The Residence Apeldoorn

www.theresidenceapeldoorn.nl

The Residence Apeldoorn Reviews

Good rating
4.4
298 reviews Verified
The Residence Apeldoorn
%title%

%offer%

Reviews ( 298 ) 4.4

Amanda
Amanda
2024.05.27
9.0 Verified
Fantastisch ☺ Appartementen zijn mooi sfeervol ingericht en midden in het centrum. ☹ Hier en daar misten wij wat opbergplekjes, zoals een richeltje in de douche voor je douchegel of een stoel in de slaapkamer voor je kleding. Omdat het in het centrum ligt kun je wel wat last hebben van uitgaand publiek in de nacht.
Jan
Jan
2024.05.24
7.0 Verified
Goed
Ellen
Ellen
2024.05.23
8.0 Verified
Fijne plek midden in het centrum ☺ Locatie en inrichting van de kamer ☹ Het was echt mega benauwd en er was geen airco. Ook is het enorm gehorig, dus oordoppen mee!
Gaby
Gaby
2024.05.23
9.0 Verified
Fantastisch
Milan
Milan
2024.05.21
10 Verified
Voortreffelijk
Ziad
Ziad
2024.05.21
10 Verified
The city is quiet and feeling safe is what is needed, we were happy ☺The food in the city is not the best at all but the hospitality and smiling faces everywhere combined with the wonderful tranquility took me to a higher level of comfort. ☹Prices are a little higher. Electric bikes were out of stock in the market - Google Maps needs to update its data about the city
Manon
Manon
2024.05.20
8.0 Verified
Mooi appartement ☺ Mooi ruim appartement, heel centraal gelegen. Alles zag er mooi en goed verzorgd uit. Speeltoestel beviel onze kinderen ook goed. ☹ Helaas heel veel geluidsoverlast door enkele beglazing en een café aan de overkant met veel bezoekers op terras. Kinderen sliepen naast het raam en sliepen gelukkig erdoor, volwassenen niet. Toen het om 2 uur ‘s nachts eindelijk stil werd en er geen lawaai meer was, genoten we hier helaas niet lang van want om 6 uur werden er kraampjes opgezet.
Marijke
Marijke
2024.05.20
8.0 Verified
Comfortabel en centraal ☺ Ruim, comfortabel, nieuw, schoon, centraal
Nataliia
Nataliia
2024.05.20
10 Verified
Voortreffelijk
Wendy
Wendy
2024.05.20
10 Verified
Voortreffelijk ☺ De ruimte!! Netjes ingericht, dat het in het centrum ligt, alles op loopafstand.
Cathy
Cathy
2024.05.20
8.0 Verified
Ideaal verblijf midden in de stad. ☺ Het zit midden in het centrum ☹ Niks
Astrid
Astrid
2024.05.17
8.0 Verified
Erg goed
Jan
Jan
2024.05.16
8.0 Verified
Erg goed
S
S
2024.05.16
9.0 Verified
Fantastisch
Rudy
Rudy
2024.05.15
8.0 Verified
Goed verbllijf in het centrum van Apeldoorn. ☺ De locatie was lekker in het centrum en toch geen last gehad van geluid. ☹ De kamer was continue erg warm en er was geen sleuteltje om het raam in de slaapkamer open te doen.
Florian
Florian
2024.05.14
8.0 Verified
Super zentrale Unterkunft ☺Lage
Monique
Monique
2024.05.14
6.0 Verified
Mooi appartement, in de stad , maar zeer lawaaierig ☺ Prachtig appartement ☹ Zeer zeer luidruchtig. De hele nacht door lawaai van buitenaf , maar zo gauw boven iemand loopt kraakt het hele appartement en klappert de slaapkamerdeur in de sponningen
Beate
Beate
2024.05.13
5.0 Verified
☺Die Küche ist gut ausgestattet. Die Dame, die in der Wohnung war, war sehr freundlich. ☹Die Kommunikation mit dem Besitzer war miserabel. Weder die Zahlung noch das Check-In wurden bestätigt. Die abgemachte Zeit für das Check-In wurde nicht eingehalten. Vorab wussten wir, dass es keinen Parkplatz am Haus gibt, hatten aber keine Hinweise, WO das Parken möglich ist. Die Parkgebühr betrug wegen Unterbrechung des Parkens für einen Ausflug insgesamt 27,00 € für 15 Std. Die Möglichkeit einer Tageskarte (nur vorab zu buchen) wurde uns nicht mitgeteilt. Die Dusch- Apparatur ist defekt. Die Fenster sind nicht dicht, so dass bis 3.00 Uhr morgens ohrenbetäubender Lärm ins Wohn-/Schlafzimmer drang.
Rob
Rob
2024.05.13
8.0 Verified
Goede overnachting voor fietstocht. ☺ Ruime kamer, goede faciliteiten. Prima badkamer. Wij waren op de fiets. Met de auto niet te bereiken, want appartement ligt midden in centrum. ☹ Appartement ligt boven horecagelegenheden in de drukste uitgnagsstraat van Apeldoorn. Rustog is het niet. Raam dicht dus. Met oordopjes geen last van gehad. Voordeel van de locatie is dus wel dat je meteen in het centrum zit.
Peter
Peter
2024.05.12
8.0 Verified
Erg goed ☺ perfecte locatie prima appartement