuw laten tinten door hun Je belt en je kan de volgende dag meteen langs brengen en is de zelfde dag klaar heb geen klachten als je snel geholpen wil worden en niet dagen wil gaan wachten dan moet je bij tint totaal zijn ?
Maup
Maup
2021-03-12
Ongekend komt met kop en staart boven de rest uit wat een klasse bedrijf mijn Mercedes Coupe is schitterend geworden nogmaals bedankt