Teken Direct

www.teken-direct.nl

Teken Direct Reviews

Excellent rating
5.0
15 reviews Verified
Teken Direct
%title%

%offer%

Reviews ( 15 ) 5.0

Fidaa Mozher
Fidaa Mozher
2024.03.27
Ik ben heel goed geholpen Door Gijs. Er werd heel goed naar mijn wensen geluisterd, zij bleven ook betrokken totdat ik de de vergunning kreeg
alex filippo
alex filippo
2024.02.29
Vlotte service en zeer tevreden over opgeleverde resultaat
Florian Vde
Florian Vde
2024.02.26
Fijn direct contact met de eigenaar, die alles snel afhandelt
Jesse
Jesse
2024.02.25
Menno Huijbregts
Menno Huijbregts
2024.02.25
Goed en snel geholpen!
Johan de Groot
Johan de Groot
2024.02.25
Zeer professioneel bedrijf, communicatief sterk, werkt snel, accuraat en tegen zeer scherpe tarieven. Onze bouwtekeningen waren binnen no-time klaar. Aanrader dus.
Tom L
Tom L
2024.01.30
goed en snel bedrijf, staan je goed te woord en helpen je meedenken. prijs ook heel schappelijk vergeleken concurrentie! bedankt!
Jan Kistemaker
Jan Kistemaker
2023.12.29
mike hulscher
mike hulscher
2023.11.26
Top bedrijf zeker een aanrader Helpen je van a tot z Nadat de gemeente het eerst had afgekeurd hebben ze er alles aan gedaan en eindstand....goedkeuring
anne-jaap Snijders
anne-jaap Snijders
2023.08.07
Snel, professioneel en goede prijs/kwaliteit!
D S
D S
2023.07.19
Had snel even advies nodig over een omgevingsvergunning en kreeg binnen een half uur antwoord met bron! Heel fijn! En heel blij met Gijs :-)
arnie knops. l.l
arnie knops. l.l
2023.07.10
Een geweldig bedrijf met veel kennis en ervaring. nadat de gemeente mijn tekening had afgekeurd (die ik zelf ontworpen had ) heb ik plezierig contact gehad met Gijs van Tekenvisie. al gouw kwam ik tot de conclusie dat ik beter een tekenburo kon inschakelen. na alle informatie te hebben gedeeld kwam na 5 werkdagen al een eerste setup. prettig telefonische contact met de aangestelde tekenaar. met deze hebben we nog een en ander aangepast. en 2 dagen later was daar de definitive tekening. zeer professioneel ben 100% tevreden over dit bedrijf.
Ronald Makovitz
Ronald Makovitz
2023.06.22
F.
F.
2023.06.08
Super snel geholpen , en hij werkt netjes volgens afspraak . Ook heel goed geprijsd . Top bedrijf :)
Roy Vermeulen
Roy Vermeulen
2018.11.02