Termotecheshop.cz

www.termotecheshop.cz

Termotecheshop.cz Reviews

Excellent rating
4.9
98 reviews Verified
Termotecheshop.cz
%title%

%offer%

Reviews ( 98 ) 4.9

Milan Srnec
Milan Srnec
2024.05.02
Roleta v okne perfektne sedi a vypada opravdu kvalitne. Krasne zastini cely pokoj.
Martin Dolský
Martin Dolský
2024.04.29
Doporučuji 😉. Montáž je snadná.
libor buják
libor buják
2024.04.29
Perfektní.
Jiri Sedlak
Jiri Sedlak
2024.04.29
Super
Alexandra Blahova
Alexandra Blahova
2024.04.29
Roman Frolka
Roman Frolka
2024.04.21
Blockbuster!
Pavla Herzinová
Pavla Herzinová
2024.04.16
Snadná montáž, úplné zatemnění
Petr Polakovic
Petr Polakovic
2024.04.13
Perfektni vyrobek
Alex Blahová
Alex Blahová
2024.04.09
Jaroslav Čáp
Jaroslav Čáp
2024.04.09
Vaclav Sikora
Vaclav Sikora
2024.04.09
Dodání bezproblémové, montáž velmi jednoduchá, výrobek kvalitní. Doporučuji eshop i výrobek. Děkuji. VS
Amélie Teršlová
Amélie Teršlová
2024.04.09
Sandra Daniš
Sandra Daniš
2024.04.08
Naprostá spokojenost, rolety naprosto skvělé, výborná cena.
František Pirkl
František Pirkl
2024.04.04
Objednával jsem roletu na střešní okno Velux a nemám co vytknout, právě naopak - sedí jako ulitá, funguje bezvadně, vypadá moc hezky a montáž byla úplně jednoduchá. Chválím i přístup firmy Termotech. Rychlá dodávka, možnost vyzkoušení - prostě firma se zajímá o své zákazníky. Moc Děkuji a můžu jen doporučit !
Martin Dolanský
Martin Dolanský
2024.04.04
Vše OK 👍 pasuje funguje a montáž jednoduchá👏👏👏
Lucie Pourová
Lucie Pourová
2024.04.04
Objednala jsem rolety na střešní okna, se kterými jsem velmi spokojená, perfektně zabalené, snadná montáž, na oknech sedí perfektně. Vše funguje jak má. Oceňuji i přehlednost na webu, jednoduché zadání objednávky.
ascolicek
ascolicek
2024.04.04
Rolety perfektní, lepší, než originál Velux. Bezproblémová instalace. Budu objednávat i sítě proti hmyzu.
Matej Duben
Matej Duben
2024.04.01
Roletky namontované za pár minut. Skvělé sednou dle rozměrů okna, super cena, udělají úplnou tmu.👍👍
Daniel Pavlíček
Daniel Pavlíček
2024.03.29
Cením kvalitu a především skvělou funkci termorolet. Montáž snadná, rychlá. Doporučuji
Martin
Martin
2024.03.25
Plně zatemňující rolety sedí dokonale, stačilo jen zadat číslo okna a nebylo potřeba nic měřit. Nepropustí ani kousek světla a pokoj se při jasném slunci tolik nepřehřívá. Montáž byla rychlá a jednoduchá. Manipulace s roletou je taky skvělá. Síť proti hmyzu je tichá a sama se sroluje až do vrchu, boční díly byly v jednom kusu, vybrat šlo z více rozměrů, takže nebylo potřeba žádné řezání. Oproti originální velux roletě je pojezd sítě tišší. A montáž byla o mnoho jedodušší. Jen se přivrtala pár šroubama a bylo hotovo. Objednání na eshopu bylo rychlé a jednoduché, dodání bylo taky hned. Ocenil bych možnost platby kartou už na eshopu, ale zaplatit šlo i u kurýra kartou.