TAXI PET Reviews

TAXI PET Reviews

4.9

Excellent - based on 81 reviews

www.taxipet.gr
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (76)
Katerina Kiourka
Katerina Kiourka
2024-03-02
Απίστευτη εξυπηρέτηση, Άνθρωποι με θετική ενέργεια και συμπεριφορά! Επαγγελματίες από την αρχή μέχρι το τέλος! Κυρία Ιωάννα σας υπέρ ευχαριστώ που μεταφέρετε το κορίτσι μου! Respect 🙏!!είστε όλοι υπέροχοι! Ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα! Συγχαρητήρια για την φανταστική δουλειά σας!
Theodoros Vrouchos
2024-02-22
Fantastic Fantastic service from logistics to transport for a very good price. Brought our adopted dog from Crete to Manchester. Special thanks to Ioanna on the logistic support and huge thanks to Manos and Alexis for driving so far to bring Paco to us. Very highly recommended.
Marios Angelis
Marios Angelis
2024-02-02
Μεταφέραμε τον σκύλο μας από την Ελλάδα στην Αυστρία. Άψογοι επαγγελματίες. Η κοπέλα στο γραφείο και τα παιδιά στη μεταφορά ήταν ευγενέστατοι και εξυπηρετικοί. Το βανάκι ήταν πεντακάθαρο και τα κλουβιά των ζώων άνετα.
Mile. K
Mile. K
2024-01-25
Μπράβο σας για την εξυπηρέτηση, την ευγένεια και την αφοσίωση. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα. Πολλά φιλιά σέ όλους από Γερμανία!!! Με αγάπη Lemi & Joy ❤️
Nadia Magkanaris
Nadia Magkanaris
2024-01-16
Τhe people at Taxi Pet are wonderful! They really care about our pets!!! They were helpful and organized down to the last details. Our pet cat was finally reunited with our daughter who is studying in the UK! Thank you Ioanna for making everything easy! Would definitely use their services again!
Vas Tho
2024-01-02
2 Dogs From suburbs of Athens to the Port. I recently used Taxi Pet for my furry friends' transportation, and I couldn't be happier with the service! The staff was friendly and professional, ensuring my pets felt comfortable throughout the journey. The vehicle was clean, well-ventilated, and equipped with everything needed for a stress-free ride. I appreciate their punctuality and excellent communication. It's clear that they genuinely care about the well-being of the animals they transport. I highly recommend Taxi Pet (especially for Athens - Greece) for anyone seeking reliable and compassionate pet transportation services.
Elfo Xx
Elfo Xx
2023-11-28
Ταξίδεψε το σκυλί μου πριν λίγες μέρες ο μπουμπης από αθήνα στο Βέλγιο με το taxi pet έμεινα πολύ ευχαριστημένη από την άμεση εξυπηρέτηση η κοπέλα στο τηλέφωνο που προγραμμάτιζε τα ταξίδια ήταν πολύ εξυπηρετική ευγενέστατη και ένιωσα αμέσως οικεία να μου λύσει οποιαδήποτε απορία είχα που ήταν πολλές μιας που πρώτη φορά ταξίδεψε το σκυλί μου τόσο μακριά όταν τον παραλάβαμε καταλάβαμε ποσό ωραία είχε περάσει στην διαδρομή και έφτασε όπως ακριβώς τον δώσαμε είναι πολύ επαγγελματίες αγαπάνε τα σκυλιά σίγουρα θα ξανά εμπιστευτώ την εταιρία αυτή στο επόμενο ταξίδι !
Stella Pap
Stella Pap
2023-09-18
Amazing service, amazing team! Thank you so much for getting my dog from Greece to France safe and calm! I also want to thank you all for your flexibility and professionalism, despite the odds (and they were many in our case) you managed to bring my dog right on schedule and in an excellent condition. I definitely recommend your service to other pet owners☺️.
Dimitri Papageorgiou
Dimitri Papageorgiou
2023-09-15
An amazing team of exceptional people with an excellent professional service and a huge amount of love for their four-legged passengers! Thank you Taxipet for making the journey with so much care and for making us feel at ease throughout. You are the best!
Ivi Varda
Ivi Varda
2023-09-15
Taxi Pet is a fantastic company, run by lovely people who really love animals. We have used them to transport Angel - our beloved dog - 3 years in a row already from Greece to the UK. I can't recommend them enough. Thank you Taxi Pet for making Angel's journey back to the UK safe, quick and comfortable. I always feel that my dog is in caring hands each time she travels with you.
Lena Polykandrioti
Lena Polykandrioti
2023-09-05
Ευχαριστώ πολύ τον Άγγελο και το Taxi Pet 🐕!!! Επαγγελματισμός και αγάπη για τη δουλειά τους μαζί!!! Ο Δίας και ο Χάρλεϊ σας αγαπούν!!!!
mandy kostiadis
mandy kostiadis
2023-09-04
Support, helpfulness, communications. Taxipet jumped in at the last minute after my courier fell through. I could not have asked for more. 100% would recommend.
Andreas Emmanouil Tzatzanis
Andreas Emmanouil Tzatzanis
2023-09-04
Perfect company for international pet transportation. Communication whenever you want. Videos photos. Medical care, special food provided, heating cooling ventilation 247.
Tia strange
Tia strange
2023-08-03
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συστήσω ανεπιφύλακτα την εταιρεία "Taxi Pet" για τις υπηρεσίες μεταφοράς κατοικιδίων. Χρησιμοποίησα τις υπηρεσίες τους πρόσφατα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Η ομάδα της "Taxi Pet" είναι εξαιρετικά φιλική και επαγγελματική. Μετέφεραν το σκυλάκι μου απο Αγγλία προς Ελλάδα με πολύ φροντίδα και αγάπη. Επιπλέον, οι χρόνοι παράδοσης ήταν ακριβείς, και το κατοικίδιό μου έφτασε υγιές και χαρούμενο. Εκτιμώ επίσης την εξαιρετική επικοινωνία που είχα με την εταιρεία. Ήταν πάντα πρόθυμοι να απαντήσουν σε όλες μου τις ερωτήσεις και να με ενημερώσουν για την πρόοδο της μεταφοράς. Συστήνω ανεπιφύλακτα την "Taxi Pet" σε όλους όσους χρειάζονται μεταφορά κατοικιδίων. Είναι μια αξιόπιστη και αξιοπρεπής εταιρεία που φροντίζει για την ευτυχία και την ασφάλεια των κατοικιδίων μας. Σίγουρα θα τους ξαναχρησιμοποιήσω στο μέλλον! Ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη εμπειρία!
Effy Pap
Effy Pap
2023-08-01
Η καλύτερη εταιρεία του είδους!!!! Κάναμε υπέροχο ταξίδι από Αθήνα για Ναύπακτο, εγώ συνοδηγός κ η μικρή μου πίσω. Εξαιρετική εξυπηρέτηση, άψογος ο οδηγός, χαλαρό κ ξέγνοιαστο ταξίδι!!!!! Εκπληκτική εμπειρία!!!!!!!!
Λυδια Λαγουβαρδου
Λυδια Λαγουβαρδου
2023-07-18
Το καλύτερο pet taxi άμεση εξυπηρέτηση . Με βοηθήσανε αφιλοκερδώς στις φωτιές για μεταφορά . Δεν έχω λόγια είναι η καλύτερη επιλογή
koni tsomp
koni tsomp
2023-07-06
Ανέλαβαν το ταξίδι του σκύλου μου από Κρήτη-Γερμανία και πραγματικά δεν θα μπορούσα να ήμουν πιο ευχαριστημένη. Άψογη εξυπηρέτηση, απαντούσαν σε κάθε απορία μου, φιλικοί όλοι οι υπάλληλοι και νοιαζόταν και φρόντιζαν τον σκύλο μου σε όλο το ταξίδι. Πραγματικά τους ευχαριστώ και τους προτείνω ανεπιφύλακτα.
V. Vasoula
V. Vasoula
2023-06-03
Μονο τα καλυτερα εχω να πω! Ο μικρος μου Λεοναρντο ηρθε στο σπιτι του επιτελους χαρουμενος!Υπηρξε μια άψογη συνεργασία με ανθρώπους που πραγματικα ειναι εκει για να βοηθήσουν ,με υπομονη ευγένεια και πραγματικό ενδιαφέρον !Απο την πρωτη μας κιολας επικοινωνία,αισθανθήκαμε την ασφάλεια που θελαμε για να τους εμπιστευτούμε τον μικρο μας για τετοιο ταξιδι!Τους συστήνω ανεπιφύλακτα !!Ευχαριστουμε για ολα! Να ειστε καλα και να συνεχίσετε την ομορφη δουλεια που κανετε !
Andrew Tomes
Andrew Tomes
2023-05-28
elpida gogaki
elpida gogaki
2023-05-06