TEN Beauty

TEN Beauty Reviews

Excellent rating
4.9
31 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (30)
Jamie vd Heuvel
Jamie vd Heuvel
2021.07.08
Op mijn 37e had ik nog steeds last van acne. Na wat bezoekjes aan de huisarts, wat zalfjes en antibiotica verder had dit alles niet het gewenste resultaat. Na 1 behandeling bij Barbara en de juiste gezichtsreinigingsproducten (nee geen hele waslijst van reinigingsmelk, lotion, maskers cremes enzovoort, alleen een alles in 1 reiniger en een creme) ben ik nu grotendeels van mijn acne af....... wat is dat een opluchting!!!
Advertisement
Monique Van Drunen-Verschuren
Monique Van Drunen-Verschuren
2021.05.24
Iedere 6 weken ga ik bij Barbara langs voor een professionele gezichtsbehandeling in een gemoedelijke sfeer. Écht even een ontspannings momentje voor mijzelf...
Malou Vlijmincx
Malou Vlijmincx
2021.05.23
Barbara luisterd goed naar je wensen en kijkt wat je huid nodig heeft. Erg kundig en gedreven in haar vakgebied, zeker een aanrader Voor een lekker verwenmoment goed voor jezelf en je lichaam!
Wencke Maas
Wencke Maas
2021.05.22
Barbara is erg kundig en kijkt echt naar wat jouw huid nodig heeft. Zelf had ik last van roodheden, al na 1 behandeling was dit zichtbaar minder. Daarbij neemt ze echt de tijd voor je en voelt het als een feestje om te mogen gaan.
Nicole van Schijndel
Nicole van Schijndel
2021.04.25
Fijne behandeling en goede service. Barbara neemt echt de tijd voor je. Zeker een aanrader!
Advertisement
Daniel de Bruyn
Daniel de Bruyn
2021.01.27
Lysanne van Dorp
Lysanne van Dorp
2020.10.15
Chadia Bougie
Chadia Bougie
2019.03.01
recommends
Zeer professionele en lieve eigenaresse die weet wat ze doet. zowel de gelnagels als de gezichtsbehandelingen zijn steeds voor herhaling vatbaar. Zeker een aanrader!
Gerald van Kerkhoff
Gerald van Kerkhoff
2018.09.16
Advertisement
proosen@gmail.com roosen
proosen@gmail.com roosen
2018.08.28
Marieke V Hoof
Marieke V Hoof
2018.05.07
recommends
Bernie Kooistra
Bernie Kooistra
2018.04.26
recommends
Prachtige nagels en altijd een goed en gezellig gesprek. Super bedankt, Barbara
Noortje Sauve
Noortje Sauve
2018.02.21
recommends
Weer een super fijne behandeling gehad bij Barbara met goede resultaten!
Advertisement
Monica Arenas van Aerle
Monica Arenas van Aerle
2018.02.07
recommends
Fijn bijgekletst en mooie nagels. Ik kan er weer 3 weken tegenaan. Fijne vakantie Barbara!!
Kim van Deursen
Kim van Deursen
2018.02.06
recommends
Vandaag weer een behandeling gehad van Barbara. Altijd professioneel en flexibel, met een persoonlijk tintje. Absoluut een aanrader!
Tünde Antal
Tünde Antal
2018.01.31
Karin Coppens
Karin Coppens
2017.11.13
recommends
Advertisement
Anke Dankers
Anke Dankers
2017.01.30
recommends
Zojuist een zeer professionele en uitstekende nagelpolish behandeling gehad van Barbara. Erg tevreden over het resultaat! Een absolute aanrader!
Sjaan van Lierop
Sjaan van Lierop
2016.05.15
recommends
vriendelijke en leuke vrouw en een goed Ten Beauty Helmond ,top
Trina Mennen Helvey
Trina Mennen Helvey
2015.04.04
recommends
Friendly, professional, quality and personal service. The skin care products are wonderful also; I have been using them as long as Barbara has been selling them! I highly recommend this salon!