Taste of India Utrecht Reviews

Taste of India Utrecht Reviews

4.1

Good - based on 316 reviews

www.tasteofindiautrecht.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (316)
Mariette Straathof
Mariette Straathof
2024-02-09
Lekker gewoontjes. Even snel wen hapje doen. Een gezellige huiskat
Patty Zoet
Patty Zoet
2024-02-08
Sfeervol restaurant, heel aardig personeel en lekker eten. Soms is de naam van en gerecht onverstaanbaar, maar de smaak is altijd goed dus dat is geen probleem! De chai met melk is erg lekker, maar drink niet teveel want dan houdt de caffeine je wakker.
Atmosphere
Food
Service
Joel Lindberg
Joel Lindberg
2024-02-06
Atmosphere
Food
Service
Paul Milo
Paul Milo
2024-02-01
Diverse lekkere Indiase gerechten gegeten!
Food
Service
Foodie044
Foodie044
2024-01-28
Verified
Tasty food in a great atmosphere Excellent North Indian food which is really tasty and authentic. The variety of dishes is great and both meat and vegetarian dishes were delicious. The service was very friendly as well. I would go back happily and highly recommend it !
DTsmn
DTsmn
2024-01-21
Good experience. The food was delicious, although the spice level was really higher than what we could expected and could consume. But we loved the starters. The atmosphere is very nice.
Atmosphere
Food
Service
Marco Mensink
Marco Mensink
2024-01-06
Prima, Smakelijk en ruime porties. Er loopt wel een rustige vriendelijke kat rond, dat kan een probleem zijn.
Atmosphere
Food
Service
Esther de Boer
Esther de Boer
2024-01-04
Gezellige sfeer, heerlijk eten voor een nette prijs. Wij hadden niet gereserveerd maar kregen een mooi plekje in het restaurant. Vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar!
Atmosphere
Food
Service
Deema Aljumaa
Deema Aljumaa
2023-12-31
Atmosphere
Food
Service
Klejdi Filaj
Klejdi Filaj
2023-12-29
I went for dinner in a busy afternoon with my girlfriend and it was delightful. The food was delicious and the service from Rusira exceeded our expectations, he always made sure everything was fine with our drinks and food and make us feel like home! Thanks a lot again, and tot ziens!!
Atmosphere
Food
Service
Peter van den Burg
Peter van den Burg
2023-12-26
Heerlijk gegeten zoals altijd. Erg lekkere Lams curry
Atmosphere
Food
Service
El Tinetto
El Tinetto
2023-12-12
Verified
Approvato! Locale piccolino ma molto accessibile. Location vicina al canale, dove nel periodo estivo si può cenare fuori. Menù interessante con porzioni generose. Attenzione solo al piccante stessi piatti proposti anche nei ristoranti indiani in Italia ma decisamente più spicy! Ad ogni modo eravamo in 4 e tutti lo hanno adorato. Bene anche al mattino dopo!
Sarah K
Sarah K
2023-12-07
Wir können dieses Restaurant sehr empfehlen! Super netter Service, sehr bemüht. Das Essen war sehr lecker und das Ambiente war sehr besonders.
Atmosphere
Food
Service
Mooori .A.g
Mooori .A.g
2023-11-30
المكان جدا كئيب لكن افضل الموجود من ناحيه الاكل الاسعار عاليه المعامله كويسه لكن بطىء بالخدمه
Atmosphere
Food
Service
Zoë V.
Zoë V.
2023-11-28
Nice Indian food if you’re looking for a central place in Utrecht
bikkembergs
bikkembergs
2023-11-26
Voor de 3e keer terug gekomen en weer genoten van het geweldige eten, de goede service en fijne sfeer. Taste of India is echt een aanrader voor Utrecht!
Atmosphere
Food
Service
Reply from Taste of India Utrecht 2022-04-03
Super dat jullie inmiddels vaste gasten zijn! We hopen jullie nog vaak te zien en erg bedankt voor deze review en de complimenten!
G.J. van den Berg
G.J. van den Berg
2023-11-26
Neel Chakravarty
Neel Chakravarty
2023-11-23
Mi
Mi
2023-11-18
In een woord, Top! Smaken die eruit springen, heerlijk! Persoonlijk vond ik de Indiase kaas niet veel zeggend maar de curry waarin het verwerkt was was top. De kip ook heerlijk. Wij komen graag nog eens terug.
Atmosphere
Food
Service
A Customer
A Customer
2023-11-18
Onbeschofte bediening! Terrible!!! So rude! As soon as they are sure of your money they don’t care about the customers anymore. Walgelijk. Ik zal iedereen afraden hier te eten en zal een officiële klacht indienen. Dit restaurant verdient geen klanten.
Atmosphere
Food
Service