The Residence Deventer

The Residence Deventer Reviews

Good rating
3.9
116 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (115)
Maksim
Maksim
2024.04.14
9.0 Verified
Wonderful
Esther
Esther
2024.04.12
9.0 Verified
Aanrader!! ☺Gezellig appartement op een fantastische locatie. Van alle gemakken voorzien en erg netjes. Zeker een aanrader! ☹Matras was wel erg hard.
I
I
2024.04.10
6.0 Verified
Pleasant
Maarten
Maarten
2024.04.09
10 Verified
Exceptional
Studio
Studio
2024.04.08
8.0 Verified
Very Good
Ivanna
Ivanna
2024.04.03
1.0 Verified
Bad
Silvia
Silvia
2024.03.30
6.0 Verified
Good location, service can improve ☺ Perfect location, right in the center of Deventer. Parking very close by and everything at walking distance. ☹ On the second day, the cleaning services entered our room by mistake (so we were told). The door was left wide open for anyone to access our room and belongings. When informed about it, the staff replied "all is ok". Not happy. The room was not particularly clean and there were no bath towels, only small ones.
Van
Van
2024.03.29
5.0 Verified
In deze accomodatie komen wij niet terug en zullen wij ook negatief adviseren. ☺Er zijn 2 openslaande deuren van het balcon. Deze deuren zijn voorzien van glas dat niet afgedekt kan worden, wat veel inkijk oplevert. Dus geen privacy. Er zijn 2 zeer steile trappen die naar de kamer leiden. Die zijn gevaarlijk voor mensen van onze leeeftijd (en jonger). Er is een onbenullig wastafeltje met alleen koud water! De ligging van de kamer is zeer gunstig: in het centrum. ☹Zie mijn commentaar hierboven
H
H
2024.03.26
7.0 Verified
Good
Marjolein
Marjolein
2024.03.25
7.0 Verified
☺Locatie: direct in het centrum dicht bij parkeergarage. Heerlijk bed. Prima keuken. Schoon en netjes. ☹In de afwasmachine stond vuile vaat. In koffiemachine zat nog gebruikte cup. Vrij gehorig. Onhandig: geen tafeltje om aan te eten. Wissertje in de badkamer zou ook handig zijn.
Robert
Robert
2024.03.23
9.0 Verified
Wonderful
Kyra
Kyra
2024.03.18
7.0 Verified
☺Centraal gelegen. Netjes en schoon. Ruim en moderne inrichting. Communicatie over toegang soepel, daardoor het personeel op locatie niet gemist. ☹De balkondeur was niet te bedienen. Deze zit niet goed dicht, waardoor het geluid van de straat heel goed hoorbaar is. En dat zorgt voor overlast.
Heidi
Heidi
2024.03.17
9.0 Verified
Sehr zu empfehlen für eine Auszeit vom Alltag ☺Die Lage war wie gewünscht zentral, die Ausstattung sehr gut, Sehr sauber, sehr schön. Die öffentliche Parkgarage wie versprochen um die Ecke war ebenfalls neu, gut belüftet und gesichert für 10 € pro Tag. ☹Anleitung zum Türöffnen vor der Ankunft in Deutsch oder Englisch wäre noch toll Bedingt durch die zentrale Lage war es abends sehr lang laut durch die Gastronomie
Martijn
Martijn
2024.03.10
10 Verified
Exceptional
R
R
2024.03.10
9.0 Verified
Wonderful
Danny
Danny
2024.03.03
8.0 Verified
☺Top !! Ff n kamer nr / per verdieping
Joseph
Joseph
2024.02.29
10 Verified
Excellent! Definitely will be coming back ☺ Location honestly couldn't be better! Staff were super friendly and understanding.
Marjo
Marjo
2024.02.29
9.0 Verified
Super ☺Aankleding appartement en locatie ☹Snachts erg gehorig van mensen buiten
Fons
Fons
2024.02.28
7.0 Verified
Ok ☺- ☹-
Linda
Linda
2024.02.27
8.0 Verified
Prima, schoon en gezellig verblijf. ☺Prima locatie, je loopt zo de stad in. Je auto kan je op 3 min lopen parkeren voor €10,00 per 24 uur. Groot( wel hard). Magnetron/oven, en koffie/thee op de kamer. ☹Het was wel gehorig, heb je daar last van, neem oordopjes mee. Geen normale zenders op de tv.