The Baby Store

The Baby Store Reviews

Excellent rating
5.0
141 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (141)
Cindy Achterberg
Cindy Achterberg
2024.03.25
Super mooie kinderwagens. Goed geholpen, mochten buiten uitproberen, goed advies, vragen konden ze beantwoorden en we konden de kinderwagen gelijk meenemen.
Advertisement
Volken-Jan Koelewijn
Volken-Jan Koelewijn
2024.03.24
Na een tijdje zoeken naar een kinderwagen alles in 1 zijn we bij de babystore geslaagd. We werden goed geholpen en alles werd goed uitgelegd in nieuwegein. Word geen druk op je gezet, konden rustig over nadenken. Het was al vrij snel klaar voor ons en we hadden alles wat we nodig hadden. De service was er super, mijn vrouw wou wit beige kleur en kregen van hun stof zitje wit en voor bovenop wit. Ze is er helemaal blij mee. Super bedankt.
jaimy van der Beek
jaimy van der Beek
2024.03.12
Hele fijne aankoop gedaan bij de winkel, werden zeer goed en vriendelijk geholpen. Alles word goed uitgelegd en wij zijn blij naar huis gegaan👍
Reply from The Baby Store 2024.03.13
Bedankt Jaimy voor de fijne review! Doet ons goed om te horen dat jullie zo tevreden en blij zijn. We wensen jullie heel veel wandelplezier toe 🤗 groetjes, Hans en Jolanda
Carlijn de Kruiff
Carlijn de Kruiff
2024.03.12
Na een dag lang op pad zoekend naar de juiste kinderwagen zijn we geëindigd bij the Babystore. Wat een ongelofelijk, aardige meneer en wat heeft hij ons goed geholpen. Meneer gaf duidelijke uitleg en advies. Geen eindeloze verkooppraatjes en hij gaf duidelijk antwoord op de vragen die wij hadden. We hebben een stukje buiten gewandeld en het verschil mogen ervaren van diverse kinderwagens. We hadden het wauw-effect dus eindstand: de B.Bee Pram Deluxe Plus kinderwagen gekocht bij the babystore! Super bedankt!
Reply from The Baby Store 2024.03.13
Hoi Carlijn, bedankt voor de super leuke en positieve recensie! Dat waarderen we enorm! Wij wensen jullie al het geluk en heel veel wandelplezier toe met jullie kleine wondertje en fijne kinderwagen. Groetjes, Hans en Jolanda
Awa Oella
Awa Oella
2024.03.03
Superlieve en kundige mensen. Hebben ons goed geholpen, wij hebben een mooie wagen met maxi cosi aangeschaft. Fijn dat ze meedenken en zijn ook erg flexibel qua leveren. Zeer tevreden. Aouatif
Reply from The Baby Store 2024.03.05
Bedankt voor de lieve review! Daar zijn we super blij mee☺️ Doet ons goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Geniet van jullie kinderwagens en al het moois dat komen gaat. Groetjes, Hans en Jolanda
Advertisement
Ginty Esser
Ginty Esser
2024.03.03
Ik ben zeer tevreden, ben net super goed geholpen door meneer en mevrouw. Ze namen echt de tijd om alles goed uit te leggen ondanks dat we niet de enige in de winkel waren. Top ervaring
Reply from The Baby Store 2024.03.05
Bedankt Ginty voor de fijne review! Wordt ontzettend gewaardeerd 😊. Veel wandel plezier toegewenst. Groetjes, Hans en Jolanda
Joey van Buschbach
Joey van Buschbach
2024.02.26
Uitgebreide, goede én eerlijke uitleg over de kinderwagens. Uitstekende klantgerichte service, super vriendelijke en meedenkende mensen. En dat dan ook nog eens voor een hele mooie (zachte) prijs. Ook was het mogelijk om een proefritje te doen met de wagen(s). Kortom erg tevreden met de service en prijs! Een echte aanrader.
Reply from The Baby Store 2024.03.01
Heel erg bedankt Joey, voor de positive review! We zijn blij om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Heel veel plezier toegewenst met jullie kinderwagen 🤗
Merle Smits
Merle Smits
2024.02.18
Super service en top prijzen. Heel goed geslaagd!
Reply from The Baby Store 2024.02.19
Bedankt Merle, voor het delen van deze fijne feedback! We wensen jullie veel wandelplezier toe☺️
Dounia Aou
Dounia Aou
2024.02.11
Zojuist bij the baby store geweest om onze kinderwagen uit te zoeken. Wij waren super tevreden en positief over de service van de eigenaren. We kregen duidelijk uitleg over de verschillende merken en modellen. Daarnaast hebben we even een stukje mogen rijden met de wagens om goed te kunnen ervaren wat de verschillen zijn. Dit en de eerlijkheid van de verkopers, hebben ons erg geholpen bij het maken van onze uiteindelijke keuze. Wij zijn in ieder geval geslaagd. Ik raad zeker een bezoekje aan de baby store aan!
Reply from The Baby Store 2024.02.14
Hoi Dounia, Wat een geweldige review! Bedankt voor je enthousiasme. We zijn zo blij dat jullie zo positief. Veel plezier met wandelen en geniet van jullie wondertje 🌟
Advertisement
Bartlomiej Zellmann
Bartlomiej Zellmann
2024.02.11
Super winkel en super behandeling
Reply from The Baby Store 2024.02.14
Heel erg bedankt voor de positieve beoordeling Bart 🤗
Robin Appolis
Robin Appolis
2024.02.11
Super service from the team at The Baby Store! Also at really good costs!
Reply from The Baby Store 2024.02.14
Thank you Robin! 🤗 we appreciatie your positive feedback.
A. M.
A. M.
2024.02.11
Goede prijzen voor A merken.
Reply from The Baby Store 2024.02.14
Bedankt voor de 5 sterren review! ☺️
Paul Driessen
Paul Driessen
2024.02.03
Ontzettende vriendelijke, persoonlijke en deskundige hulp gehad bij onze aankoop! Heel erg aan te bevelen!
Reply from The Baby Store 2024.02.05
Bedankt Paul! Voor het delen van deze fijne review. We wensen jullie heel veel wandel plezier toe 🤗
Advertisement
my kh
my kh
2024.01.29
Afgelopen weekend zijn mijn man en ik hier geweest om kinderwagens te bekijken. Wij zijn heel erg goed geholpen en geadviseerd door eigenaresse. Dit is de eerste keer in alle maanden dat we opzoek zijn dat er echt de tijd werd genomen om alles uit te leggen. We mochten ook een rondje met de kinderwagen buiten lopen wat super fijn was! Super lieve mensen, erg klantvriendelijk en weten waar ze het over hebben. Super mooie kinderwagen + autostoel gekocht voor een hele mooie prijs. Wij raden iedereen aan om hier te komen en een mooie kinderwagen te kopen.
Reply from The Baby Store 2024.01.31
Wat een ontzettende fijne review! Heel erg bedankt. Het doet ons altijd zo goed om te horen dat mensen blij zijn met het persoonlijke advies. dat vinden wij zo belangrijk! Heel veel wandelplezier toegewenst moet jullie kleine wondertje!
Dajo tB
Dajo tB
2024.01.28
Mooie wagen bij hun gekocht, erg fijn geholpen zeker een aanrader als je voor niet veel geld een nieuwe top kar wil hebben! Die voor de zelfde prijs tweedehands op marktplaats staan...
Reply from The Baby Store 2024.01.29
Bedankt voor je fijne review! ☺️ heel veel wandel plezier toegewenst.
S. Heera
S. Heera
2024.01.23
Lief stel, geeft aandacht, uitgebreide informatie, voors en tegens. Voor ieder wat wils. Met een geweldige prijs! Wij gingen geslaagd weg met complete set.
Reply from The Baby Store 2024.01.24
Hartelijk dank voor jullie review en de vriendelijke woorden! We zijn blij te horen dat jullie zo tevreden zijn; daar doen we het voor! Heel veel wandelplezier toegewenst straks met jullie kleine wondertje 🤗Groetjes, Hans en Jolanda.
Myriam y Pim de Ruijter
Myriam y Pim de Ruijter
2024.01.23
Very good place to come buy everything you need for your baby, not only do they explain from an experience standpoint but also as parents and help in every aspect of the purchase. Really happy for what we found and excited to cross one more thing off the baby list
Reply from The Baby Store 2024.01.24
Thank you, Myriam, for your kind review! We truly appreciate your positive feedback. We're delighted that you are satisfied with both our service and products 🤗 Warm regards, Hans and Jolanda
Advertisement
Lianne Romeyn
Lianne Romeyn
2024.01.21
Heel vriendelijk personeel. Erg goed geholpen, geeft duidelijke uitleg. Zeker een aanrader!
Reply from The Baby Store 2024.01.22
Bedankt voor het delen van je positive ervaring Lianne 🤗 waarderen we enorm. We wensen jullie heel veel wandel plezier toe!
D. R.S.
D. R.S.
2024.01.21
Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over Jolanda en Hans en hun winkel. De service die ze bieden is werkelijk uitstekend. Vanaf het moment dat je de winkel binnenstapt, voel je je meteen welkom en gewaardeerd. Jolanda en Hans staan altijd klaar om je te helpen en ze nemen echt de tijd om naar je wensen en behoeften te luisteren. Wat wij vooral waardeerden, is hun geduld en vriendelijkheid. Ze leggen alles duidelijk en gedetailleerd uit, zodat je precies begrijpt wat je koopt en hoe je het moet gebruiken. Ze hebben echt verstand van zaken en kunnen al je vragen beantwoorden. Het is zo'n verademing vergeleken met andere babyzaken. En laten we de fantastische prijzen niet vergeten! Kortom, Jolanda en Hans verdienen alle lof voor hun geweldige service en goede uitleg. Ik ben zo blij dat ik hun winkel heb ontdekt en ik zal zeker terugkomen. Bedankt Jolanda en Hans👏🌟
Reply from The Baby Store 2024.01.22
Wat zijn we blij met je lieve review! Zo ontzettend fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad in onze winkel! We zijn echt blij dat we hebben kunnen bijdragen aan een gastvrije en waardevolle winkelervaring, en we waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. We kijken ernaar uit om jullie in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Bedankt voor je vriendelijke woorden, geniet van deze heerlijke tijd en jullie mooie wondertje straks! Met vriendelijke groet, Hans en Jolanda
jacobina duijn
jacobina duijn
2024.01.17
Ontzettend fijn geholpen bij het uitzoeken van een kinderwagen in de winkel in Moerkapelle. Alles werd in alle rust en eerlijkheid uitgelegd. Kortom: echt een hele fijne ervaring. Zeker een aanrader!!
Reply from The Baby Store 2024.01.18
Hartstikke bedankt voor de fijne review Jacobina! Heel veel wandelplezier toegewenst 🤗