The Blue Farm

www.thebluefarm.nl

The Blue Farm Reviews

Excellent rating
5.0
8 reviews Verified
The Blue Farm
%title%

%offer%

Reviews ( 8 ) 5.0

Carole Forrest
Carole Forrest
2024.04.29
We had a delightful stay in the blue barn. We were only there for 3 nights and wished we could have stayed much longer. The area is beautiful and very close to Alkmaar and the coast. From the start we had excellent communication with the owners. Annet and John sent lots of ideas for places to visit and eat. We were given a very warm welcome and Annet even washed and dried my jacket as it had got wet and dirty on the journey. The apartment was warm and the shower hot and it made me feel very much at home. The attention to detail was lovely and the layout was great with plenty of windows and doors to let the light in. Annet had provided lovely snacks and even some wine for us to enjoy. There was plenty of tea and coffee provided. The place was very clean and well cared for. Everything was of a high standard and the bed was very comfortable. We chose to have breakfast prepared for us and it was fresh and tasty with daily variations. We were lucky that we could sit outside for a short while and the furniture and privacy were great, could have spent a really lovely time outside if the weather had been better. We plan to return in the future and wouldn’t hesitate to recommend staying here. Thank you again Annet and John for making us so welcome
Advertisement
merel van der meij
merel van der meij
2024.04.07
Hele mooie ruime accommodatie, the hosts zijn super gastvrij en attent. Een heerlijk ontbijt bij te boeken is een echte aanrader. Bij aankomst wordt je verwelkomd door de eigenaren en wordt de sleutel overhandigd. Op de kamer stond een borrelplankje klaar en ook een chocolaatje voor bij de thee. Super mooi verzorgd en we hebben echt een top verblijf gehad met nog allemaal leuke restaurant tips van de host!
Jolanda Visser
Jolanda Visser
2024.04.02
Wunderschöne und moderne Unterkunft (Black Diamond), schönes (ruhig gelegenen) Anwesen und herzliche Gastgeber. Liebevoll eingerichtet, modern und extrem sauber. Die Fotos auf der Website entsprechen die Realität (Größe usw).
Carolin Kirschfink
Carolin Kirschfink
2024.04.01
Wir waren für einen Kurztrip im "Blue Cottage" und waren sehr zufrieden. Das kleine Ferienhaus ist sehr stilvoll und mit Liebe zum Detail eingerichtet - alles vorhanden, was man braucht. Herzlicher Empfang durch die Gastgeber und rundum super freundliche Kommunikation. Toll war auch die große Terrasse mit verschiedenen Sitz- und Liegemöglichkeiten und viel Privatsphäre. Wir können die Unterkunft absolut weiterempfehlen und kommen gerne wieder.
arie van der kleij
arie van der kleij
2024.03.22
Laatst een week vertoeft in de Black Diamond. Het ontvangst was zeer hartelijk door de eigenaresse. Bij binnenkomst stond er een heerlijke fles wijn klaar en een gezellig bosje bloemen op tafel. De accommodatie was erg luxe ingericht met vaatwasser, groot gasfornuis met oven en vloerverwarming. Een heerlijke douche en ook een heel goed bed. Vanuit de locatie mooie fietstochten gemaakt richting Callantsoog, Schagen en Den Helder. Maar ook een dagje Texel is erg goed te doen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Advertisement
Franc Rosendal
Franc Rosendal
2024.03.13
Erg fijn en zeer goed verblijf gehad! De eigenaren zijn hier zeer recent komen wonen en opereren deze B&B dus nog maar net, maar ze maken een uitstekende start. De ontvangst was zeer hartelijk, de accommodatie (wij zaten met 3 volwassenen in de Blue Barn) was zeer ruim, schoon, met goede matrassen en zeer rustig met een fraai uitzicht richting de duinen. Het uitgebreide ontbijt (op aanvraag) was allemaal vers en erg lekker. De strandopgang was maar een paar minuten rijden met een ruime parkeerplaats en het strand is hier heerlijk rustig. Wij komen hier zeker nog een keer terug, maar dan voor een wat langere periode.
Mats Noah
Mats Noah
2023.04.29
Tolle Unterkunft + super Gastgeber!! :-)
Oliver Kraus
Oliver Kraus
2022.10.01
Wir wurden sehr herzlich bei unserer Anreise begrüßt und haben eine kleine Führung und Einweisung von Petra erhalten. Das Ferienhaus ist mit sehr viel Liebe eingerichtet worden und ist in einem sehr guten Zustand. Alles ist gepflegt und modern. Real ist das Haus noch viel gemütlicher und schöner als auf den Fotos. Der Ausblick auf die Felder und der Weitblick zu den Dünen und den beiden Leuchttürmen ist herrlich. Petra und Edu sind tolle Gastgeber und immer ansprechbar. Wir hatten aber keinen Grund und waren rundum zufrieden. Deshalb haben wir bereits für nächstes Jahr gebucht und freuen uns schon auf unseren nächsten Aufenthalt.