www.tastyburgerpizza.se

TastyBurger&Pizza Recensioner

Utmärkt omdöme
4.9
64 recensioner Verifierad
%title%

%offer%

Recensioner ( 64 ) 4.9

Michael Kristensson
Michael Kristensson
2024.05.07
Hejsan alla .jag är beredd att hålla med min fantastiska granne Mr King åt en underbar Pizza jätte god smak på degen och rikligt med fyllning 👍 får jag varmt rekommendera, 😃👍
Food
Svara från TastyBurger&Pizza 2024.05.07
Hej Michael! Vi är glada att du njöt av pizzan och uppskattar verkligen din rekommendation. Tack för ditt stöd!
Annons
Bertil Karlsson
Bertil Karlsson
2024.05.06
Atmosphere
Food
Service
Svara från TastyBurger&Pizza 2024.05.06
Hej Bertil, Tack för din recension! Vi uppskattar verkligen din positiva feedback och ser fram emot att fortsätta tjäna dig. Ha en fantastisk dag!
Thomas Håkansson
Thomas Håkansson
2024.05.01
Otroligt god hamburgare. Hoppas pizzan nästa gång också motsvarar betyget.
Atmosphere
Food
Service
Svara från TastyBurger&Pizza 2024.05.02
Tack för din positiva recension, Thomas! Vi är glada att du njöt av hamburgaren och vi tror att du kommer att älska vår pizza lika mycket.
Joakim Wasseng
Joakim Wasseng
2024.04.27
Best burger I’ve had in a long while :)
Atmosphere
Food
Service
Svara från TastyBurger&Pizza 2024.04.27
We're thrilled to hear you enjoyed our burger, Joakim! Thank you for your kind words and we hope to serve you again soon.
Jonathan Zedig
Jonathan Zedig
2024.04.20
Fantastiskt goda hamburgare samt pizzor, hamburgarna har jag beställt flera gånger utan att testat pizzorna. Idag testade jag en pizza och den var helt fantastisk! Pizzan på bilden är deras kebabpizza med pommes utan champinjoner.
Atmosphere
Food
Service
Svara från TastyBurger&Pizza 2024.04.27
Hej Jonathan, tack för din fina recension! Vi är glada att du gillade både våra hamburgare och pizza, särskilt vår kebabpizza utan champinjoner. Ser fram emot din nästa beställning!
Annons
Maria Olsson
Maria Olsson
2024.04.20
Utmärkt mat, trevlig personal, fräscht!
Atmosphere
Food
Service
Svara från TastyBurger&Pizza 2024.01.26
Hej Maria, Tack för dina fina ord. Vi är glada att du uppskattar vår mat och personal. Vi ser fram emot att se dig snart igen! Vänliga hälsningar.
Yousef Faisal
Yousef Faisal
2024.04.19
10/10 på allt. Rekommenderar starkt.
Atmosphere
Food
Service
Svara från TastyBurger&Pizza 2024.04.20
Hej Yousef, Tack för din rekommendation och underbara feedback. Vi är glada att du är nöjd med vår service. Ha en fantastisk dag!
Trevor Tafri
Trevor Tafri
2024.03.08
Friendly staff and great food.
Atmosphere
Food
Service
Svara från TastyBurger&Pizza 2024.04.20
Thank you for your feedback, Trevor! We're glad you enjoyed the food and found our staff friendly. We look forward to serving you again.
Joanna Onyszczuk
Joanna Onyszczuk
2024.03.08
Bardzo dobre jedzenie. Przemiła obsługa. Polecam!
Atmosphere
Food
Service
Svara från TastyBurger&Pizza 2024.04.20
Dziękujemy za pozytywne słowa, Joanna! Cieszymy się, że nasze jedzenie oraz obsługa spełniły Twoje oczekiwania. Serdecznie zapraszamy ponownie!
Annons
Julius Kratzer
Julius Kratzer
2024.03.06
Stans bästa burgare! Now doubt. Men även deras pizzor och rullar är tipp topp.
Svara från TastyBurger&Pizza 2024.03.07
Hej Julius, Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du tyckte om våra burgare, pizzor och rullar. Välkommen åter!
Magda G.
Magda G.
2024.03.02
Burger was really good, but kebab was not a kebab... almost no meat, just alot vegetables. We got some different fries and one onion ring.
Atmosphere
Food
Service
Svara från TastyBurger&Pizza 2024.03.03
Dear Magda, we're sorry to hear about your experience. We strive for the best quality. Please contact our customer service so we can make it right.
Julia
Julia
2024.02.27
Beställde (online) hemkörning på en söndag. 3st normalstora pizzor och levererades snabbt, inom 20-25min enligt utlovad tid. Super goda pizzor där man inte halsar vatten efteråt. Lagom saltade!! Uppskattas stort av familjen. Kebabpizzan var klart vinnaren bland en margaritas och en oxfile. Pizza salladen var jättegod, syrlig och friskt i smaken. Klart en favorit för oss när det ska bli pizza!
Food
Service
Svara från TastyBurger&Pizza 2024.03.03
Hej Havsbrax! Tack för att du delade din positiva upplevelse med oss. Vi är glada att din familj älskade våra pizzor och sallad. Vi ser fram emot att servera dig igen snart!
Ferdi C
Ferdi C
2024.02.21
Atmosphere
Food
Service
Svara från TastyBurger&Pizza 2024.02.21
Hej Ferdi C, Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Vi är glada över att du verkar nöjd med vår service. Vi hoppas att vi kan fortsätta att överträffa dina förväntningar! Med vänliga hälsningar
Annons
Jan Ericsson
Jan Ericsson
2024.02.18
Det var en upplevelse att besöka restaurangen och äta den goda maten och den fina service man fick.
Atmosphere
Food
Service
Svara från TastyBurger&Pizza 2024.02.21
Hej Jan, Tack för din positiva recension. Vi är glada att höra att du uppskattade maten och vår service. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart!
David Lövbom
David Lövbom
2024.02.18
Extremt trevlig och noga utvald personal märker man! Vällagad mat, absolut ingenting att klaga på.
Atmosphere
Food
Service
Svara från TastyBurger&Pizza 2024.02.21
Hej David, Tack för din fina feedback! Vi är glada att du är nöjd med vår personal och mat. Vi hoppas att få dig tillbaka snart!
Andreas Ericsson
Andreas Ericsson
2024.02.18
Bästa burgarn som jag testat i södra Sverige, ägarn är otroligt generös och kunnig😊 Rekomenderar ett besök starkt!
Atmosphere
Food
Service
Svara från TastyBurger&Pizza 2024.02.21
Hej Andreas, Tack så mycket för din positiva feedback. Vi är glada att du gillade din upplevelse hos oss. Välkommen åter!
FKDB Fortnite
FKDB Fortnite
2024.02.18
Väldigt trevlig personal, fint ställe och väldigt god mat. Kommer defenetivt äta här fler gånger när jag är i Lund
Atmosphere
Food
Service
Svara från TastyBurger&Pizza 2024.02.21
Hej FKDB Fortnite, Tack för din fina återkoppling! Vi uppskattar verkligen din positiva kommentar och ser fram emot att se dig snart igen.
Annons
midhat rizvi
midhat rizvi
2024.02.16
Fantastic restaurants, food, service, and ambiance are all good. Will visit again for sure. The staff was friendly and quick service.
Atmosphere
Food
Service
Svara från TastyBurger&Pizza 2024.02.21
Thank you for your kind words, Midhat. We're thrilled you enjoyed your experience and the service. We look forward to welcoming you back soon.
Johan Olofsson
Johan Olofsson
2024.02.14
Hej det var trevlig miljö men maten tog över 25 minuter och min vän dog nästan av en lök ring men maten var god efter det 👍
Atmosphere
Food
Service
Svara från TastyBurger&Pizza 2024.01.26
Hej Johan, vi uppskattar din feedback. Vi beklagar väntetiden och händelsen med lökringen. Vi är glada att du tyckte om maten och hoppas att din nästa upplevelse blir bättre!
Philip Klang
Philip Klang
2024.02.11
Mycket bra 5 av 5 möjliga
Atmosphere
Food
Service
Svara från TastyBurger&Pizza 2024.02.12
Hej Philip, tack för de positiva orden! Vi är glada att du är nöjd med vår service. Hälsningar!