Target Vision Media Reviews

Target Vision Media Reviews

5.0

Excellent - based on 8 reviews

www.targetvision.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (8)
Eddy van den Hazel
Eddy van den Hazel
2019-05-15
Target Vision heeft ons op zeer snelle en correcte wijze geholpen met een aantal artist impressions waarmee wij de slag in kunnen met de verantwoordelijke overheidsinstanties. Snel ,professioneel en fijn contact!
Advertisement
Wilma van Oosten
Wilma van Oosten
2019-01-31
Uitermate tevreden over de kwaliteit van de 3D impressie en de 2D sfeerplattegronden. Snelle en professionele werkwijze.
Teun Metgod
Teun Metgod
2017-07-21
Prima kwaliteit geleverd voor een aantal artist impressions en uiterst vriendelijk geholpen!
Mundo Recreatie
Mundo Recreatie
2016-07-15
Prima geholpen bij het verbeteren van de rankings van onze DE-websites.
Martin Jakobsen
Martin Jakobsen
2016-07-07
Expanding into German and Dutch markets, we had the pleasure of working with Wouter from Target Vision Media. He provided us with articles and SEO. We have seen very nice results after a short while, and we recommend Wouter and his team to anyone looking for a higher rank on Google. Prices are as low as they can get without compromising quality. Great job - we continue to be satisfied clients.
Advertisement
Roy Lenders
Roy Lenders
2016-07-07
Goed en snel werk
Edwin Van Jaarsveld
Edwin Van Jaarsveld
2016-04-15
Target Vision kennen wij (Ontslagspecialist) al langere tijd. Zij hebben voor onze websites prima werk geleverd. Onze posities in Google zijn aanzienlijk gestegen. Zij hebben ons altijd goed geadviseerd en de adviezen uitstekend uitgevoerd.
Star Light
Star Light
2016-02-18
Target Vision Media reproduced my Logo Perfectly. Exactly how I wanted it. Fast Service. I Recommend them Highly for their outstanding Work. Thanks Guys!!